Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bu karışımı önceden denemiştim ama hassas ve kuru bir cilt yapısına sahip olduğum için kızarıklıklar ve kaşıntılar olmuştu onun için benim gibi hassas ciltliler nasıl bir şey kullanmalı acaba?
Hiramm annesinin ballı lokumu :))
Kayıtlı Üye
bende bu karışımı bi hafta uyguladım oldugundan daha fazla sivilve çıkarrttı bende bıraktım şu an kullanmıyorum bnde işe yaramadı ama kişiden kişiye degişiyodur tabii
ben bu karışımı şimdi uyguladım yüzüme ama karışımın hepsi bi kullanım için fazla değil mi?hepsini bir kerede mi süreceğiz yüzümüze ?
You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Valla ilk defa böyle birşey duyuyorum ve şaşırdım gerçekten.. Çünkü bizzat kendim denedim ve çok iyi sonuç almıştım...
Fazlalığa gelincede fazla geldiyse yarısınıda kullanabilirsin canım o çok önemli değil.
Valla ilk defa böyle birşey duyuyorum ve şaşırdım gerçekten.. Çünkü bizzat kendim denedim ve çok iyi sonuç almıştım...
Fazlalığa gelincede fazla geldiyse yarısınıda kullanabilirsin canım o çok önemli değil.
teşekkürler cevap için o zaman ben de hepsini kullanmaya çalışırım ama fazla gelirse ne yapayım artık :)/B]
Allahım elimi bırakma...
Kayıtlı Üye
her gece gül suyuyla silerim cildimi
haftada bir günde limon+yoğurt maskesi yaparım(limon nasıl yakar yüzümü )
bir günde elma sirkesiyle silerim
şimdide üçünü birleştiricez ha hımm güzel fikir bu akşam başlıyorum sonuçları yazarım
♥_AŞKA AŞIK vede AŞKINA_♥
Kayıtlı Üye
1 Çorba kaşığı elma sirkesi
1 Çorba kaşığı gül suyu
1 Çorba kaşığı limon suyu
* 1 hafta boyunca günde 1 defa hergün yüzünüze bu karşımı uygulayın. Yarım saat bekletin ve yarım saat sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın. 1 hafta boyunca hiç aksatmadan bu karşımı uygularsanız yüzünüzdeki sivilce lekeleri,kızarıklıklar ve sivilceler tamamen yok olur!
+ Gül suyu gözenekleri kapamayada yardımcıdır...
> Denenmiş ve onaylanmıştır!
Kesinlikle katiliyorum, bizzat denedim :)
Arkadaşlar bende bu formülü dün yapmaya başladım,bugece itibarı ile yüzüm yumuşacık hissediyorum ama silvilceler ve lekeler konusunda şuan herhangi bir gelişme yok...Devam edip size sonuçları bildireceğim.Buarada benden de bir tavsiye ; Eğer bulabilirseniz doğal kekiği suda kaynatıp yüzünüze 5 dk kadar buhar banyosu yapın özellikle mikrop kırıcı özelliğinden dolayı kekik çok faydalı sivilcelere bizzat denenmiştir
Bi ara gül suyu kullanınca yüzümde kocaman 3 tane sivilce çıkmıştı ben de gül suyundandır diye bırakmıştım
( şimdi tereddür ediyorum ama çok da merak ediyorum...
sivilce lekeleridemi :26:
yarin basliyorum ozaman denemeye insallah ise yarar :18:
ben de deneyeceğim.. sonuçları yazarım.
bende hemen deneyeceğim...
İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
Temiz cilde tonik gbi uygulamak lazım sanırım bunu?
You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Temiz cilde uygulamanız gerekiyor kızlar..
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
elma sirkesini hassas ciltlere tavsiye etmem sakının
çıtır olcem:)
Kayıtlı Üye
1 Çorba kaşığı elma sirkesi
1 Çorba kaşığı gül suyu
1 Çorba kaşığı limon suyu
* 1 hafta boyunca günde 1 defa hergün yüzünüze bu karşımı uygulayın. Yarım saat bekletin ve yarım saat sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın. 1 hafta boyunca hiç aksatmadan bu karşımı uygularsanız yüzünüzdeki sivilce lekeleri,kızarıklıklar ve sivilceler tamamen yok olur!
+ Gül suyu gözenekleri kapamayada yardımcıdır...
> Denenmiş ve onaylanmıştır!
bugün başladım denemeye...yarım saat beklettikten sonra az önce yıkadım..ohhh yüzüm rahatladı beee...yumuşacık oldu...kız eğer bu sivilcelerden,lekelerden ve siyah noktalardan kurtulursam dile benden ne dilersen:)))
elma sirkesini ben daha önce yoğurtla karıştırıp uygulamıştım çok memnun kalmıştım
bunuda denicem mutlaka
Deneyenler sonuçları yazabilir mi?