• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 2 kilo! 70'ten 55'e zayıflama yolculuğum :)

Screenshot_2016-11-19-17-34-46.webp
ya işteee böyle olmak istiyorummm yaaaaaa vallahi zayıflayım bu elbiseyi alacağım çok güzel değil mi kadın taşşş gibi :)

Bu aradaaa günaydınlarrrr herkeseee yeni gelenlere de hoşgeldinizzzzzz :))

sabah uyanır uyanmazz 2 bardak suu içtimm :))
Kahvaltımı valla bugun paşalar gibi yaptımmm

15 zeytin (yanlış duymadınız)
1 yeşil çay
2 yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
peynir

Bi 45 dakika sonra da spora gidiecem 2- 2,5 saat spor yapıcam bugunnn gitsin kilolarrrr :) yine öğlen yiyip akşam yemicemm :)
Canan karatay günde 40tane zeytin yiyin diyor bence normal :))

Ben daha kahvaltı etmedim maydanoz limon kurumu içtim 11 gibi kahvaltı etcem kozlenmis biber dovmeci yapcam kendime buzluktan çıktı biber erimesini bekliyorum;)

Bende acikinca yi cem kızlar 1 saate falan acikirim sanırım aslında dün açlıktan oluyor vaziyette uyuttum kendimi ama su an aç olmamamda enteresan neyse 2 bardak suyumu içtim kalkar kalkmaz :))

Bende acikinca yi cem kızlar 1 saate falan acikirim sanırım aslında dün açlıktan oluyor vaziyette uyuttum kendimi ama su an aç olmamamda enteresan neyse 2 bardak suyumu içtim kalkar kalkmaz :))
Aynen canım dün gece aç uyudum gece hep uyku aralarinda acligimi hissediyordum:Dama suan yemek istemiyorum:D

55 olsan bence yan yaglarda erir:KK66:bide youtubeden yan yağlar için olan egzersizler i yap :KK66:
Yok ana cim erimiyor bak burda 60 kiloyum gene var gene var saklamaya calismisim ama yandan portluyor :KK70:ugrasamam egzersizle falan zaten lazerle alcaklar ameliyat olmiycam :)
FB_IMG_1465590782153.webp

Aynı kilodayiz sayılır bende 69 kiloyum 73 ile başlamıştım bende karataya uyum sağlamaya çalışıyorum genelde 2 ogün yiyorum ekmek yemiyorum bazen yiyorum sadece en tatli zehiride hayatımdan çıkarttım sayılır benimde hedef 55 :)
Ben 2 öğün yiyince çok acıkıyorum canım O yüzden 3 yiyorum bende sadece sabahları 1 dilim yiyorum sonuçta kilo verdikten sonra yine yersem alırım kiloları geri o yüzden çok düzenimi şaşırtmak istemiyorum.

Ben 2 öğün yiyince çok acıkıyorum canım O yüzden 3 yiyorum bende sadece sabahları 1 dilim yiyorum sonuçta kilo verdikten sonra yine yersem alırım kiloları geri o yüzden çok düzenimi şaşırtmak istemiyorum.
Aynen yiceksen gene şaşırtma düzenini :)

Back
X