1 erkeğin ev eşyalarına karışması

Ama çok şirin ben olsam bir daha söyle diye kırk kere rustik dedirtirim
Bir de bunu insan içinde, arkadaşlarına falan söylüyor çok gülüyorum
Geçen de odaya alınacakları konuşuyoruz, tuvalet aynası alacakmışım. Ben makyajımı banyoda yapıyorum ışığı falan daha güzel dedim, olsun tuvalet aynası şart, parfümlerini falan dizersin hatta açılandan yapalım altına takılarını koyarsın dedi. Sanane be adam tuvalet aynasından, çok bilmiş

eşinin önünde saygıyla eğiliyorum

odunumsuların içinde en en iyisini bulmuşsun tebrikler,bundan sonra sana kocan ile ilgili konu açmak yasak

eşinin önünde saygıyla eğiliyorum

odunumsuların içinde en en iyisini bulmuşsun tebrikler,bundan sonra sana kocan ile ilgili konu açmak yasak
Öyle deme ama çok bayıyor beni, tozu şöyle al çöpü böyle at çamaşırı şu derecede yıka. İşin kötüsü çok biliyorsan sen yap diyorum ve daha güzel yapıyor bozuluyorum

Adam bi siyah koltuk istiyor diye rahatsız oluyorsunuz, tavrı normal değil diyorsunuz... Siz nasıl evlenip geçineceksiniz merak ettim... Keşke kendinize göre birini bulsaydınız...

Son düzenleme:
Önceki yorumlara bakmak zorunda değilim. Baktım da zaten gerçi. Cumburlop dalmak filan, laflarınıza dikkat edin. Sizin evde ne kadar kalacağınız farketmiyor. Eşya kim ne kadar evde kalıyora göre ayarlanmıyor. Bencillik. Hala aynı fikirdeyim.

ayrı eve çıkmıyorsunuz BİRLİKTE yaşamaya başlıyorsunuz.. belki ona göre de siz zevksizsinizdir.. nişanlınız haklı..

kadınla erkek fıtratları gereği farklı becerileri vardır. ben nasıl ki nişanlımın arabasının kaporta vs anlamazsam o da salonda mobilyanın siyah tonlarında olmaması gerektiğini anlayamaz. ben ona temizlenmiyecegini söyledigimde boşver temizlenmesin demesi onun bu konulardan anlamadığını açık açık gösterir. hal böyleyken, bende o evin hanımı olduğuma göre elbette ki bu konuda eşimi benim yönlendirmem gerekir. buarada ben bencil değilim.

- siz eşinizin her dediğini size saçma geldiği halde yapıyorsanız ne alâ size. tebrik ederim

Adam bi siyah koltuk istiyor diye rahatsız oluyorsunuz, tavrı normal değil diyorsunuz... Siz nasıl evlenip geçineceksiniz merak ettim... Keşke kendinize göre birini bulsaydınız...

yorumları aralardan bulup bulup koymuşsunuz buraya. o yorumların bide öncesi vardı.

bu arada, ben bu kadarını buldum siz kendinize göre birini buldunuz galiba

kimi erkek eşine bırakır kadın seçer evin eşyalarını,kimi ortak kararla alır eşyalarını ,ama benim kocam gibi karısını yok sayıp herşeye kendi karar veren de olur ki kendi evimden nefret ettirdi beni,onun dediği olmadığında küstüğü için aman huzur kaçmasın diye diye hep taviz verdim ,en son şehir dışına çıktığımda masa kapalıyken sandalyelerin hepsi sığmıyor diye salondaki sandalyelerden birini, ne gerek var diye iki takım olan servis sehpasının bir takımını atmıştı benim haberim olmadan.o yüzden ev dekorasyonuna karışan başta eşim olmak üzere tüm erkeklere gıcığım,siz baştan kabul etmeyin.o evde erkekte yaşayacak diyen arkadaşlar ,benim eşim pazar dahil evde oturmayı sevmez,akşam eve gelince yemeğini yer yatak odasında tv izlerken uyur kalır,misafirden misafire salonda oturur.

Belki de ''Gelinlerin Tatlı Telaşı'' ya da ''Yeni Gelin Evleri'' sayfasına denk gelmiştir
Sizin de evinizi o şekilde döşemenizden korkuyordur.
Orası damadın da evi, pembelere kırmızılara çiçeklere böceklere buluyoruz gelin olarak ama o evde bir erkeğin de olduğunu unutuyoruz çoğu zaman.
Sizi tenzih ederim tabii de, belki böyle bir endişesi vardır siz de bir girip bakın o sayfalara, korkusunu anlarsınız.

Bu aralar en büyük eğlencem "gelinlerin tatlı telaşı" Yorumları okuyup okuyup gülüyorum.

Size hak verilmeyince tarzınız hemen değişiyor.. Üzüldüm nişanlınıza...

önceki yorumlarda gayet izah ettim sonrasında bana hak verildi.

e yine yine aynı şeylerle muhattap olunca ister istemez sıkılıyorum.

nişanlım da benim en cok sabrımı dirayetimi seviyordu oysa :)

yorumları aralardan bulup bulup koymuşsunuz buraya. o yorumların bide öncesi vardı.

bu arada, ben bu kadarını buldum siz kendinize göre birini buldunuz galiba

Ben tamamını okudum da, yorumları nerden alıntılayacağımı size sormalıydım sanırım...

Evet ben kendime göre birini buldum... Benim seçimlerime saygı duyar kendisi, bende onunkilerE... Ve evde eşyada BİZİM, yani ikimizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…