1 hafta sonra boşanma davam var

O arkadaşlar çok biliyor! Sizin yaşadığınızı sizden başkası bilemez. Saçmalamayın. Anlaşmalı işte..! Boşanın bitsin

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu aşağılık Müsveddeden kurtulmanıza sevindim. nasıl bir düzen kurmaya karar verdiniz gerçekten çok yeni bı durum ama sonrasını merak ediyorum. Nasılsınız şimdi?

Çok teşekkür ederim çok iyiyim 2 aydır bu günü bekliyordum. Kızlarım yanımda çalıştığım için annemlerde benimle bu düzene alışmaya çalışıyoruz.

Çok teşekkür ederim çok iyiyim 2 aydır bu günü bekliyordum. Kızlarım yanımda çalıştığım için annemlerde benimle bu düzene alışmaya çalışıyoruz.

Sizi gerçekten tebrik ediyorum. O kadar güzel naif anlatmış ve yolunuzu çizmişsiniz ki. Rabbim inşallah her zaman güzellikler getirsin size ve kızlarınıza...

Sizi gerçekten tebrik ediyorum. O kadar güzel naif anlatmış ve yolunuzu çizmişsiniz ki. Rabbim inşallah her zaman güzellikler getirsin size ve kızlarınıza...
Çok teşekkür ederim benimde tek isteğim kızlarımla mutlu huzurlu bir hayat yaşamak ve onlara güzel bir gelecek hazırlayabilmek.

kızlarınız kaç yaşında, süreci en güzel şekilde atlatırsınız inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…