1 hafta once bosandim cok ozluyorum pismanim galiba

Yazınızı okudum yanıldığınız bir nokta var eyer öfkeliyken bile bosal denmiş ve üç defa söylenmişse bunun geri dönüşü yoktur.
Evliliğiniz sona erer bilmiyorum hangi müftü böyle birşey dedi ama kesinlikle yanılıyor.

İşte size birkac video izleyin ;

1)

2)

Of hala beni bosama affet diye yalvarsaydi boyle olmayacaktin sen oda istiyor diye takinti yapmissin

Cocuk olsada olmasada ne farkederki.. bosanmak kolay degil yani.. maneviyat zedeleniyo ..

bosanmak ıstemıyorsan bosanayım dıye dıretmemelıydın
bazen hayat boyel dersler verır bızlere
bundan sonrasını ogrendıklerın ısıgında devam ettırırsın

bu duyguyu biliyorum sanırım .
bir ilişkim oldu . terk eden taraf bendim . bağlarımı kopardım . herşeyini sildim . aldığı hediyeleri çöpe attım vs .
içim okadar rahatlamıştı ki . kalıp onun için savaşabilirdim . ama bana saygısı yoktu . en azından benim istediğim gibi davranmıyordu . istediğim olgunlukta ve kültürde değildi . ççok farklıydı vs vs . hbaşka kızlara yüz veriyordu populer olmak hoşuna gidiyordu . sonra ben masusum diye kendini aklıyordu akllı .ki böyle insanlardan nefret ederim . sevdiğim halde terk ettim başta iyiydi iyi yaptım diyordum ama okadar çok sevmişim ki demek ki bir kaç gün sonra çok koydu çok üzüldüm . sürekli ağlamaya başladım . kendim kopardığım içinde dönemedim .gururum ağır bastı .bir kaç kez aradı daha sonra konuşmaya çalıştı hep mesafe koydum . umursamıyormuş gibi yaptım .ilk aşkımdı özeldi benim için .daha çok çabalamasını istedim .bir şekilde olmadı herkes kendi hayatında artık neyse sende bunu hissediyorsun . sana yapılanalr neydi aldatma vs var mıydı bilmiyorum ama vardıysa eğer bence iyi yaptın yinede bırakmakla . keşke yinede babanı araya sokmasaydın . bu tarz durumlarda üçüncü şahıslar girmemeli bence .zamanla geçer boşver arayıp daha çok havaya sokma şu adamı . seni gerçekten sevse senin üzülmene izin vermezdi emin ol buna .

Bu şekilde bissetmen doğal ortada geçirilen zaman,anilar var ama emin ol zamanla duzeleceksin yalnızca sabirli ol

yok canım yok. sen de tek inat varmış ama eski eşim karaktersiz ahlaksız biriymiş. geçen 2,5 senene yazık olmuş.
Allah kurtarmış seni. Ya bir de çocuğun olsaydı. yat kalk dua et.

üzüldüm.keske babanı felan araya sokmasaydınız.ben bu türden mudahalelerin pek faydası oldugunu dusunmuyorum

canım o seni arayıp peşinden koşsaydı kendini haklı görüp kaçacaktın yine benim tahminim böyle şimdi onun vazgeçtiğini görmek ağır geliyor. ama bir de şöyle düşün boşandın yine birleşirseniz aynı şeyleri yaşayacaksınız.dayanırım alışırım deme dayanabilseydin boşanamazdın zaten .Allah yardımcınız olsun

Bisanmak istedim, bisanmak istiyordum diye yazdın hep.
Neden?

Facebook o yorumu yazdığına göre demekki oda hala seni düşünüyor, canını acitmak istiyor.

Bisanmak istiyormuş boşanmak değil
Kocası bisanmak yerine boşanınca pişmanlıklar başlamış

Canim , bosanmissiniz zaten hayirlisi artik, herkes yoluna
Aileler de yipranmis bu durumdan, geri dönüsü olmaz
Bence biraz tatile git, biraz kafani dagit, sonra gel ve hayatini bir düzene sok . Onu düsünme artik , o senin geçmisine ait

Senin pişman olduğunu görüp hissettiği için burnunu sürtmeye çalışmış gibi geldi bana. Neden ve nasıl ayrıldınız merak ettim :/

Sende haklısın böyle adamlara tapılıyor tabi... Nerde şiddet, nerde yalan, nerde hakaret bir bakıyorsun orda kocasına tapan bir kadın. Bırak arkadaşım üzülmeyi, kurtulduğuna sevin ve daha da yüz verme. Bu adamamı çocuk yapacaktın ve bu adamlamı yaşlanacaktın. Kendine değer ver ve daha iyilerine layık olduğunu düşün lütfen. Bak çok gençsin ve ikinci defa şansızlık yaşamazsın emin ol. Yeterki hayırlı insan için dua et. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

Kaçan balık büyük olurmuş. Size ısrar etmedi diye kıymetli olmuş şimdi yoksa siz de boşanmak istiyormussunuz. Bence adamı arayıp iyice totosunu kaldırmayın. Şimdi siz yalnızlik korkusu ile sarmissiniz adama ama bu konuyu düşünüp durmayın biraz zaman geçtikten sonra hayatınıza düzgün biri girer inşallah.

Canım kafanda bitirmeye bak. Sen onu aradigin için egosu tavan yapmış biraz kendi haline bırak. Şu anda ben de bosanma surecindeyim . Ben de her şeye rağmen yuvamı dagitmamak adına adım attım devam edelim dedim ama baktım çok simardi . İnsanoğlu işte. Şimdi hiç gorusmuyorum. Kafamda tamamen bitirdim. Adını bile görmemek için telefon numarasını sildim. Facebook hesabimi dondurdum. Ve artık içinde onun olmadığı hayaller kuruyorum. Gördüm ki her şey benim elimdeymis. Bu ayın 31 inde anlaşmalı boşanmak için dilekçe vericez. Ve ben çook mutluyum. Onu bitirdim. Tabi ailemin ve arkadaşlarımın desteği olmasaydı napardim bilmiyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…