Ama boşanmamak banada ceza olmayacak mı? Ben boşanıp yoluma bakmak istiyorum. Şu anda onun soyadını bile kullanmak canımı sıkıyor. Benden sonra ister evlensinler ister evlenmesinler umurumda değil.Iyi de şu an siz de kadının söylediğini hediye eder gibi boşamıyor musunuz? Süründürmek bu değil bence ama siz bilirsiniz?
Sorunuza gelince süründürdükten sonra boşanınca pişman olunmuyor..
Ben boşamayın demiyorum, direkt boşanmayın..Alın varını yoğunu, çulsuz bırakın, sürünsün önce karşıdaki kadın zaten parasız pulsuz birini çekmez..Ama boşanmamak banada ceza olmayacak mı? Ben boşanıp yoluma bakmak istiyorum. Şu anda onun soyadını bile kullanmak canımı sıkıyor. Benden sonra ister evlensinler ister evlenmesinler umurumda değil.
ve bu surede zaman gecıyor zararın neresınden dönülse kar cunku barısılsa da bırdaha yapmasada o suphe hıc gitmeyecek akıldanAldatmak asla sindirilmiyor. Her ilişkisinde aldatılmış biri olarak söylüyorum. Aşamalar aynen şu şekilde oluyor: adam yalvar yakar sizi mahkemeden döndirüyor, ayaklarınıza kapanıp hiç olmadığı kadar iyi birine dönüşüyor ve bir süre mutlu oluyorsunzu. Sonrasında şüpheler başlıyor ve adam gerçekten de yine aldatıyor oluyor sonra işler çirkinleşiyor keşke ilkinde gitseydim diyorsunuz ve bu gelgitleriniz yüzünden olan çocuklarınıza oluyor.
Bir kere aldatıldınız artık bir daha huzurunuz olacağına inanıyormusunuz? Çocuklarınız için ayrılın
Yarın herşey bitiyor inşallahSonuçlanınca mutlaka yazın
Onlar aldatılıp katlanmak zorunda kalanlar. Herkes ayni şeyi yaşasın istiyorlarÇok değişik düşünen insanlar var bir kereden bişey olmaz diyenler yada bu yaptığımı şımarıklık olarak görenler sanki yuvayı ben yıkıyormuşum diye düşünenler.
Hayırlı olsun.Boşanma davası oldu boşandık 2-3 gün sonra gerekçeli karar yazılacakmış sonrasında kesinleşecek kimlik değişimi vs. yapıcam. İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.
ayni seyi siz yapsaydiniz bir kadin olarak, sizin esinize de oyle diyecekler miydi acaba. bu cifte standarddan igreniyorumMerhaba kısaca anlatmak istiyorum 14 yıllık evliyim 3 tane kızım var. Yaklaşık 2 ay önce eşimin telefonunda 'eşinden boşan tek şartım bu boşanmayacaksan size mutluluklar' yazan bir mesaj gördüm. Delil toplamak için beklemeye başladım ve telefon dökümlerine baktığımda gördüğüm aylarda en çok bir numarayla konuştuğunu dördüm. Numarayı tanımıyorum tabi, araştırmalarım sonucu eşimle aynı kurumda çalışan bir bayan olduğunu öğrendim. Boşanmaya karar verdim bunu eşime söyledim kabul etmedi, öyle birşey yok dedi sadece. Ne bir özür ne bir utanma hiçbirşey yoktu. Sonrasında kadın bana mesaj attı. Eşimle çok yakın arkadaş olduklarını benim kıskandığımı mesajı onun attığını ama şaka olsun diye gönderdiğini vs. zırvaladı. Neyse çok uzatmayayım ben geri atmadım ve eşim eşyalarını toplayıp evden ayrıldı. Anlaşmalı boşanmaya karar verdik 1 hafta sonra duruşmamız var.
Şimdi sormak istediğim ben boşanma konusunda çok eminim içimde en küçük bir acaba yok çalışıyorum ailem arkamda ama arkadaşlarım eminmisin biraz ayrı yaşasaydınız diyorlar. Ben biran önce bitmesini istiyorum. Bir taraftanda yeni olduğu içinmi böyle düşünüyorum ilerde pişman olurmuyum diye düşünüyorum. Birazcık daha cesarete ihtiyacım var sanırım.
Herşey gönlünüzce olsun bundan sonra inşallah ..En doğru kararı kısa sürede verip ve uyguladığıniz içinde tebrik ederim sizi...Boşanma davası oldu boşandık 2-3 gün sonra gerekçeli karar yazılacakmış sonrasında kesinleşecek kimlik değişimi vs. yapıcam. İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?