- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.240
- 1.123
- Konu Sahibi edebigezgin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çilekli turtam nick ismin hiç yabancı değil sen Metebatur ve oliveoil bir topiği vardı yine zayıflama ile ilgili orada var mıydınKızlar yarım saattir roman havası oynuyorum hem eğleniyorum hemde spor ışte![]()
Evet shaun t ile zayifliyorduk :)Çilekli turtam nick ismin hiç yabancı değil sen Metebatur ve oliveoil bir topiği vardı yine zayıflama ile ilgili orada var mıydın
Bende vardım tabi ara vermiştim iş yoğunluğundan sonra tekrar döneyim dedim ban yemiş kızlar ve aktif değiller şuanda bileEvet shaun t ile zayifliyorduk :)
Evet bende yemistimBende vardım tabi ara vermiştim iş yoğunluğundan sonra tekrar döneyim dedim ban yemiş kızlar ve aktif değiller şuanda bile
Sende mi vardın metebatur daha önceden tanıyorum spor yarışması topiğinden iyi kızdır da işte ağzından bir sürü laf çıkmış belki bir yeni bir nick almıştır buralarda olabilir diye düşünüyorumEvet bende yemistim![]()
Zaten biz kavga ettik diye banlandik metebaturla kavga ettik :)Sende mi vardın metebatur daha önceden tanıyorum spor yarışması topiğinden iyi kızdır da işte ağzından bir sürü laf çıkmış belki bir yeni bir nick almıştır buralarda olabilir diye düşünüyorum
Yok onlar siyaset yüzünden banlanmışlar site yönetimine hakaret etmişler ben son yazışmalarda onları gördüm topikleride kapalıZaten biz kavga ettik diye banlandik metebaturla kavga ettik :)
Nisana açıldı demekki banlari siyaset mevzusunu bilmiyorum bir kere biz kavga etik metebaturla ikimizde ban yedik sonra ben ayrıldım ordan demekki sonra herkes ban yediYok onlar siyaset yüzünden banlanmışlar site yönetimine hakaret etmişler ben son yazışmalarda onları gördüm topikleride kapalı
EvetNisana açıldı demekki banlari siyaset mevzusunu bilmiyorum bir kere biz kavga etik metebaturla ikimizde ban yedik sonra ben ayrıldım ordan demekki sonra herkes ban yedi
Sen ne kadar shaun t yaptın ?
İki hafta falan yaptım ben bıraktım sonra çünkü spor salonuna da gidiyordumSen ne kadar shaun t yaptın ?
Anladım iyi :)İki hafta falan yaptım ben bıraktım sonra çünkü spor salonuna da gidiyordum
Form tutmanın en eğlenceli yolu olsa gerek :)Kızlar akşam yemeğinden sonra azcik daha göbek attım :))