- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi edebigezgin
Afiyet olsun :)) gayet iyi ama sabahı atlamaaaaaaaa !Bende sabah yiyesim gelmedi şimdi yulaf kepegi yoğurt 1 tatlı kaşığı tahin pekmez karistirip yedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun :)) gayet iyi ama sabahı atlamaaaaaaaa !Bende sabah yiyesim gelmedi şimdi yulaf kepegi yoğurt 1 tatlı kaşığı tahin pekmez karistirip yedim
Kız yeni topik bulmuşsun ne güzel buradan devam edersin artıkBende sabah yiyesim gelmedi şimdi yulaf kepegi yoğurt 1 tatlı kaşığı tahin pekmez karistirip yedim
kız burda da mı sen?![]()
Olsun canım evde yaptıklarında yeterli :))Kızlar bugun spora gidemedim işlerim vardı. Evde yarım saat egzersiz yaptım, 15 dakka pilates 30 da squat yaptım :) işe giderken yarım saat de yürürüm bugunlük bu kadar olsun :)
bende bugün akşama halim kalırsa lesli ve squat yapıcamKızlar bugun spora gidemedim işlerim vardı. Evde yarım saat egzersiz yaptım, 15 dakka pilates 30 da squat yaptım :) işe giderken yarım saat de yürürüm bugunlük bu kadar olsun :)
Ben burda değilim canım gözüme takıldınız sen vekız burda da mı sen?![]()
sana demedim kız
Tüh rezil oldum desenesana demedim kız![]()
sağol canımcım. sanada başarılarTüh rezil oldum desenebaşarılar dileyeyim kaçıyorum buradan
![]()
Şimdi topik sahibi tekme atacak bana kız etiketlemeyi bırak benisağol canımcım. sanada başarılar
![]()
özledim sizi yaŞimdi topik sahibi tekme atacak bana kız etiketlemeyi bırak beni![]()

Yanlış haberr sadece bi ce eee dedim oraya cabim. çok kalabalık orası bana göre değil

Ay kıyamam bende herkesi özledim sorma keşke sizler dağılmasaydınız üzüldümözledim sizi ya![]()
Anam yakalandıkYanlış haberr sadece bi ce eee dedim oraya cabim. çok kalabalık orası bana göre değil![]()
Çılgın seniiiiAnam yakalandıkalıştın tabi bizlere seni gidi köftehor seni
![]()