1 Eylül transfer olanlar, sayımız fazla toplanalım 🫂💙🧿

Aaaayyy hadi yüksek betalı, sağlıklı artan güzel sonuçlar gelsin arkadaşım Bizi de haber eeett
Sonuç 0.4 canım negatif çıktı ilaçları bırakabilirsiniz dedi ilaçlar zaten adet oldurmuyormus yarın veya akşama olurum heralde kızlar vardır bir hayır diyorum evet tutmadı ama yeterki sağlık olsun hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun kuzum, duygularını tahmin edebiliyorum ama senin gibi hissedemem tabii ki. Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin. Tez vakitte kolaylıkla sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana, gecikiyorsa güzelleşiyor inşallah

Yok hayır test yapmadım. Bugün 9. günümdü transferden sonra. Sabahtan lekelenme yaşayınca cesaretimi toplayıp test yaptırmaya gidemedim. Bu benim 3. Transferim. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.
Sonucunuz ne oldu bugün benimde dokuzuncu günüm sabah çok az kahverengi sarımsı leke oldu peçeteye geldi devamı yok

Bende dün kan testi verdim benimde değerim sizin gibi çıktı bana da ilaçları bırak dediler herşey yolunda iken neden olmadı diye kendimi yedim bitirdim.ilk denemem ama maddi olarak deneyecek başka imkanım yok . Demek zamanı deglmis diye kendimi teselli ediyorum . Umarım senin için de zamanı gelir güzel haberler alıp mutlu olirsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…