1 Erkek 1 Kadın Star Tv

Tanıtımlarını tanıtmışlar : )

[video=youtube;5lDOOF9m4BU]http://www.youtube.com/watch?v=5lDOOF9m4BU[/video]

dizinin adın değiştiği gibi,esprilerede kısıtlama getirilirse olmazzz :19::19::19:
merakla bekliorum

star tv ilk bölümü izleyemedim, nasılsa izlerim de sanırım yayın saatini değiştirdiler
taa gece onikiye doğru başladı. ayLavYuuAleeex'ten sonrasına bakamadım : )

izledim süperdi yine.neyseki eski bölümlerinden farklı değildi.stara geçince kötü olur diye düşünmüştüm.

uzun zamandır adam akıllı izlemiyordum : )zeyno mimiklerini geliştirmiş yeni tavırlar katmış oyunculuğuna

hızlıhızlı konuşması filan türkmaxdaki bölümlerinde yoktu, dün ve evvelki gün tekrar dedim ozan olmazsa da izlenebilir ama demet evgar sız ı ıh : )

Perşembe günü 1E1K iptal. Bölüm süresi arttırılarak cuma ve ertesi 45er dakika ile devam imiş. 23.15 itibari ile,
Kaynak:Tiwitır.

cin ozan kuyumcu da;

sevgilimle izlerken koptuğumuz tek dizi diyebilirim, mükemmel yaa :9:
kızlar XXXXXX da kesintisiz izleyebilirsiniz :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen bende eşimle izlerken koparak izliyoruz resmen kendimizi buluyoruz.Zaten Türkmax'tayken de hiç kaçırmazdım...

bizde sürekli ''aynı biz'' diyoruz canım :1: bıkmışız diğer dizilerden ne o öyle sürekli romantizm, hiç tartışma yok falan, kavga olsa da aşırı ciddi kavgalar olup durmadan can yakan falan.. çok sahte :ssz: bu dizideki aşk çok doğal :6:

Son düzenleme:
Cuma ve Cumartesi aksamlarını sabırsızlıkla bekliyorum.. Cok komik gül gül ölüyorum :9:

Zeyno'nun mimikleri ne kadar samimi, ne kadar başarılı yahu:)
Saçlar kıyafet sima, ağlaması gülmesi ani ifade değişiklikliği
verdiği duygudan bazen rahatsız olmuyorum değil. insanın kendi ile yüzleşme keza yüzleşememe meselesi:S:D

Ozi için aynı beğeniyi dile getiremeyeceğim, sinirli rolü bilhassa
biraz yapmacık geliyor, böyle tarzı dışı sanki,

Hatırlamışken,, Jabağı'lı kısım çok hoştu yaa:D

Back
X