1 hafta once bosandim cok ozluyorum pismanim galiba

mendekse

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
17
3
18
Ankara
Konuyu fazla uzatip sikmicam sizleri.4 ay once buyuk bir kavgayla ayrildik.Cok ama cok emindim bisanmak istedigimden.Onun ailesi bile cogunlukla bana hak veriyordu.Cok kirilmistim.Gururumu cok kirmisti.Cok emindim bir an once bisanmak istiyordum.Baslarda cok mutluydum.1-2 kere ozur diledi kabul etmedim.Daha fazlasini bekledim gakiba Sonra esimin benim babamla bir konusmasi gecti ve onunda gururu cok kirilmisti.Babamla konusana kadat bitti demiyordum ama babanla konustuktan sonra hersey bitti donusu yok demisti.Benim icimde hersey bitti sana karsi o tlf dan sonra demisti.Babam kufur falan etmedi .adam ol gel e yakin laflar etti.Herneyse baktim hakkaten bitirmis.Ama bu sefer bende pismanlim basladi.Bir kere aradim konusalim diye,benim icin donusu yok artik dedi.Ustelemedim.Bosanmadan bir gun ince aradim kendimi iyi hissetmiyorum diye.Oda normal sikma canini ,evliydik basaramadik dedi.Hayirlisi neyse o olsun dedi.Bosandigimiz gunun aksami buna uzun bir mesaj yazdim.Kesinlikle suclama falan yok.Hep kendi dusuncelerimi..Onu ne kadar sevdigimi ozledigimi,kalbimden cikmasinin zaman alacagini falan..onunda bana cevabi yibe ayni oldu. Aynen boyle:Ben babanla konusana kadar olaya bitti diye bakmiyordu,ben sucumu kabul ettim ama siz abarttiniz.Artik benim icin donusu yok.Sana demistim bir gun beni cok arayacaksin diye.icimde senle alakali hicbirsey kalmadi kin ve nefrette yok dedi.Ailecek cok abarttiniz,illa bisanmak istedin.Sana hayatinda mutluluklar dedi.Ve son mesajiydi.Simdi cok mutlu gorunuyor kendisi.Az oncede face paylasmiski: kaybettiklerimi ozleyebilirim belki ama vazgectiklerimin sansi yok.Cok aci cekiyorum kizlar.Yardim edin.Benimde cok gururum kirildi,anlatamam size.Ama yinede seviyorum ozluyorum.Birgun gecermi bu ofkesi,yada erkeklerde cok mu onemli bu gurur.2 kere bastira bastira artik benim icin bitti dedi.gercekten beni hic sevmemis ihtimali varmi.Gururu kirildi duyduklarini haketmedi diye insan hemen sevmekten ozlemekten vazgecermi?geri donermi bir gun?ben ayrilmak istedim pismanim ama bu sefer o vazgecti.Cok canim aciyor.

Bisanmak istedim, bisanmak istiyordum diye yazdın hep.
Neden?

Facebook o yorumu yazdığına göre demekki oda hala seni düşünüyor, canını acitmak istiyor.

Son düzenleme:
Hiç bi zaman bu kadar gururlu davranamadım ya seviyosam ihanet ve şiddet dışında herşeye çözüm bulmaya çalışırdım herhalde. Bu erkeklerin nasıl gururu kırılıyor böyle bende anlamadım. Sen ona yazmadaydın hiç belki ya yazarsa diye bekleyen olacaktın. O yazdıkca beklediğini duyamıyosun ya anladiğim kadarıyla daha çok yazasın daha çok arayasın geliyor. O hayatına kaldığı yerden devam ettikçe senin için acıyor. Midende hissediyorsun offf bende böyleyim Allah dayanacak güç versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yaptığın seylerden pismanlik duyma. Bu daha çok canını acıtır. Adam hayatından memnun, memnun olmasa da öyle görünüyor. Önüne bak. Hayirlisinı dile. Emin ol zamanla geçecek...

Çocuk yoksa problem yok ayrılmak istediğine göre aldatılma gibi birşey var? Aldatılmada en iyisi devamı gelmemesi için ayrılmak.. Önündeki maçlara bak bitti gitti..

:)

Bosanmak istiyordum cunku cok mutsuzdum.Benimle ilgilenmiyor,ikimizde evde iki yabanci herkes kendi hayatini yasiyor gibiydi..tabi bir kac sorun daha vardi.Ikimizde felaket inattik.O beni sirmatmak istemiyor ben onu guya.Neyse biraz cocukcaydi sanirim.Iletisim bozuklugu vardi.Konusmak yerine inat yapiyor intikam aliyorduk.Off ne bilim burakara gelecegini.Facebookta benim gormem mumkun degil arkadas degiliz,ortak arkadasta yok.Sifresini biliyorum giriyorum.Bildigimi bilmiyor sifresini.Yani iki kere bastira bastira bitti donus yok diyorsa gercekten bitermi.Cok inatcidir kendisi.Kaynanamla konustum.Oda dedi son dakkaya kadar umidim vardi cok uzuldum dedi.Ama onunda cok gururu kirilmis duydugum laflari haketmedim demis.Kismette varsa bosanmis olsakta birlesirmiyiz?yada belki bana onunda vazgectigini gormekmi agir geliyor.Secenegim olsa belki bende hayir derdim diyorum ama ilk bahtim altin tahtim.Kizkar kalbim SIKISIYOR nefed alamiyorum.Ne zaman gececek.Hergece dua ediyorum saatlerce..Allah hepimize yardim etsin.Bekara kari bisamak kolaymis hakkaten.Cok ama cok zormus.Basta ben ahkam kesiyordum simdi o vazgecmis.Cok koydu hakkaten

GüZelim yuvalar kolay kurulmuyor ama kolay yıkılıyor hep son zamanlarda.aranızdaki sıkıntılar neydi bilmiyoruz ama boşanmanız çok ani karar gibi geldi bana..keşke bir süre ayrı kalmayı deneseydiniz..herneyse,hayırlısı buymuş diyeceksin..şimdi,hayatına bakma ve kendin için yaşama Zamanı..onun duygu ve düşüncelerini ne bilebilirsin ne de değiştirebilirsin.devamlı onu takip ederek,ondan bi ışık bekleyerek yaşarsan çook mutsuz olursun..bırak...seni istiyorsa zaten yine uğraşır..sen şimdi kendin için yaşamak Zorundasın.hayat sana çook daha iyilerini verecektir belki nerden biliyorsun??

kaç yıllık evliydiniz?

Rabbim yardıncın olsun arkadaşım anlatıklarını hissettim sanki.

Aldazma ve siddet yoktu.hersey ustume geliyodu.Sorunlarimizi hic cuddiye almiyodu.benimle konusmuyor birsey paylasmiyordu.Galiba onun beni unuttugunu umursamadigi ve onunda ayrilmak istedigi gormek benim canimi acitiyor.Ben galiba evlilikte gormedigim ilgiyi ayrilinca gorucem sandim.Ama gordum evet baska biseyi.tobe tobe

Iste diyorum ya..biraz ayri kalmaya bike izin vermedim.hemen bisanmak istedim.Sanki arkadan kovalayan vardi.cok ofkeliydim.Kaynanamda dedi biraz bekleyin diye.Ama ben kostum hemen avukata..belide hayirlisi buymus evet ama nasil bir aciymis ..allah kimseye vermesin

Şimdi o da senin canını acıtmaya çalışıyor belli...canının acısını belli etmemeye çalış.senden bir süre haber alamasın,ortak arkadaşlar falan..bakalım ne olacak?

2 bucuk yil evliydik.

erken olmuş.. inatlaşmalar, kendini kabul ettirmeler bu dönemlerde oluyor. Boşanma fikri ilk zamanlarda olabiliyor ama çoğu aslında zamanla aşılacak, sabır gerektiren şeyler oluyor..bir tarafın ısrarıyla kötü sonuca gelmişsiniz.Eşiniz o zaman ben senden vazgeçmem , ne olursa olsun aşacağız deseydi, büyük bir sevginiz olsaydı kurtulabilirdi evliliğiniz. Artık yapacak bişey yok. Ben olsam yeni hayatıma bakardım artık. Onu hatırlatacak şeylerden uzak durun ve onu sosyal sitelerde vs takip etmeyin ne şekilde olursa olsun.

Bende senin gibiydimm.her kavgada bosaalim.bosanalim die tutturdum.ve o hep durdurdu benii.benimde bosanma gibi birseyim zyoktu.sadece onu korkutmakve tepkisini gormekti.aradan seneler gecti iki cocugmuz var.ve benbir gun yine bole birsey dedim o da tamam.ben daha abartarak onun tapkisinitam anlMiyla gormek icino zmn dini nikahindan dusur beni dedim.o da bak bunlar onemli konular.abartma.konusalim dusunelim en son bu olur dieee.ben yooktutturdum..cunki okadar eminimki ole bir seyyapmiyacagindan.ayyyyy bubana uc kez bos oldemez mi......istedigin oldumuuu...ay ben tutustummm.ortada kaldimmm.ayyyyagla agla.benboleolsun istememistimsen kusuyosunbarismiyosun.bende senin ustunebole gelerek senin beni ne kDar sevdigini olcmek istiyorumdesemdee.adam kRarli.bosaniyoruzzz.ben zirla zirlaa.......ben ole demek istememistim falan filannnn.ve sonra baristik.muftuyu aradik.sinirlilik aninda.akillica verilmis bir karar olmadigi icin bosanmis sayilmiyorsunuzdedi.ama bir daha bole birsey yapmayin dediler.simdi evde bosanma lafinin B si bile konusulmuyorrr...sende git onun yanina bir gaflete dustugun.hatLarin insanlar icin oldugunu ve hata yaptigini.onusevdigini simdidaha cok iyianlDigini ve birsans istedigini yuz yuze konus.mesajladegil.aksam da olsa gitcal kapisini.anladigim kadariyla gururu cok incinmis.yoksa seni seviyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz sabir etseydin keske evlilik cocuk oyuncagi degilki.uzmanlar evlilikte 2:5 yil cok onemli esler birbirini taniyor cok sabir ve ozveri gerekli diyorlar.keske biriniz alttan alsaydi idare edebilseydiniz birbirinizi.resmi olarak bosandinizmi. eger cok istiuorsan mucadele etmen lazim tabi sabir edip beklemen kendini ifade et canim oda seni seviyorsa zaten donecek

Resmi olarak bosandik.Iste o gun geldi gecti bile.Ben ona iki kere dedim. 1 kere teklif ettim bulusalim diye.Istemedi.Bosandigimiz aksam duygularimi anlatan bir mesaj yazdim.Ben buralar gelecegini tahmin etmiyordum.Hayalim bi degildi.Senle yaslanmak istiyordum.Ama hala kalbim sana ait vede ordan cikman bi hayli zaman alacak vs. Diye. ONUNDA BANA CEVABI:Ben sana demistim birgun beni cok arayacaksin diye.Artik cok gec dedi.

Aynen arkadasim,herkavgada bosanalim diyordum o ciddiye almiyordu.Senin dediginin aynisi bende oyledi.Gormedigim ilgiyi kavga edince falan gorurum saniyordum.Hosuma gidiyordu onun bana yaklasmasi barismak istemesi.Keske bi sans daha ver dediginde kabul etseydim.Ne vardi sanki inatlasacak.Ama cok kirilmistim.Allahim yardim etsin ne deyim.Ama resmi bosandik bile.Benimde hala onu sevdigimi biliyor.Mesaj attim ona.Ama is isten gecti tabi.Benim bu yaptigim sadece kendimi kucuk dusurup onun hakli oldugunu ciksrmak oldu.Havalara girmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…