1 hafta once bosandim cok ozluyorum pismanim galiba

Yaptığınız en doğru şey olmuş boşanmak, onun ne düşündüğü sizi hiç germesin. Hayatınıza devam edin ve onunla ilgili ne varsa yok edin...
Ayrıca da O adam müsvettesinin ağzına.... biber sürmesi lazım birinin

bizde eşimle evlendikten 2,5 sene sonra boşanmıştık. ama bizde ne böyle onur kırıcı hakaretler, ne aşşalamalar ne de onun bunun eşiyle kıyaslamalar vardı.

biz tamamen benim kendi öz salaklığımdan boşandık. ben babamdanda yeterli ilgi ve sevgide görememiş orjinal problemli bir insan olarak evliliğimde saçma sapan, konuşarak halledilecek problemlerden ötürü mis gibi yuvayı dağıttım. tabi kendime güvenim varya bi haltmışım gibi ! (ne arıyosam artık) bazen özgüven başa bela oluyor. cahil cesareti gibi.

sonra ikimizde durup düşünüce bir süre sonra ve etraftaki 1 bira için bir gecesini veren kızları, sadece seks için yanaşan aşşalık erkekleri görünce yeniden bir araya geldik. ve ne kadar salak olduğumuza gülüp 2010 da yeniden nikahı bastık !

ama senin durum bayağı farklı. bide benim eşimin evliliğimizde %20 kusuru vardı diyelim %99 yalvaran oydu "yapma boşanmayalım evliliğimize süre ver acele karar verme" diye !

en büyük hatam acele karar verişim en çok düşünülmesi gereken konularda bile.

bence senin makul, yeterli sebebin varmış boşanmak için.

önüne bak artık. hatalarından ders al. ayrıca tabiki sende hatasız değilsindir. takkeyi önüne koy ve düşün.

hayatta başarılar.

Ya bu adamlar bizim her istediyimizi yapmak zorundami.kolemi bunlar yazik adam basta mucadelesini vermis.bosanmamakicinde vermis..daha cok pisman olursun sen

konunu başında kızmıştım sana tak diye boşandı herhalde diye ama
sonrasını okuyunca bırrrrrrrrrr
ne o öyle dna testi yaptırırım yok başkalarını öv karını yer
msj çekmemeliydin ama olan olmuş üzülme
boş anına denk gelmiş.. artık hiçbişey yapma
tokat atmış herif bide sevmiyorsun onu bence
sende takıl arkadaşlarınla bırak ötele gitsin...

yaklaşık evliliğimde 15. seneme giricem yeri geldi kavgamızda oldu yeri geldi güzel anlarımızda.evlilikte maalesef alttan alıcak taraf genelde kadın oluyor.ilk başlarda tanışma dönemi evet ama en ufak bir tartışmada bana da boşanma fikri sıcak geliyordu,çünkü konuşup paylaşıcağım ne bir akrabam ve ne de bir arkadaşım vardı (ilk 5 yıl) ama şimdi evli o kadar çok arkadaşım varki hepsinin eşinde de ayrı ayrı sıkıntı,kiminin içkisi var,kiminin dayağı,bizrbirimzle paylaşıyoruz ve ben halime şükür ediyorum ,şimdi bir araya gelip arkadaşlar la ettiğimiz dua senin eşinde olan iyi huyları bizimkine bizdekinide sizinkine versin oluyor.ama başkasıyla eşimi kıyasladığımda benim kocam yıkanmışş ve arınmış (canımın içi) .hatta geçmişi te yaşadıklarımıza gülüp geçiyoruz.kim derki herkesin hayatı dört dörtlük evlilikler süper gidiyor 0 aldığın bir araç bile zamanla teklemeler arızalar çıkarıyo önemli olan onu en iyi şekilde kullanıp arıza vermemesini sağlamak.evlilik çocuk oyuncağı değil,ne emeklerele o yuvalar kuruluyor iki taraf içinde geçerli evlilik sevgiyle öz veriyle devam eder.eğer eşini kazanma gibi bi şansın varsa kaybetme derim ama daha olgun davranarak,etrafında pişmanlığını hissettirecek şeyler yapmadan sadece zamanla ve sevgiyle ,o da seni seviyorsa yine birleşirsiniz zaten .sonra çocukça yaptığın pişmanlık hareketlerin, eşin sana geri dönse bile nasıl olsa beni bırakamz deyip kötü sonuçlar doğurabilir.bu özveri ve 15 yıl.tabi özverinin karşılığıda önemli yani eşininin senin yaptığın fedakarlığa,alttan almalarına karşılık vermeli bu olmazsa kadın yıpranır ve o evliliği yürütmenin anlamı olmaz zaten.önceden ben eşimin etrafında dönerken şimdi o benim etrafımda fırıl fırıl dönüyor.yaptığım fedakarlıklar için pişmanmıyım değilim çünkü eşimi tanıyorum.

Son düzenleme:

Ne Kadar sanslisin.Hep mutlu o insallah.Disardan demesi kolay geliyordu,amaan bosan ,bosanirim falan.Ama benimki beni cok assagiladi.Her kavgamizda ban o... damgasi vurdu.Kendi komplexli özguveni olmadigi icin bide cok gururlu oldugu icin hep beni assagiladi.Yemin ediyorum 2 guzel laf duymadim.Son zamanlarda gerizekali diye hitap ederdi.Kizardim,saka yapiyorum derdi.Ve sonra yine..napiyon lan gerizekali nereye gidiyon gerizekali...E sunun ustune bende kotu laf kullanmayip alttan mi alayim??Insanin zoruna gidiyor.Anam babam beni bu soytariya oyuncak olayim diyemi yetistirdi.Kendime guvenimm gitti ,bidaha yuva kuramicakmisim gibi,yeni tanisacagim kiside bunun gbi olacak korkusu.Allah yardim etsin.Hergece dua ediyorum.Allah hic kimseninde yuvasini yikmasin.Cok zormus

ha bide senin o dedigin kendini 1 bira icin satan kadinlar varya,beni onlarla bile kiyasliyordu.Onlar hic degilse orospulugunu saklamiyor,sizin gibiler saklayip namuslu ayagina yatiyorsunuz diyordu.21 yasimda tanistim.Ilk erkek arkadasim di.Benim ne gecmisim olabilirki??Ama inandiramadim,kadinlara hic guveni yok.Hadi o taraklarda bezi olan biri olsamda neyse.Kendi halimde ev kiziyim ya.Onlari koruyup beni assaliyordu.Bunu yazarken bile agliyorum.Hic haketmedim bukadarini.Allah büyük,allah görüyo ne deyim.O .. saklamayan birini alsin ne deyim.Zaten demistide ayrilirken.Beklentilerim artik degisti,kim gelirse Kabul ederim dedi.Beni kirletti hayatimi mahfetti.Begefendi beni deneme tahtasi olarak kullandi.Ben onun namusuyken benim namusuma laf atti.Hangi vicdana sigar??cok sanlisin o yuzden herseyin kiymetini bil. :)

Bazen gururu bi kenara birakacaksin.seviyorsan soyle.tekrar flort edin.askinizi canlandirin.belki yine evlenirsiniz.kendine aci cektirme daha fazla.

sana dikkat et sana koymak isteyen çok olur diyen birini özlüyorsan
gerçekten piskolojin yıpranmış
sana en ağır hakareti etmiş
sen bu adamın neysini özlüyorsun
kurtuldum diye parti vermen lazım
aç gözünü
ikinci bir yaşamın olmayacak

ayrıca eşin çok insanlık dışı şeyler yapmış sana
ne demek babayı arayıp senin hakkında iftiralar atmak
dehşete kapıldım
arkadaşım lütfen gözünü aç
kimse bu muameleye layık değil
sen hala sana değer versin istiyorsun
ama bu adam bırak değer vermeyi
babanı sana karşı dolduracak kişilikte
bu adam sana değer verse kaç yazar
bir düşün bakalım bu adam acaba sevmeyi
saygı duymayı şefkati değer vermeyi biliyor mu

Allah sabir versin ama iyi etmissin arkadaşım oyuncgi gibiymisşin yani oyle davranmis gerizekali herif, seni cok arar daha dur kafaya dank etmemis onun daha, hayatini yasa ya biz sevince saniyoruzki en iyisi elimizdeki halbuki bilmiyoruz ki disarda ne adam gibi adamlar var. Allah gonlune gore versin canim her iste bi hayir var ama iyi olmus ne demem gerizekali diye hitap etmek, ne kadar ayp birsey insan saka da olsa kimseye oyle seslenmemeli hele de karisina, hayatim birtanem askim sevgilim in suyu mu cikmis ki kotu sozler yakistiriyor sana. I
Oh iyi ki bosamissjn iflah olmaz seni daha cok uzerdi bu adam, cocuk olsaydi daha zor olurdu hem de cocuga yazik boyle bir babaya sahip olcak.sucu ne gunahi ne ki. Allah hakkinda hayirlisini versin canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok çocukça davranmışsın canım yaa..
Ne güzel uğraşmış da,..
Çok uzatmışsın.

Onu arama artık...
Sen aradıkça uzaklaşır.
.Taktik yap hiç arama...
Söylemişsin zaten..
Sessizilik iyidir.
Onun için, rahatlatıyorsun şuan..

Son düzenleme:

Canım ya..

Benzer şeyleri yaşamışız senle..
Tabi benimki bukadar değildi aslında..
Ben de kurtarmak istedim..
Ama, kendini haklı görmesinden,beni pişman ettiridiğini düşünmesinden ,intikam almaktan başka işe yaramadı..

Siz avukat mısınız ??

İ. Herif

İyiymiş :) :) :) :)

Keske hakim bosarken kocami seviyorum deseydin o zaman bosamiyor ileri tarihe atiyor bir daha deneyin diyordu.
Olanla ölene care yok maalesef. Adam seni silmis gibi görünüyor Üzgünüm ki...
Bosanmadan önce sana sans vermemis bence bundan sonra isin biraz zor. Eger seviyorsa seni bir süre sonra onun da ofkesi gececektir ama adami bogma bir süre iletisimi kopar.
Cok basit bir neden gibi geldi bana bosanmaniz insaallah geri donusu olur esinizin hakkinizda hayirlisi olsun.

Sana o kadar iftira atmasına rağmen barışma olasılığını sormuşsun.

Peki sen namusunu iki paralık etmeye çalışan insanın ekmeğini yiyebilir misin?

Koynuna girebilir misin?

O iftiraları, hakaretleri sindirip; onunla bi gelecek kurabilir misin?

Son düzenleme:

yazdıkların inanılır gibi değil. kim kimin onurunu incitme hakkına sahip ???

bu şekilde davranışlara maruz kaldıysan asla geri dönmeyi düşünme !

öyle sevgi, aşk herşeyi halleder diyenlere kesinlikle inanma.

sevgiyi besleyen ana damar saygıdır. o da sizde kalmamış.

artık bu defteri kapa. bu adamın üzerine sifonu çek gitsin !

................yaşa !!!!!!!..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…