1 haftacık çalıştığım kuaföre gitmeye utanıyorum, ama gitmek de istiyorum. Neden mi?

Bence git , sonuçta sen elin yatkın olmadığı için çıkmışsın ," hadi gel ille de öğreniceksin " demezler herhalde

ben gitmem ya
ne biliyim kötü hissederim
Uzun zamandır yoksun sanki yada az yorum yapıyosun artık özletme kendini ben yorumlarını özlüyorum vala

Hem sizleri göriyim hem saçımı boyatiyim diye geldim de hatta başka yere gitmediğini belirt sevinirler bile

Üniversite bitince birşeyler öğrenmek icin kuaforde 1 gün calismistim önceden gittiğim kuafördü zaten. Sonra kendim gitmedim haber de vermedim gelmek istemiyorum diye ama bir yil sonra tekrar gitmeye basladim kadin iyi karsiladi baya sac kaş biyik ağda yine ona gidiyorum.

teşekkür ederim rujj
biraz yoğun zamanlar geçiriyorum
şu an seyahat halindeyim fırsat buldukça giriyorum
bazen okuyup çıkıyorum

Git ve o koltuğa otur eskiden çalışmış olabilirsin şuam müşterisin sen
Aaa bak bak bu kız bizimle çalışıyodu çok beceriksizdi 1 hafta sonra işten çıktı mı diyecekler :)
O yoğunlukta kimsenin aklına bile gelmez emin ol selamını ver gir içeri, işin bitince de tanıdık indirimi de iste bi güzel ohh dünya varmış dersin özgüven tavan yapar bu sayede emin ol

Cevaplardan 2-3 tanesi gitmemem yönünde, çoğunluk git dediğine göre vardır bir bildikleri diyorum, ve en kısa zamanda randevumu alıyorum :)
Teşekkürler, aslında özgüveni olan biriyim ama bu konuda nedense kötü hissediyordum.
sayenizde şimdiden özgüvenim tavan yaptı :)
Hatta muhabbeti olursa espriye vurup, kendime de gülebilirim, o moddayım.
Tekrar sağolun bayanlar :)

Git tabi ki, acaba elimin yatkın olmadığı ama denemediğim için haberim olmayan kaç çeşit iş var? Hepimizin yatkın olduğu iş var olmadığı iş var. Bu kötü bir şey değil ki, hem adam işine çalışanına önem veriyor müşteri olarak tercih sebebi bir durum. Kötü de ayrılmamışsınız.

Utanacak ne var ki bunda gerçekten anlamadım
Madem iyilermiş işlerinde, gidin derim. İyi kuaför bulmak zor. Bir husumetiniz de yokmuş.
Muhtemelen sizi tanımazlar bile, ama tanırlarsa da aksine ilgilenirler bence. İşleri müşteri memnuniyeti. Belki daimi müşterileri bile olursunuz. İşlerini gerçekten iyi yapan insanlar ise, daha geçen hafta ayrılmış olsanız bile aksine daha çok alaka gösterirler diye düşünüyorum.

Kesinlikle dert değil:) ben olsam giderdim sonuçta parasıyla değil mi hatta ilgilenen kişiye bahşiş de bırakırdım ağırlığım olsun

Ben olsam giderdim.
Sorun gormuyorum.
Tabi! Eger boburlu burnu havada birileri degillerse.

Ben olsam giderdim.
Sorun gormuyorum.
Tabi! Eger boburlu burnu havada birileri degillerse.
Aslında tepki alırım diye bunu belirtmedim açıkçası öyleler..
Ama herhalde müşteri olarak gideceğim için farklı davranmazlar..

Harhangi bir problem olmadıysa tartirsma gibi gidebilirsiniz. Hatta hoslarina bile gidebilir. Sonucta bu isler yetenek isi ve kimse yeteneksiz birini elinde tutmak ve isini yavaslatmak istemez. Tebessumle iceri girip selam verirseniz zannetmiyorum ki kötü karsilasınlar çünkü esnaf, müşteri kaybetmek istemez bu eski çalışanı da olsa :) mutsuz bir müşteri bin müşteriyi götürür .

ayrilirken aranizda nasil bir konusma gecti ona bakmak lazim. Medenice mi seni kirarak mi

Bence önceden bir ara hem hal hatır sor hemde saçlarımı şöyle yaptırmak istiyorum sana gelicemde randevulu mu çalışıyorsun yoksa istediğim Zaman geliyim mi? gibi konuş daha sonrası gelir zaten

Gidin,bir zamanlar eli yatkın olmayan fakir ama gururlu bir çırak vardı ya hah işte o sizi parasıyla dövmeye geldi deyin.
Şaka bir yana,kötü ayrılmamışsınız gitmenizde çekinilecek durum yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…