- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Yaptığınız en doğru şey olmuş boşanmak, onun ne düşündüğü sizi hiç germesin. Hayatınıza devam edin ve onunla ilgili ne varsa yok edin...Iste bende onu hazmedemiyorum.Insan karisina bunu yaparmi.5 sene tanisiyoruz toplam.2.5 senesi evli.Tabiki benimde hatalarim var.hatasizim demiyorum.kimse dort dortluk degil.Ama bunlari haketmedim.Benim hatam cok inat olmam kabul.Ama ne laflar etti.senden cocugim olsa dna testi yaptirrim ben dedi.Ya bunu hangi vicdan der.Ki en sadik insanim.Ben bosandigim halde baskasina bakmazken..bana ayrilinca dediki.Dikkat et sana koymak isteyen cok olur koru kendini.Ya ben ne salakmisim.Hala sundan guzel soz bekliyorum.Sinir aninda bile olmus olsa vicdani olan insan sunu dermi.Keske o mesaji yazmasaydim.Kendimi cok ama cok kucuk dusurdum.annesi ve kendi beni cok pisman saniyor..ama gorunumu de ben verdim.Suc bende..insallah gecer
Konuyu fazla uzatip sikmicam sizleri.4 ay once buyuk bir kavgayla ayrildik.Cok ama cok emindim bisanmak istedigimden.Onun ailesi bile cogunlukla bana hak veriyordu.Cok kirilmistim.Gururumu cok kirmisti.Cok emindim bir an once bisanmak istiyordum.Baslarda cok mutluydum.1-2 kere ozur diledi kabul etmedim.Daha fazlasini bekledim gakiba Sonra esimin benim babamla bir konusmasi gecti ve onunda gururu cok kirilmisti.Babamla konusana kadat bitti demiyordum ama babanla konustuktan sonra hersey bitti donusu yok demisti.Benim icimde hersey bitti sana karsi o tlf dan sonra demisti.Babam kufur falan etmedi .adam ol gel e yakin laflar etti.Herneyse baktim hakkaten bitirmis.Ama bu sefer bende pismanlim basladi.Bir kere aradim konusalim diye,benim icin donusu yok artik dedi.Ustelemedim.Bosanmadan bir gun ince aradim kendimi iyi hissetmiyorum diye.Oda normal sikma canini ,evliydik basaramadik dedi.Hayirlisi neyse o olsun dedi.Bosandigimiz gunun aksami buna uzun bir mesaj yazdim.Kesinlikle suclama falan yok.Hep kendi dusuncelerimi..Onu ne kadar sevdigimi ozledigimi,kalbimden cikmasinin zaman alacagini falan..onunda bana cevabi yibe ayni oldu. Aynen boyle:Ben babanla konusana kadar olaya bitti diye bakmiyordu,ben sucumu kabul ettim ama siz abarttiniz.Artik benim icin donusu yok.Sana demistim bir gun beni cok arayacaksin diye.icimde senle alakali hicbirsey kalmadi kin ve nefrette yok dedi.Ailecek cok abarttiniz,illa bisanmak istedin.Sana hayatinda mutluluklar dedi.Ve son mesajiydi.Simdi cok mutlu gorunuyor kendisi.Az oncede face paylasmiski: kaybettiklerimi ozleyebilirim belki ama vazgectiklerimin sansi yok.Cok aci cekiyorum kizlar.Yardim edin.Benimde cok gururum kirildi,anlatamam size.Ama yinede seviyorum ozluyorum.Birgun gecermi bu ofkesi,yada erkeklerde cok mu onemli bu gurur.2 kere bastira bastira artik benim icin bitti dedi.gercekten beni hic sevmemis ihtimali varmi.Gururu kirildi duyduklarini haketmedi diye insan hemen sevmekten ozlemekten vazgecermi?geri donermi bir gun?ben ayrilmak istedim pismanim ama bu sefer o vazgecti.Cok canim aciyor.
bizde eşimle evlendikten 2,5 sene sonra boşanmıştık. ama bizde ne böyle onur kırıcı hakaretler, ne aşşalamalar ne de onun bunun eşiyle kıyaslamalar vardı.
biz tamamen benim kendi öz salaklığımdan boşandık. ben babamdanda yeterli ilgi ve sevgide görememiş orjinal problemli bir insan olarak evliliğimde saçma sapan, konuşarak halledilecek problemlerden ötürü mis gibi yuvayı dağıttım. tabi kendime güvenim varya bi haltmışım gibi ! (ne arıyosam artık) bazen özgüven başa bela oluyor. cahil cesareti gibi.
sonra ikimizde durup düşünüce bir süre sonra ve etraftaki 1 bira için bir gecesini veren kızları, sadece seks için yanaşan aşşalık erkekleri görünce yeniden bir araya geldik. ve ne kadar salak olduğumuza gülüp 2010 da yeniden nikahı bastık !
ama senin durum bayağı farklı. bide benim eşimin evliliğimizde %20 kusuru vardı diyelim %99 yalvaran oydu "yapma boşanmayalım evliliğimize süre ver acele karar verme" diye !
en büyük hatam acele karar verişim en çok düşünülmesi gereken konularda bile.
bence senin makul, yeterli sebebin varmış boşanmak için.
önüne bak artık. hatalarından ders al. ayrıca tabiki sende hatasız değilsindir. takkeyi önüne koy ve düşün.
hayatta başarılar.
bizde eşimle evlendikten 2,5 sene sonra boşanmıştık. ama bizde ne böyle onur kırıcı hakaretler, ne aşşalamalar ne de onun bunun eşiyle kıyaslamalar vardı.
biz tamamen benim kendi öz salaklığımdan boşandık. ben babamdanda yeterli ilgi ve sevgide görememiş orjinal problemli bir insan olarak evliliğimde saçma sapan, konuşarak halledilecek problemlerden ötürü mis gibi yuvayı dağıttım. tabi kendime güvenim varya bi haltmışım gibi ! (ne arıyosam artık) bazen özgüven başa bela oluyor. cahil cesareti gibi.
sonra ikimizde durup düşünüce bir süre sonra ve etraftaki 1 bira için bir gecesini veren kızları, sadece seks için yanaşan aşşalık erkekleri görünce yeniden bir araya geldik. ve ne kadar salak olduğumuza gülüp 2010 da yeniden nikahı bastık !
ama senin durum bayağı farklı. bide benim eşimin evliliğimizde %20 kusuru vardı diyelim %99 yalvaran oydu "yapma boşanmayalım evliliğimize süre ver acele karar verme" diye !
en büyük hatam acele karar verişim en çok düşünülmesi gereken konularda bile.
bence senin makul, yeterli sebebin varmış boşanmak için.
önüne bak artık. hatalarından ders al. ayrıca tabiki sende hatasız değilsindir. takkeyi önüne koy ve düşün.
hayatta başarılar.
ha bide senin o dedigin kendini 1 bira icin satan kadinlar varya,beni onlarla bile kiyasliyordu.Onlar hic degilse orospulugunu saklamiyor,sizin gibiler saklayip namuslu ayagina yatiyorsunuz diyordu.21 yasimda tanistim.Ilk erkek arkadasim di.Benim ne gecmisim olabilirki??Ama inandiramadim,kadinlara hic guveni yok.Hadi o taraklarda bezi olan biri olsamda neyse.Kendi halimde ev kiziyim ya.Onlari koruyup beni assaliyordu.Bunu yazarken bile agliyorum.Hic haketmedim bukadarini.Allah büyük,allah görüyo ne deyim.O .. saklamayan birini alsin ne deyim.Zaten demistide ayrilirken.Beklentilerim artik degisti,kim gelirse Kabul ederim dedi.Beni kirletti hayatimi mahfetti.Begefendi beni deneme tahtasi olarak kullandi.Ben onun namusuyken benim namusuma laf atti.Hangi vicdana sigar??cok sanlisin o yuzden herseyin kiymetini bil. :)
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Davayı kim açtı ve size verilen onbeş günlük süreden feragat ettiğinize dair bir dilekçe imzalandı mı?
BU Süre geçmeden nüfus kayıtlarına geçmiyor ve karar çıkmıyor.
Eger davacı taraf siZseniz ve dilekçe imzalamadıysanız kararı almaya gitmediğiniz takdirde boşanma gerçeklemez.Dava düşer.
Bence bu adamı boşamakla çok iyi etmişsin.
Bırak attığın mesajla bir zaman iyi hissetsin.
Sen bugünden sonra ona inat daha iyi ol.
Gez toz, onun yüzünden yaşayamadıklarını yaşa.
Adam değilmiş. Başkasının hanımlığından ona ne.
Biz başka erkeğin beyfendiliğinden bahsetsek o... ilan ederler.
İt herif.
Kusura bakma çok sinir oldum.
Bosanmak istiyordum cunku cok mutsuzdum.Benimle ilgilenmiyor,ikimizde evde iki yabanci herkes kendi hayatini yasiyor gibiydi..tabi bir kac sorun daha vardi.Ikimizde felaket inattik.O beni sirmatmak istemiyor ben onu guya.Neyse biraz cocukcaydi sanirim.Iletisim bozuklugu vardi.Konusmak yerine inat yapiyor intikam aliyorduk.Off ne bilim burakara gelecegini.Facebookta benim gormem mumkun degil arkadas degiliz,ortak arkadasta yok.Sifresini biliyorum giriyorum.Bildigimi bilmiyor sifresini.Yani iki kere bastira bastira bitti donus yok diyorsa gercekten bitermi.Cok inatcidir kendisi.Kaynanamla konustum.Oda dedi son dakkaya kadar umidim vardi cok uzuldum dedi.Ama onunda cok gururu kirilmis duydugum laflari haketmedim demis.Kismette varsa bosanmis olsakta birlesirmiyiz?yada belki bana onunda vazgectigini gormekmi agir geliyor.Secenegim olsa belki bende hayir derdim diyorum ama ilk bahtim altin tahtim.Kizkar kalbim SIKISIYOR nefed alamiyorum.Ne zaman gececek.Hergece dua ediyorum saatlerce..Allah hepimize yardim etsin.Bekara kari bisamak kolaymis hakkaten.Cok ama cok zormus.Basta ben ahkam kesiyordum simdi o vazgecmis.Cok koydu hakkaten
ha bide senin o dedigin kendini 1 bira icin satan kadinlar varya,beni onlarla bile kiyasliyordu.Onlar hic degilse orospulugunu saklamiyor,sizin gibiler saklayip namuslu ayagina yatiyorsunuz diyordu.21 yasimda tanistim.Ilk erkek arkadasim di.Benim ne gecmisim olabilirki??Ama inandiramadim,kadinlara hic guveni yok.Hadi o taraklarda bezi olan biri olsamda neyse.Kendi halimde ev kiziyim ya.Onlari koruyup beni assaliyordu.Bunu yazarken bile agliyorum.Hic haketmedim bukadarini.Allah büyük,allah görüyo ne deyim.O .. saklamayan birini alsin ne deyim.Zaten demistide ayrilirken.Beklentilerim artik degisti,kim gelirse Kabul ederim dedi.Beni kirletti hayatimi mahfetti.Begefendi beni deneme tahtasi olarak kullandi.Ben onun namusuyken benim namusuma laf atti.Hangi vicdana sigar??cok sanlisin o yuzden herseyin kiymetini bil. :)
sana o kadar iftira atmasına rağmen barışma olasılığını sormuşsun.
Peki sen namusunu iki paralık etmeye çalışan insanın ekmeğini yiyebilir misin?
Koynuna girebilir misin?
O iftiraları, hakaretleri sindirip; onunla bi gelecek kurabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?