• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Ahaha sorma yiyemiyorum daha :KK70: bak sana yemin ediyorum okadar pis boğaz biseydimki bu nutellalarin en büyük boyu var ya onu bi alıyordum elime televizyon izleye izleyen 30dakika içinde resmen dibini görüyordum o bile yetmiyordu bana başka tatlılara saldieiyordum yemin ederim :KK70::KK70::KK70:
Oovvv korkuunc :KK57: Senin icin daha zor geciyordur o zaman su diyet meselesi :KK14:

IMG_8986.webp
Önemli değil canım, akşam yedin mi sen :)
Yemediiimmm coook huzurluyum vallah billah oglen yemeginden sonra hic bisey yemedim sadece bir kupa bardagi kayisi cayi ictim muhabettinizi gorunce aldim hemen cokda lezzetliymis su anda da yogurt limon pul biber karisimimi yiyecegim :KK71:

Oovvv korkuunc :KK57: Senin icin daha zor geciyordur o zaman su diyet meselesi :KK14:
Inan çok zor ya su an çikolata bisküvi bisiler yememek için kendimi zor tutuyorum acayip kotuyum su an resmen uyuşturucu bağımlısı gibiyim ama yemiyeyim diye gittim sute tarçın koyup içtim bir yere oturdum bekliyorum dinmesini ınş diner şu tatli krizim :((

Kuzum ben yapamiycam tartimin dogru gosterdiginden emin degilim o yuzden tartilmiyorim saglam bir tartida tartildigimda paylasicam ardaki farkla birlikte boylesi dhaa iyi aslinda zirt pirt tartiliyorum yoksa :KK48:
Benim evde tartı bile yok eczaneye gidip tartiliyorum arada ışte :)

Inan çok zor ya su an çikolata bisküvi bisiler yememek için kendimi zor tutuyorum acayip kotuyum su an resmen uyuşturucu bağımlısı gibiyim ama yemiyeyim diye gittim sute tarçın koyup içtim bir yere oturdum bekliyorum dinmesini ınş diner şu tatli krizim :KK43:(
Bende cikilata düşkünüyüm ozellikle de karam kutu kutu dolabimin kapak raflari dolu olurdu goren sasirirdi ama su anda hic almiyorum esimi de tembihledim diyete baslayinca bn tatli krizim geldi bana karam al diye yalvaraam da alma diye yavas yavas uzaklastim cok sukur sende kesinlikle evde abur cubur bulundurma cok etkili oluyor :KK54:

Eki Görüntüle 1913875
Yemediiimmm coook huzurluyum vallah billah oglen yemeginden sonra hic bisey yemedim sadece bir kupa bardagi kayisi cayi ictim muhabettinizi gorunce aldim hemen cokda lezzetliymis su anda da yogurt limon pul biber karisimimi yiyecegim :KK71:
valla ben de az önce içtim kayısı çayınııı :)) afiyet olsun sanada kuzum :)

Bende cikilata düşkünüyüm ozellikle de karam kutu kutu dolabimin kapak raflari dolu olurdu goren sasirirdi ama su anda hic almiyorum esimi de tembihledim diyete baslayinca bn tatli krizim geldi bana karam al diye yalvaraam da alma diye yavas yavas uzaklastim cok sukur sende kesinlikle evde abur cubur bulundurma cok etkili oluyor :KK54:
Bulundurmuyorumda eşim diyette olduğumu bildiği halde gitmiş karam almış en sevdiğim cikolatadir bu arada benimde ah nasıl yemim nasıl yemim :( ama gittim çöpe attim yemiyeyim diye mecbur yoksa kendimi tutamam yerim :(

Bulundurmuyorumda eşim diyette olduğumu bildiği halde gitmiş karam almış en sevdiğim cikolatadir bu arada benimde ah nasıl yemim nasıl yemim :KK43: ama gittim çöpe attim yemiyeyim diye mecbur yoksa kendimi tutamam yerim :KK43:
Kzuum bu arada senin de bebisin vardi demi kac aylik faan az bahsetsene :KK68:

En iyisi aslinda elinin altinda olunca yemekten onc yemekten sonra gel git hep tartiliyorsun psikolojin bozuluyor bi fazla bi elsik en uyisi konuyu acan arkadaksmizin da yaptigi gibi ayda bir defa tartilmak
aynen canım bizim evde de tartı var ama pili yok bilerek almıyorum :D

Back
X