• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Ay kızlarrr ben çok fena acıktımm yatacağım artık yoksa durmıcam gibi :D inanır mısınız sabah kahvaltılarını iple çekiyorum yaaaa :D hadi iyi geceler canlarım :KK200::KK200::KK200::KK200:

Hoşbuldum. ben Karatay diyeti yapıyorum 3 hafta falan oluyor ama insülin direncim yüksek ve çok zor kilo veriyorum :( Spor da yapıyorum genelde şuan sınavlarım var yapamıyorum ama

70.6 kiloyum hedefim 55 buarada :KK66:
Aynı kilodayiz sayılır bende 69 kiloyum 73 ile başlamıştım bende karataya uyum sağlamaya çalışıyorum genelde 2 ogün yiyorum ekmek yemiyorum bazen yiyorum sadece en tatli zehiride hayatımdan çıkarttım sayılır benimde hedef 55 :)

Misafirim var pek giremiyorum kk ya kızlar. Ben nasil verdim anlatayım istiyorum size. Biraz doping olsun :) pcos luyum ve kilo vermemin hastaligima ve bebegime kavusmamin yararına olacağıni biliyorum hep ve kafaya koydum artık. Ekmek hiçbir şekilde yok. Kahvaltıda bile. Eşim illa kahvaltıda yumurta ister her sabah. Yanına az patates haslayip çok az yedim ekmek yerine. Bol su. Yemeklerde hiçbir şekilde kısıtlama yapmadım. Sadece çok çok az yedim. Börek bile yedim ama bir isirim. Yaş pastaya dayanamam. Haftada bir dilim pasta hakkım vardı ama o hafta spor sayımı iki katına çıkararak cezalandirirdim. Bu lahmacun için de geçerli ve ben günde yüz kere tartildim kilo almış olmam beni daha gaza getirdi. İki ayda sekiz kilo verdim. Bir haftada geri aldım stresten(memlekete gitmiştik) . Ve kendi duzenime dönünce çok çabuk verdim. 61dim be guzel su an 63um. Cezalandırma sporu çok ise yarıyor bence. Ve ben su an canım ne isterse yiyorum ama az. Fazlasını yiyemiyorum zaten. Önceden günde üç tane al beni yerdim şimdi eşim hala yer yerini biliyorum onu yerken görüyorum zerre canım istemiyor. Tatlı krizine girdigimde de cevizle kuru incir yiyorum. Bence yememek bağırsakları tembellestirir. Ya da sadece benimkini tembellestirdi :) benim hikayemizin böyle. Gram gram da olsa zayıflıyor um hala :)

IMG_9001.webp Bu da kahvaltiim ogley kadar bisey yemiycem

Bu aradaaa günaydınlarrrr herkeseee yeni gelenlere de hoşgeldinizzzzzz :))

sabah uyanır uyanmazz 2 bardak suu içtimm :))
Kahvaltımı valla bugun paşalar gibi yaptımmm

15 zeytin (yanlış duymadınız)
1 yeşil çay
2 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
peynir

Bi 45 dakika sonra da spora gidiecem 2- 2,5 saat spor yapıcam bugunnn gitsin kilolarrrr :) yine öğlen yiyip akşam yemicemm :)

Back
X