- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 18
- 30
- Konu Sahibi edebigezgin
Cook tesekkurler canim benim amiim amiin insAllah seninde olur bu tatlilardan ins evleninceay maşallah karabiberrr nasıl da tatlı kuzum Allah bağışlasınn insallahhh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cook tesekkurler canim benim amiim amiin insAllah seninde olur bu tatlilardan ins evleninceay maşallah karabiberrr nasıl da tatlı kuzum Allah bağışlasınn insallahhh![]()

Oyh oyh kurban olurum seni verene maşallah suphanallah
Amin insalllahhhh canımm :)Cook tesekkurler canim benim amiim amiin insAllah seninde olur bu tatlilardan ins evlenince![]()
İyi geceler :))Ay kızlarrr ben çok fena acıktımm yatacağım artık yoksa durmıcam gibiinanır mısınız sabah kahvaltılarını iple çekiyorum yaaaa
hadi iyi geceler canlarım
![]()
Tabiki hoşgeldin :) ne tür diyet yapıyorsun kaç kilosun hedefin kaç olmak :)Slm kızlar bende aranıza katılabilir miyim![]()
Aynı kilodayiz sayılır bende 69 kiloyum 73 ile başlamıştım bende karataya uyum sağlamaya çalışıyorum genelde 2 ogün yiyorum ekmek yemiyorum bazen yiyorum sadece en tatli zehiride hayatımdan çıkarttım sayılır benimde hedef 55 :)70.6 kiloyum hedefim 55 buarada![]()
İyiyim canım çok şükür. Jinekolojik bi rahatsızlık benimkisi. Yok seruvenim biter mi yediklerime dikkat ediyorum. Biraz hareketsiz bir yaşantım var sadce. 58e dusucem inşallah :)bu arada sağlığın iyidir inşallah :)
Tesekkurler kuzucumOyh oyh kurban olurum seni verene maşallah suphanallah![]()
Hosgeldin caniimmSlm kızlar bende aranıza katılabilir miyim![]()