1 hafta kaldı..

Kızlarr ben de giriyorum sınava. Dualarınızda beni de unutmayın:)
sözelden giricem. Konular zaten çoktan bitti son günlerde felsefe terimleri,coğrafya haritaları ve mattan bi kaç yeri gözden geçirmeyi düşünüyorum. Şu an netler istediğim gibi ama bu sınav heyecanı yok mu:(

şöyle söyleyeyim ygs'ye de lys'lere de düzenli ve iyi çalışmıştım. Ygs'ye çok rahat girmiştim, o oldukça iyiydi. Edebiyat ve dil de öyle. Ama kendimi bildim bileli matematik sınavları öncesi çok panikleyen bir insanım. Lys matematik'te de inanılmaz panik olup batırdım. Standartlarımın altında kaldım açıkçası. Yani denemelerde yaptıklarınız çok farketmez sınavlarda psikolojik üstünlüğe sahip olan aday her daim bir adım öndedir. Eğer sınav paniği gib bir sorununuz varsa psikolojik yardım alın bunun en az deneme çözmek kadar faydası olur sizin için.

dogru soyluyorsunuz aslında bakalım haftaya bellı olucak ne kadar panık yapıcam .ınsallah cok sakın gecer. Sınav oncesı erken kalkıp bıraz yuruyuş yapmak ıstıyorum, ınsallah mumkun olur.

kızlarr ben de giriyorum sınava. Dualarınızda beni de unutmayın:)
sözelden giricem. Konular zaten çoktan bitti son günlerde felsefe terimleri,coğrafya haritaları ve mattan bi kaç yeri gözden geçirmeyi düşünüyorum. şu an netler istediğim gibi ama bu sınav heyecanı yok mu:(

ınsallah kendımızden emın oldukca onuda yenıcez,hep bırlıkte bırbırımıze destek olup cıkıcaz, alnımızın akıyla ınsallllaaahhh

tm yim, fen konuları var biraz bitmeyen ama bakmayadabilirim sistemler falan :/ son 1 hafta iyice saldım zaten kendime gelebilirsem tüm derslerden tekrar yapmayı düşünüyorum deneme de çözebilirm :44:

Valla bende öyle gürül gürül çalışmadım hatta bazı haftalar hiç bile dene bilir
Şu saatten sonra yapılıcak en mantıklı şey
Bildiğini yapıp bilmediğini boş bırakıp çıkmak olucaktır.. Benim mat ve fenden eksiklerim var ama olsun.
Lys'si var bunun birde ki o daha önemli.
Bir öğretmenim fem yayınının deneme sınavından alınan puana çok benzer ygsden alınacak olan demişti.
İsterseniz bir alın deneyin sizlerde:)

Son düzenleme:
tm yim, fen konuları var biraz bitmeyen ama bakmayadabilirim sistemler falan :/ son 1 hafta iyice saldım zaten kendime gelebilirsem tüm derslerden tekrar yapmayı düşünüyorum deneme de çözebilirm :44:

bu salma olayı bendede var sanırım ve nedenını havaya baglıyorum. Yagmurlu, kapalı havalarda daha cok azım gelıyor.

Merhaba arkadaşlar.. Geçen sene girmiştim bende ilk kez ve kazanmama olanağım %0.1 di. Girdim güzel bir puan aldım. Onun öncesinde de ben o kadar çok inandım ki kazanıp gideceğime.. Deli gibi ders çalışıyordum en çok ben hakediyordum. Ama ne oldu? Bana nasip olmadı. Deseler ki o gün öleceksin gidemeyeceksin üniversiteye. Küfür ederdim dalga mı geçiyorsun diye. Önce dua edin deyin ki Allahım sen bize nasip et hayırlısıysa olsun. Bunun önemini anladım.

Evlendiğim için gitmedim üniversiteye. Açıköğretimden okuyorum. Ama seneye tekrar gireceğim inşallah bu sefer nasip olursa gitmeyi düşünüyorum.
Ben çok heyecanlıydım. Ağlıyordum salak salak. Diyordum ki ben gidip o sıraya oturunca bayılırım hepinizin haberi olsun. Hiiiç öyle birşey olmadı o karışıklıkta zaten oturduk kalbim hızlı bile atmadı çok normaldi. Ta ki Lanetli 2011 YGS matematik sorularını görene kadar :36: Hepinize başarılar inşallah hakettiğiniz yerlere gelirsiniz,emeklerinizin karşılığını alırsınız.. :54:

Back
X