- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Bir de bunu insan içinde, arkadaşlarına falan söylüyor çok gülüyorumAma çok şirin ben olsam bir daha söyle diye kırk kere rustik dedirtirim
eşinin önünde saygıyla eğiliyorumBir de bunu insan içinde, arkadaşlarına falan söylüyor çok gülüyorum
Geçen de odaya alınacakları konuşuyoruz, tuvalet aynası alacakmışım. Ben makyajımı banyoda yapıyorum ışığı falan daha güzel dedim, olsun tuvalet aynası şart, parfümlerini falan dizersin hatta açılandan yapalım altına takılarını koyarsın dedi. Sanane be adam tuvalet aynasından, çok bilmiş
Öyle deme ama çok bayıyor beni, tozu şöyle al çöpü böyle at çamaşırı şu derecede yıka. İşin kötüsü çok biliyorsan sen yap diyorum ve daha güzel yapıyor bozuluyorumeşinin önünde saygıyla eğiliyorum
odunumsuların içinde en en iyisini bulmuşsun tebrikler,bundan sonra sana kocan ile ilgili konu açmak yasak
işte bu bir dram hahahaha :)Öyle deme ama çok bayıyor beni, tozu şöyle al çöpü böyle at çamaşırı şu derecede yıka. İşin kötüsü çok biliyorsan sen yap diyorum ve daha güzel yapıyor bozuluyorum
:) önceki yorumlara bakmadan direk cumburlop dalmışsınız bencil diye :)
o evde ikimiz yaşıcaz tabiki nişanlımın da içine sinen şeyler olmalı o evde. tabikide nişanlım da evini sevmeli
amaaaa, o evde tüm gün vakit gecircek olan benim, eşyalarla haşır neşir olcak temizligi vs ilgilencek olan benim.
hal böyleyken ben acık mavi tonlarında koltuk istiyoken onun siyah tonlarında koltuk istemesi tabikide beni rahatsız eder.
merak etmeyin ben nişanlıma gayet de saygılıyım cok da seviyorum deger veriyorum.
öyle barbi evleri bende sevmem öyle gözüm yorulur bikere daralarım heryerin pembeli mavili beyazlı olmasından sıkılırım.
bizim olayımız biraz baska önceki yorumlarda yazdım,
bizdeki sıkıntı şu; ben acık mavi tonlarında koltuk istiyorken onun ablasının evindeki siyah tonlarında koltuk istemesi :)
yani müstakbel eşimin tavrı cok da normal deil bence :)
Önceki yorumlara bakmak zorunda değilim. Baktım da zaten gerçi. Cumburlop dalmak filan, laflarınıza dikkat edin. Sizin evde ne kadar kalacağınız farketmiyor. Eşya kim ne kadar evde kalıyora göre ayarlanmıyor. Bencillik. Hala aynı fikirdeyim.:) önceki yorumlara bakmadan direk cumburlop dalmışsınız bencil diye :)
o evde ikimiz yaşıcaz tabiki nişanlımın da içine sinen şeyler olmalı o evde. tabikide nişanlım da evini sevmeli
amaaaa, o evde tüm gün vakit gecircek olan benim, eşyalarla haşır neşir olcak temizligi vs ilgilencek olan benim.
hal böyleyken ben acık mavi tonlarında koltuk istiyoken onun siyah tonlarında koltuk istemesi tabikide beni rahatsız eder.
merak etmeyin ben nişanlıma gayet de saygılıyım cok da seviyorum deger veriyorum.
Önceki yorumlara bakmak zorunda değilim. Baktım da zaten gerçi. Cumburlop dalmak filan, laflarınıza dikkat edin. Sizin evde ne kadar kalacağınız farketmiyor. Eşya kim ne kadar evde kalıyora göre ayarlanmıyor. Bencillik. Hala aynı fikirdeyim.
ayrı eve çıkmıyorsunuz BİRLİKTE yaşamaya başlıyorsunuz.. belki ona göre de siz zevksizsinizdir.. nişanlınız haklı..
yav he he
Adam bi siyah koltuk istiyor diye rahatsız oluyorsunuz, tavrı normal değil diyorsunuz... Siz nasıl evlenip geçineceksiniz merak ettim... Keşke kendinize göre birini bulsaydınız...
Biz bir kibleyelim de konunun hararetini alsınMune
yav he he
Bu aralar en büyük eğlencem "gelinlerin tatlı telaşı"Belki de ''Gelinlerin Tatlı Telaşı'' ya da ''Yeni Gelin Evleri'' sayfasına denk gelmiştir
Sizin de evinizi o şekilde döşemenizden korkuyordur.
Orası damadın da evi, pembelere kırmızılara çiçeklere böceklere buluyoruz gelin olarak ama o evde bir erkeğin de olduğunu unutuyoruz çoğu zaman.
Sizi tenzih ederim tabii de, belki böyle bir endişesi vardır siz de bir girip bakın o sayfalara, korkusunu anlarsınız.
Size hak verilmeyince tarzınız hemen değişiyor.. Üzüldüm nişanlınıza...
Bir tane şey vardı, doğum günümde kv aldı bu bileziği ama kolları kıllıydı, biri de yazmış ''Bozdurup bir ağda yaptırırsın artık'' ehehehehBu aralar en büyük eğlencem "gelinlerin tatlı telaşı"Yorumları okuyup okuyup gülüyorum.
yorumları aralardan bulup bulup koymuşsunuz buraya. o yorumların bide öncesi vardı.
bu arada, ben bu kadarını buldum siz kendinize göre birini buldunuz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?