- 9 Eylül 2025
- 9
- 10
- 1
- 34
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun öncelikleKanamanın birçok çeşidi var kırmızı olmadıkça ve az miktarda ise doktorlar korkulacak bir şey yok diyor. Ama ben de ilk transferde yaşadım coraspini kesmişti, progestan iğne yaptırmıştı. Tabii herkesin durumu farklı. Doktorlar ne diyorsa o
Yok hayır test yapmadım. Bugün 9. günümdü transferden sonra. Sabahtan lekelenme yaşayınca cesaretimi toplayıp test yaptırmaya gidemedim. Bu benim 3. Transferim. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.Transferiniz hayırlı olsun benim doktorum kahverengi lekeden korkma demişti yerleşmeden dolayı gelmiş olabilir, test yaptınız mı hiç
Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de 3. transferim, inşallah olacak bu seferYok hayır test yapmadım. Bugün 9. günümdü transferden sonra. Sabahtan lekelenme yaşayınca cesaretimi toplayıp test yaptırmaya gidemedim. Bu benim 3. Transferim. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.
Böyle mücadele eden tüm kadınların kalbinden geçenleri anlıyorum. Biz gerçekten burada sorularımıza yanıt ararken bile çabalıyoruz, peşini bırakmıyoruz. Ne olacaksa olsun demiyoruz. Hakediyoruz biz güzel haberleri. Rabbim gönülden geçen sesimizi duysun inşallah.Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de 3. transferim, inşallah olacak bu sefer
O kadar katılıyorum ki sana, o kadar haklısın ki. Dilerim hepimizi sevindirsin Allahım mutlu haberi alalım inşallahBöyle mücadele eden tüm kadınların kalbinden geçenleri anlıyorum. Biz gerçekten burada sorularımıza yanıt ararken bile çabalıyoruz, peşini bırakmıyoruz. Ne olacaksa olsun demiyoruz. Hakediyoruz biz güzel haberleri. Rabbim gönülden geçen sesimizi duysun inşallah.
Bence de dinlenmekte fayda var, benim transferin 8. günü başlamıştı tahlil gününe kadar devam etti. Evet, günlük ped takarak takip ettim bi süreTeşekkür ederim.Kafama göre ilaç bırakmakta doğru olmaz. Düm düz yatıyorum şuan. Ayağı kalkıp gezinip yatıyorum. Sanki sürekli ayakta olmak kan dolaşımımı hızlandıracak ve arttıracak gibi hissediyorum. Neyin sebep olduğunu bilsem kendimi teselli edeceğim. Sizinde böyle kahverengi bir lekelenme gibi miydi?
Sonucunuzda umarım güzel olmuştur.Bence de dinlenmekte fayda var, benim transferin 8. günü başlamıştı tahlil gününe kadar devam etti. Evet, günlük ped takarak takip ettim bi süre
Negatif oldu maalesef, şu an 2. Transferim için bekliyorumSonucunuzda umarım güzel olmuştur.Belli mi peki?
Ben ilk defa bugün buraya girdim. Yani yazmaya başladım. Burda insan kendini yalnız hissetmiyormuş.Negatif oldu maalesef, şu an 2. Transferim için bekliyorum
Asla yalnız değilsin ve birbirimizi bizden daha iyi anlayan biri olamazBen ilk defa bugün buraya girdim. Yani yazmaya başladım. Burda insan kendini yalnız hissetmiyormuş.Yeme içme transferden sonra ilk hafta pek etkili olmadığını ama su içmenin çokkkk önemli bir etken olduğunu bir proftan duydum. Tek tavsiye edebileceğim şey bu
Amin canım inşAllahCannnımm, bence idrar testlerine güvenme çok. En sağlıklısı kan testi ve onu da doktorun dediği günde yaptır. Böyle kendini de üzüyorsun, günler de geçmek bilmiyor. Test günü hrp birlikte güzel haberler alacağız inşallah
Canım ne zaman kan vereceksin sen1 Eylülde transfer olan arkadaşlar herhangi bir belirtiniz var mı?
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sabah kan verecem sizde ne var ne yok
Cumartesi günü cannım senCanım ne zaman kan vereceksin sen
Ayyy yazmışsın görmemişim, hadi pozitif haberledle inşallah canımKızlar sabah kan verecem sizde ne var ne yok
Cannımm günaydınBende 1 Eylül de transfer oldum. 5BB idi embriyom. Doğal siklus ile transfer oldum. Yani transfer gününe kadar hiç ilaç kullanmadan kendi hormonlarım ile kalınlaşma beklendi. Transferden sonra Progestan dex( üç günde bir), progestan fitil, coraspirin ve oksapar iğne verdi. Bugün sabahtan peçeteye bulaşacak kadar kahverengi lekelenme yaşadım. Şuanda da aynı durum devam ediyor. Kan sulandırıcıları danıştım hemşire devam etmemi söyledi. Onlar mı yapıyor acaba? Yerleşme kanaması mı? Çok tedirginim ne olduğunu anlayamıyorum
Ben şimdi hastaneye gidiyorum canım bugün kan verecemCumartesi günü cannım sen
Amin canım inşAllahAyyy yazmışsın görmemişim, hadi pozitif haberledle inşallah canımYüksek betalı, güzel artışlı
inşAllah canımHadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?