1 hafta once bosandim cok ozluyorum pismanim galiba

Sevıyorsan sımdı bıle gıdersın yanına...sımarıklık attımde.benı sevıp sevmedıgını anlamak ıcın senı sınıyordum.ve bunların cocukca seyler oldugunuanladım de.onu sevdıgını soleeee..kalk ac camıatla gıtyanına.aaa cok yuksekse atlamadaa.

off çok kötü olmuş keşke çocukça davranmasaydiniz.. evlilikte ne olursa olsun ağza alinmamasi gereken sey boşanma lafi bence.. ne olursa olsun derken aldatma vs demiyorum tabi ki.. ama sebep olmuş bu. olacağı varmış.. hakkinizda hayirlisi olsun...

Belki de şimdi sadece bağlılığından koptugun için üzülüyorsun, biz kızlar kaybedince kıymete bindiriyoruz, üzlüyoruz felan sonra kendimize geliyoruz,

Erkeklerde ayrılınca böyle ayrı havalara giriyorlar, oh özügürüm falan diye hiiiiiiiç kafaya takmıyorlar, onların acıları da bir yıl felan sonra batmaya başlıyor,

Şuan üzerine gitsen de fikrini ve duygularını değiştiremezsin, erkeklerin genel yapısı böyle, biraz kendine zaman tanı, kendindenle ilgilen,

Belki de boşanalım diye tutturdugunda her seferinde gerçekten istiyordun ve bunun altnda yatan bazı gerçekler vardı, ancak şuan o alışkanlıgından uzak oldugun için göremiyorsun bunları...

Kendine biraz zaman ver, dikkatini başka şeye yönlendirmeye çalış, bir zamandan sonra bence o seninle konuşmaya gelecek

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Davayı kim açtı ve size verilen onbeş günlük süreden feragat ettiğinize dair bir dilekçe imzalandı mı?

BU Süre geçmeden nüfus kayıtlarına geçmiyor ve karar çıkmıyor.

Eger davacı taraf siZseniz ve dilekçe imzalamadıysanız kararı almaya gitmediğiniz takdirde boşanma gerçeklemez.Dava düşer.

Erkekler karar verdimi net kararlar veriyorlar arkadasim.. bizim gibi alt metinleri yok.. ne diyorlarsa o.. biz kadinlarda dedigimizin altinda binlerce şey sakli..bitti artık cok gec lafi ne yazık ki geri donusun olmayacagini hissettirdi bana..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kimseye böyle pişmanlıklar yaşatmasın ne diyelim olan olmuş
Bazen gerçekten çok geç oluyor bir şeyleri düzeltmek için

Babanızla konuşana kadar ümidi varmış. Adam suçu babanıza yıkmaya çalışıyor resmen. Sizde bi zaman sonra baba konuşmasaydın keşke demelere başlamazsınız inşallah. Evlenmek boşanmak zor işler. Acınızı özleminizi anlamaya çalışıyorum. Özledikçe yaptığı çocuklukları inatları hatırlayın. Herkes gibi zamana ihyacınız var ...

💙❤️

Geçmiş olsun, Allah hakkınızda hayırlısını versin ama erkekler dünyayı kendi etrafında dönüyor sanırlar ve siz şuan lütfen onu arama hakkını kullanmayın, çünkü ilerde eğer olaki herhangi önemli bi nedenden aramanız gerekirse, size kalkıp öyle durumda bile bak bak pişman oh olsun intikam alıyorum diye düşünebilir.. sizin pişmanlığınızı biliyor sonuçta, lütfen sadece otur ve bekle.. Bence şuan o afallamış face falan saçmalıyor.. bırakın kendi gelsin size, siz kendinizi sonca dence bi şekilde ifade etmişsiniz.. kafanızda biraz süre verin, kendinize odak noktası yapmayın onu, hobilerinizle uğraşın, çalışıyorsanız işinize bakın.. Aksi taktirde içiniz sıkılır kendinizi sürekli pişmanlık duyacağınız hatalarda bulursunuz.. Babanızın yaptığı normal bişey, sakın ileride suçlamayın onu, çünkü canınız sıkılmışki ona aksetmişsiniz olayı.Ama emin olun paşa paşa gelir siz kendinizi toparlayınca, işte o zamn siz onu ister tercih edin, ister etmeyin .Allah yolunu açık etsin..

Son düzenleyen: Moderatör:

buna ilk şok demek daha doğru olur. anlattığınıza göre kişilikleriniz uyuşmuyormuş evlilikte iki taraf da inattan vazgeçip taviz vermek zorunda ki ortak nokta bulunsun. bunu başarmak bazen imkansız oluyor. mutsuzdum demişsiniz. kolay değil tabiki aynı sofrayı aynı evi paylaştığın insanı bir anda silip atmak. baba evine tekrar dönmek hiç kolay değil. eşiniz zaten bitirmiş aslında kafasında babanızla olan konuşmayı bahane ediyor bence. gerçekten sevseydi babanızın karşısına çıkıp 'ben kızınızı seviyorum hatamı anladım eşekklik ettim özür dilerim bana bir şans verin' diye hem sizin hem ailenizin gönlünü almaya çalışırdı.ama o kolayı seçmiş 1-2 özür sonra man boşver moduna geçmiş.
size tavsiyem(boşanmış ve 1 çocuklu biri olarak ve bu gelgitleri yaşamış biri olarak) FACE DE VEYA BAŞKA ORTAMDA BAKMAYIN TAKİP ETMEYİN YARANIZI KANATMAYIN.onu hatırladığınızda hemen başka bir işle meşgul olmaya çalışın. bilmiyorum çalışıyor musunuz ama eğer çalışıyorsanız kariyere odaklanın. yeni kurslara yazılın dans,müzik vs gibi yeni çevre edinmeye çalışın ama sakın çivi çiviyi söker moduna girmeyin. eski eşinize nispet için hatalı bir ilişkiye adım atmayın.zamanla geçecek bu duygularınız ama uzun bir zaman olacak. en kolay atlatma yolu da zihni farklı şeylerle meşgul etmek ben örgü örmeyi öğrendim bu bana terapi gibi geldi. siz de kendinizi ve ailenizi suçlamayın. eşinizin mantığı beni bıraktı bari ailesini suçlayayım da ömür boyu vicdan azabı çeksinler. başka açıklaması yok bu söylediğinin.
hakkınızda hayırlısı olsun

Bence ozlem ya da pismanlik degil tamamen ilisiginiz bittigi icin boyle dusunuyosunuz sevdiginizi sanmiyorum su an durumunuzun gidisatini belirsiz bulup eskiye siginmak istiyorsunuz yoksa cogu kadin dava acmaya bile cesaret edemezken boyle gidip bosanamazdiniz adamin totosunu da son kez bi tavana degdirmis olmussunuz

Bende yukarda yazan arkadaşa katılıyorum sen kesin olarak karar vermişken nasıl pişman oluyorsun boşanmak çocuk oyunumu ki.anlıyorum seni tartışınca belki ilgilenir diye düşünmüşsün fakat olay artık mahkemeye intikal edince aklın neredeydi özlemem normal unutmak zamn alıcak fakat herşeyin bir zamnı var unutursun tabi barışmak istiyorsanda tekrar elinden geleni yap Allah kolaylık verdin

Son düzenleme:
sevigili değilsiniz ki siz ya.evlenmişsiniz.böle sen ben davasına girmişsiniz.
iyi olmuş.
evliliğin ağırlığı gelmemiş size.
tekrar barışırsanız da evlenmeyin hemen.hazır değilsiniz bence daha ikinizde..

Ben fark ettimde erkekler bosanmamak icin cok diretirler ama bosandiktan sonra hayatlarina cok kolay yon verirler. Bence artik hayatina yeniden basla konu sahibi bu saatten sonra ne eski esin geri gelir nede sizinkiler razi olur gibime geliyor. Kararinizi vermissiniz bosanmissiniz kirilan kirilmis biten bitmis. Bence pismanlik duymak sizi uzmekten baska bisey yapmiyacak.

Şimdi senin gururunda incindiği için, o adım atsın ya da senin minik adımlarına kocaman karşılık bekliyorsun ama yok. Erkeklerde böyle bir düzenek yok. Benim sevgilim kavgayı ben çıkardıysam ya özür dile seviyorum ayrılmak istemiyorum de ya da sevmiyorum de kalk git der. Bu öküzce cümlesini onayladığımdan değil de erkekler düz mantık işte. Sen olayı başlatmışsın, kalkıp gitmişsin hala çaba göstermeden adam iki kelimeyle sana gelsin istiyorsun. İyi düşün zaten boşanmışsın bitmiş. Nasıl mutlu olacaksın, onunla olmak istiyorsan uğraşacaksın. Barışmaz deme kaç yıl sonra benim ailem boşandı da yine barıştılar.

Bu saydiklariniz ve hatta cok daha fazlasi her evlilikte yasaniyor zaten, zamanla tartismayla, karsilikli konusmayla, birbirini tanimakla rayina girmeye basliyor, ama hicbir zaman tamamen duzelmiyor, bunlar olmasa ideal evlilik olur ama oyle bir sey yok zaten, siz ciddiyeti anlayamamis ve ilk kirilma noktasinda bosanmayi blof olarak ve can yakmak icin kullanmis ve olayi sundurdukce sundurmussunuz...
Ben sizin yerinizde olsam son kez uzun uzun yazarim, bunun sizin acinizdan ona son adim oldugunu, her iki tarafinda hatalari oldugunu, kendine aciniza gururunu kirdiysaniz ozur dilediginizi ama yapilanlarin tek tarafli yanlislar olmadigini ama bir sansi hakettiginizi soyleyin, bu sana son cagrim gel deneyelim, yoksa bende cok sinandim artik yeter, susalim diyin...
Eger buna ragmen adim atmazsa evet bitmis gitmis, bu saatten sonra tercihlerin arkasinda durup, yasadiklariniza gogus gereceksiniz, zamanla gececek ya da her sey yoluna girecek...
Fakat sunu da unutmayin, su an siz pesinden kosmasini beklerken isler tersine dondu ve ulasilmaz diye bu kadar kiymetli, hala don diye sizlaniyor olsa sizin egonuz tavan yapmis bir sekilde belki bu hislerinizin binde birini hissetmeyecektiniz...
Once ne hissettiginize karar verin, sonra yola koyulun, bu isler cocuk oyuncagi degil...

pişmanlık duymak değil bu.
"kaçan kovalanır" psikolojisi.

Hiçbir zaman kavgaya aileleri karıştırmamak lazım. O zaman dönüşü olmuyor.
Ve yine hiçbir zaman boşanmak istediğinden kesin emin olmadan boşanıcam diye blöf yapmamak lazım.
Sonucu böyle oluyor yoksa...

Arkadasim bu kadar basit seyden yuva yikilirmi 4 yillik evliyim nisanliyken aldatildimda gecen yila kadar en ufak kavgamizda bosanalim derdim esim hep durdururdu iyiki oyle yapmis zaman gecince anliyo insan evlilik cocuk oyuncagi degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Babanız ne deden bu olayın müdahili.
Ne yaptı da kendine gelmesi söylendi?
Sizin beklediğiniz ilgiyi görememek dışında başka bir gerekçeniz yokmuş anlattığınız kadar..
Aileler neden böyle karışır hemen anlamıyorum ben..

evliliklerin ne kadar kolay yıkıldığının bir örneği bu konuda.. aslında kayda değer hiç bir şey yok her evlilikte olan zamanla düzelen şeyler,

belki yeniden eski eşinle evlenirsiniz kim bilir ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…