- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Yok hiç bir husumetimiz olmadı, çıkardılar diye gücenmedim, zaten yapamayacağımı anlamıştım ama nedense gitmeye çekiniyorum..Husumet olmadan ayrıldıysanız gidin bence, hem hatırlarını da sormuş olursunuz..
Diyorsun.. Biraz açar mısın canım? Neden gitmezdin mesela?Hmm aslinda sorunun cevabi kisiden kisiye degisir. Ben gitmezdim.
Bu konuda ozguvensizim sanirim ben. Epey utanirim kotu hissederim. Ilk isimde patron azarlayinca isi.birakmistim mesela. Ama sen diyorsan ki biz guzel ayrildik ben bu konuda sikinti cekmem, o zaman git tabi.Diyorsun.. Biraz açar mısın canım? Neden gitmezdin mesela?
Bence de bir sorun yok da, neden gitmeye çekindiğimi ben de anlayamıyorum.. Tek renk boyamaya alıştım da, saç rengi değiştirip ombre yaptıracağım için de, işini bildiğim iyi yapan bir yer olsun istiyorum..E bir sorun yaşamamışsınız ki, elin yatkın değilmiş ne var bunda, herkes herşeyi yapacak diye bir şey yok ki. Git bence...
Aynen güzel ayrıldık, 1 haftanın sonunda çağırdı beni, açıkladı güzel güzel, ben de farkındaydım zaten, yapamadım çıktım demedim en azindan, onlar çıkardılar :)Bu konuda ozguvensizim sanirim ben. Epey utanirim kotu hissederim. Ilk isimde patron azarlayinca isi.birakmistim mesela. Ama sen diyorsan ki biz guzel ayrildik ben bu konuda sikinti cekmem, o zaman git tabi.
Yorumları okuduktan sonra gidicem galiba, çevremde kimseye danışmadığım için, fikir almaya ihtiyacım varmış. :)Giderdim hem tanıdık hemde iyi biyer diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?