- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.773
- 448
En doğru kararı vermişsiniz helal olsun sonunda net düşünen birini gördüm. Aldatıp üstüne bir daha aldatıp üstüne hakaret, küfürler edip sonra da boşanmak istemiyorum acaba ne yapmalıyım sorularından sonra sizin ki şaşırtmadı değilMerhaba kısaca anlatmak istiyorum 14 yıllık evliyim 3 tane kızım var. Yaklaşık 2 ay önce eşimin telefonunda 'eşinden boşan tek şartım bu boşanmayacaksan size mutluluklar' yazan bir mesaj gördüm. Delil toplamak için beklemeye başladım ve telefon dökümlerine baktığımda gördüğüm aylarda en çok bir numarayla konuştuğunu dördüm. Numarayı tanımıyorum tabi, araştırmalarım sonucu eşimle aynı kurumda çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. Boşanmaya karar verdim bunu eşime söyledim kabul etmedi, öyle birşey yok dedi sadece. Ne bir özür ne bir utanma hiçbirşey yoktu. Sonrasında kadın bana mesaj attı. Eşimle çok yakın arkadaş olduklarını benim kıskandığımı mesajı onun attığını ama şaka olsun diye gönderdiğini vs. zırvaladı. Neyse çok uzatmayayım ben geri atmadım ve eşim eşyalarını toplayıp evden ayrıldı. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik 1 hafta sonra duruşmamız var.
Şimdi sormak istediğim ben boşanma konusunda çok eminim içimde en küçük bir acaba yok çalışıyorum ailem arkamda ama arkadaşlarım eminmisin biraz ayrı yaşasaydınız diyorlar. Ben biran önce bitmesini istiyorum. Bir taraftanda yeni olduğu içinmi böyle düşünüyorum ilerde pişman olurmuyum diye düşünüyorum. Birazcık daha cesarete ihtiyacım var sanırım.
Üç kızınıza kötü örnek olmamak için bile boşanmanız en iyisiMerhaba kısaca anlatmak istiyorum 14 yıllık evliyim 3 tane kızım var. Yaklaşık 2 ay önce eşimin telefonunda 'eşinden boşan tek şartım bu boşanmayacaksan size mutluluklar' yazan bir mesaj gördüm. Delil toplamak için beklemeye başladım ve telefon dökümlerine baktığımda gördüğüm aylarda en çok bir numarayla konuştuğunu dördüm. Numarayı tanımıyorum tabi, araştırmalarım sonucu eşimle aynı kurumda çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. Boşanmaya karar verdim bunu eşime söyledim kabul etmedi, öyle birşey yok dedi sadece. Ne bir özür ne bir utanma hiçbirşey yoktu. Sonrasında kadın bana mesaj attı. Eşimle çok yakın arkadaş olduklarını benim kıskandığımı mesajı onun attığını ama şaka olsun diye gönderdiğini vs. zırvaladı. Neyse çok uzatmayayım ben geri atmadım ve eşim eşyalarını toplayıp evden ayrıldı. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik 1 hafta sonra duruşmamız var.
Şimdi sormak istediğim ben boşanma konusunda çok eminim içimde en küçük bir acaba yok çalışıyorum ailem arkamda ama arkadaşlarım eminmisin biraz ayrı yaşasaydınız diyorlar. Ben biran önce bitmesini istiyorum. Bir taraftanda yeni olduğu içinmi böyle düşünüyorum ilerde pişman olurmuyum diye düşünüyorum. Birazcık daha cesarete ihtiyacım var sanırım.
Ben çekişmeli boşanma davası açmıştım zaten o anlaşmalıya çevirmek istedi orta yolu bulduk. Diğer türlü yıllarca uzayacaktı beni çok yıpratırdı.Arkadaşların daha önce aldatılmış mı da biraz ayrı kalsaydınız falan diye zırvalıyolar?
Ailende arkandaymış madem,onlar karışmasın bir zahmet.
Hatta senin yerinde olsam anlaşmalı boşanmazdım.
Şartlarınızı mutlaka iiyi bir avukata danışıp oluşturun.Merhaba kısaca anlatmak istiyorum 14 yıllık evliyim 3 tane kızım var. Yaklaşık 2 ay önce eşimin telefonunda 'eşinden boşan tek şartım bu boşanmayacaksan size mutluluklar' yazan bir mesaj gördüm. Delil toplamak için beklemeye başladım ve telefon dökümlerine baktığımda gördüğüm aylarda en çok bir numarayla konuştuğunu dördüm. Numarayı tanımıyorum tabi, araştırmalarım sonucu eşimle aynı kurumda çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. Boşanmaya karar verdim bunu eşime söyledim kabul etmedi, öyle birşey yok dedi sadece. Ne bir özür ne bir utanma hiçbirşey yoktu. Sonrasında kadın bana mesaj attı. Eşimle çok yakın arkadaş olduklarını benim kıskandığımı mesajı onun attığını ama şaka olsun diye gönderdiğini vs. zırvaladı. Neyse çok uzatmayayım ben geri atmadım ve eşim eşyalarını toplayıp evden ayrıldı. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik 1 hafta sonra duruşmamız var.
Hıc mı mücadele etmedı esınızBen çekişmeli boşanma davası açmıştım zaten o anlaşmalıya çevirmek istedi orta yolu bulduk. Diğer türlü yıllarca uzayacaktı beni çok yıpratırdı.
Ben avukata vekalet vermiştim davayı açmıştı zaten anlaşmalıya dönünce protokolü avukatla hazırladık. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Şartlarınızı mutlaka iiyi bir avukata danışıp oluşturun.
Hakkınızda inşallah en hayırlısı olsun.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Ona sorsanız etti. Ama tek söylediği 'öyle bişey yok mutlu yuvamıza geri dön' demekti.Birde kadın bana mesaj atınca aldatmadığımı ispatladım diye düşündü zavallıcık.Hıc mı mücadele etmedı esınız
O kadın ile mutlu olacakları ihtimali içinizi kemiriyor değil mi? Arkadaşlarınızın ayrı yaşama teklifini bu yüzden düşündünüz. Mutlu olmasınlar diye resmiyette evli kalmak kaydıyla ayrı yaşama fikrine sıcaksınız değil mi? Eşinizden boşanacaksınız, özgürleşecek diye düşünüyorsunuz. Yeterli bir ceza olmadığını düşünüyorsunuz.Merhaba kısaca anlatmak istiyorum 14 yıllık evliyim 3 tane kızım var. Yaklaşık 2 ay önce eşimin telefonunda 'eşinden boşan tek şartım bu boşanmayacaksan size mutluluklar' yazan bir mesaj gördüm. Delil toplamak için beklemeye başladım ve telefon dökümlerine baktığımda gördüğüm aylarda en çok bir numarayla konuştuğunu dördüm. Numarayı tanımıyorum tabi, araştırmalarım sonucu eşimle aynı kurumda çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. Boşanmaya karar verdim bunu eşime söyledim kabul etmedi, öyle birşey yok dedi sadece. Ne bir özür ne bir utanma hiçbirşey yoktu. Sonrasında kadın bana mesaj attı. Eşimle çok yakın arkadaş olduklarını benim kıskandığımı mesajı onun attığını ama şaka olsun diye gönderdiğini vs. zırvaladı. Neyse çok uzatmayayım ben geri atmadım ve eşim eşyalarını toplayıp evden ayrıldı. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik 1 hafta sonra duruşmamız var.
O kadınla yada başka kadınla evlenmesi yada mutlu olup olmaması hiç umurumda değil. Ben ayrı yaşama fikrine sıcak baktığımı da yazmadım. Boşanmak istemesem avukat bulup dava açmazdım siz yazdıklarımı tamamen yanlış anlamışsınız.O kadın ile mutlu olacakları ihtimali içinizi kemiriyor değil mi? Arkadaşlarınızın ayrı yaşama teklifini bu yüzden düşündünüz. Mutlu olmasınlar diye resmiyette evli kalmak kaydıyla ayrı yaşama fikrine sıcaksınız değil mi? Eşinizden boşanacaksınız, özgürleşecek diye düşünüyorsunuz. Yeterli bir ceza olmadığını düşünüyorsunuz.
Neden ayrı yaşamak? Affet, bir kereden bir şey olmaz gibi akıllar da verilmiş.O kadınla yada başka kadınla evlenmesi yada mutlu olup olmaması hiç umurumda değil. Ben ayrı yaşama fikrine sıcak baktığımı da yazmadım. Boşanmak istemesem avukat bulup dava açmazdım siz yazdıklarımı tamamen yanlış anlamışsınız.
Eğer gerçekten boşanmaya niyetin yoksa bile sakın geri adım atma.Son güne kadar dimdik dur.O gün geldiğinde öncesinde seninle konuşmak isterse onu dinle.Simdi aldatılmış bir kadın olarak boşanmayı teklif edip geri adım atman seni onun gözünde bitirir.Her şey laçkalasirMerhaba kısaca anlatmak istiyorum 14 yıllık evliyim 3 tane kızım var. Yaklaşık 2 ay önce eşimin telefonunda 'eşinden boşan tek şartım bu boşanmayacaksan size mutluluklar' yazan bir mesaj gördüm. Delil toplamak için beklemeye başladım ve telefon dökümlerine baktığımda gördüğüm aylarda en çok bir numarayla konuştuğunu dördüm. Numarayı tanımıyorum tabi, araştırmalarım sonucu eşimle aynı kurumda çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. Boşanmaya karar verdim bunu eşime söyledim kabul etmedi, öyle birşey yok dedi sadece. Ne bir özür ne bir utanma hiçbirşey yoktu. Sonrasında kadın bana mesaj attı. Eşimle çok yakın arkadaş olduklarını benim kıskandığımı mesajı onun attığını ama şaka olsun diye gönderdiğini vs. zırvaladı. Neyse çok uzatmayayım ben geri atmadım ve eşim eşyalarını toplayıp evden ayrıldı. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik 1 hafta sonra duruşmamız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?