• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Evet...öğle 12.15 1 tabak türlü, 1 bardak ayran
Akşam 18.00 1 dilim ıspanaklı börek , 1 kepçe mercimek çorba,1 bardak kefir ve salata
Su 2 lt. Bugün az içtim...arada sade kahve
Spor yarım saat yürüyüş,30 squat yorgun ama yine de iyi hisssediyoorum:)

Evet...öğle 12.15 1 tabak türlü, 1 bardak ayran
Akşam 18.00 1 dilim ıspanaklı börek , 1 kepçe mercimek çorba,1 bardak kefir ve salata
Su 2 lt. Bugün az içtim...arada sade kahve
Spor yarım saat yürüyüş,30 squat yorgun ama yine de iyi hisssediyoorum:)
Afiyet olsun

Slm kızlar bugünkü menu m öğlen 1 kase yulafli yoğurt ara iki lokma cigkofte akşam haşlama et bol salata 1 saat yürüyüş

Günaydın canlar :) güne 2 bardak su ile başladımm :) Kahvaltımı 1 saat sonra yapıcam o da dünkü ile aynı olacak. Bu ara haşlanmış yumurta istemiyor canım o yüzden bol pulbiberli zeytinyağlı yiyorum tavada omlet gibi :)

2 yumurta
5-6 zeytin
peyniri çok yemediğim için sınırsız tutuyorum ama onda da anca 2-3 çatal alıyorum
1 yeşil çay
yeşillik ve domates
çok da kepek ekmeği (1 dilimden az)

günaydın
dünkü menüm sabah bir poaça zeytin peynir
ara: kuruyemiş mandalina ve yeşil elma
akşam kahvaltılık tarzı yedim ekmeksiz (akşamları yemek istemiyorum nasıl engel olucam kendime bilmiyorum)
su 2 litre

günaydın
akşam kahvaltılık tarzı yedim ekmeksiz (akşamları yemek istemiyorum nasıl engel olucam kendime bilmiyorum)
su 2 litre
Aksam yemek istemiyosan ikindi vakti hafif bişeyler atistiracaksin yoksa sabahki kahvaltiyla durursan akşam mecbur yersin

Benimde menüde et türü sevdiğim şeyler varsa yiyecem yoksa bende akşam yememe kararı almisim

günaydın
su 2 litre
canım poğaça yerine kepekli ya da tam buğdaylı ekmek yesen daha iyi olur :)

Back
X