1. gelin mi 2. gelin mi

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar ben ilk gelinim. Bir eltim olacak. Tecrübeli olanlardan duymak istedim. Hangisi daha kıymetli oluyor. İlk olunca mı sonradan gelince mi? Çok k büyük bir sorun yaşamadık şükür ama ben bazen çok taviz verdim. Bazen de ah ettim açıkçası inşallah ikincisinde yediğim haklarımı görürsünüz diye.

Ne fark edecek anlamadım her halükarda ilk gelinsin ve bu değişmez. ..

Merhaba arkadaşlar ben ilk gelinim. Bir eltim olacak. Tecrübeli olanlardan duymak istedim. Hangisi daha kıymetli oluyor. İlk olunca mı sonradan gelince mi? Çok k büyük bir sorun yaşamadık şükür ama ben bazen çok taviz verdim. Bazen de ah ettim açıkçası inşallah ikincisinde yediğim haklarımı görürsünüz diye.
yarışma mı var ayy birinci benim 2. kimmm

Bu kişiden kişiye değişir. Mesela bazı insanlar gelinleri kendi hemşerisi, akrabası diye daha çok kıymet verir, bazı insanlar dışarıdan aldığı geline kıymet verir. Hangi oğluna daha düşkünse, onun eşi ve çocuklarına daha düşkün olur. Hangi dünürüyle daha iyi geçiniyorsa o geliniyle daha iyi olur gibi... birçok değişken var ama en nihayetinde, her ikinizde gelinsiniz. Eşiyle problem yaşadığı anda, hangi gelini olduğu farketmez anında siler.

Bu kişiden kişiye değişir. Mesela bazı insanlar gelinleri kendi hemşerisi, akrabası diye daha çok kıymet verir, bazı insanlar dışarıdan aldığı geline kıymet verir. Hangi oğluna daha düşkünse, onun eşi ve çocuklarına daha düşkün olur. Hangi dünürüyle daha iyi geçiniyorsa o geliniyle daha iyi olur gibi... birçok değişken var ama en nihayetinde, her ikinizde gelinsiniz. Eşiyle problem yaşadığı anda, hangi gelini olduğu farketmez anında siler.
Hahaha çok doğru

Analar ne evlatlar doğuruyor bee..

Aslında konu sahibi bunca zaman olan birşeyi açık açık söylüyor, eltilerin sidik yarışı..

benimki beni sevmez, istemedi de, ama ne yapsa ara bozamayinca mecbur gelinim dedi

o yuzden 2 diyorum

inşallah onu cok sever, birbirlerinden cikmazlar, gelin kv aski yasarlar, beni de unutur. ben de kendi hayatimi yasarim:dua:

Valahi hangi oğluna daha düşkünse daha düşkün oluyor o geline.Benim nişanlım kardeşlerin en büyüğü.Nişanlımın erkek kardeşi evli eltimde kaynımda benden büyükler yaşça.Eltim kayınvalide ile birlikte oturuyorlar kayınvalidem şart koşmuş çok büyük bir evleri var çünkü.Ama ben ayrı evde oturacağım kabul etmedim eşin en büyükleri olduğu için kimse birşey diyemiyor.Kayınvalidem her dediğimi de yapıyor maşallah ( nazarım değmesin) çünkü eşime çok düşkün.

"Ben esimle mutlu oluyum da birinciligi kime verirlerse versinler derdim. Kv nin gozunde birinci olmusum ama yuvamda huzur olmadiktan sonra birinci olsam ne olmasam ne... "derdim.
Ayrica ikinizin de yuvasi ayri. Kuma da degilsiniz birbirinize. Neyin tasasi bu anlamadim.

Back
X