1.5 sene oldu ben dahil etmedim hiç hep eşim dahil etti ama sonunda bende dayanamadım benim desteğim yok sandılar
Katılıyorum. Tamamen beklemede olun..Bu süreçte ne ara ne sor. İnşallah burnu surter ve yuvanıza donersınız
madem ana kuzusuymuş ne için bu kızlarımızın başında üşüşürler anlamam,
E kal ozaman annenin dizi dibinde olsun bitsin,
Nedir yani bu ? hayret birşey !!
Beklemede kalın bakalım beyefendi ne zaman arayacak soracak bu sefer ilk adım ondan atılsın,
Keşke benimkini de anası alıp götürse
Keşke benimkini de anası alıp götürse
Katılıyorum. Tamamen beklemede olun..
Güldürdün kız deme öyle
Sanırım o arkadaşta eşinden çekıyor. Umarım eşlerınız ya duzelır yaada onlardan kurtulursunuz.ayy gercekten hala guluyorum ömürsün vala
Ben sonuna kadar size hak veriyorum, anne sevgisini yadırgadığınızı filan da düşünmedim zaten. Ama demek ki eşiniz olgunlaşmamış, eşine saygı göstermeyi becerememiş, karakteri oturmamış bir insan. İnsan anne babasını sever elbette, ama artık siz de onun ailesisiniz. Size de en az onlara gösterdiği saygı ve sevgiyi göstermesi gerekir. Bunu beceremeyen bir adamla ömrünüzü heba etmeyin, yazık olur size. Hemen kestirip atın demiyorum ama koyun mesafenizi, arayıp sormayın. Onun çaba göstermesini bekleyin. Kendini değiştirmezse, bu evliliğin biteceğini, başka bir şansı olmayacağını da kesin bir dille söyleyin. Arayıp, sormuyorsa da o kaybeder. Ömür boyu annesine yapışık yaşasın o zaman.ya ben zaten annesine düşkün diye yadırgamadım zaten ama onlarda beni düşünmediler calsıyor cabalıyor diye.hep biz dediler size iyilik yapmaya calısıyoruz diye hep yanlıs hareket ettiler..ve hep eşimin tarafını tutunca onlar eşimde havalandı afedersin
eşim annesine aşırı düşkün...ben bunu hiç bi zaman sorun yapmadım ama calısmamdan dolayı evimde dinlenmeyede vaktim olmalıydı.ama eşim sadece annemlerin gönlü olacak sürekli onlarla olacagız diye diretti.ve eşim cok öfkeli sürekli büyütüyor en küçük bir konuyu.konusalım anlasalım diyorum yanaşmıyor.tek annesi var gözünde .benim duygularımı önemsemiyor ve tavrından belli ediyor. 1 hafta önce pazar günüde hiç yapmadığım bir seyi yaptım babamla görüştüm bu konuyu.tabi bu arada zaten en küçük meselemizi bile eşim annesine anlatırdı.her kavgada onu getirirdi yanımıza. kendi babam sinirlenmiş gecen pazartesi eşimle tartışmış olan oldu işte..[/Seviyosan don bence
aynen şuan bende bekliyorum...değerimi bilirde ararmı sorarmı konusalım dermi bilmiyorum..ama eşim cok gurur yapıp buyutuyor herseyi o yuzden pek beklemiyorum aslında..sadece hayırlısı diye dua ediyorum rabbime..
Ben sonuna kadar size hak veriyorum, anne sevgisini yadırgadığınızı filan da düşünmedim zaten. Ama demek ki eşiniz olgunlaşmamış, eşine saygı göstermeyi becerememiş, karakteri oturmamış bir insan. İnsan anne babasını sever elbette, ama artık siz de onun ailesisiniz. Size de en az onlara gösterdiği saygı ve sevgiyi göstermesi gerekir. Bunu beceremeyen bir adamla ömrünüzü heba etmeyin, yazık olur size. Hemen kestirip atın demiyorum ama koyun mesafenizi, arayıp sormayın. Onun çaba göstermesini bekleyin. Kendini değiştirmezse, bu evliliğin biteceğini, başka bir şansı olmayacağını da kesin bir dille söyleyin. Arayıp, sormuyorsa da o kaybeder. Ömür boyu annesine yapışık yaşasın o zaman.
Allah herşeyin hayırlısını gönlünüze göre versin,
Sanırım o arkadaşta eşinden çekıyor. Umarım eşlerınız ya duzelır yaada onlardan kurtulursunuz.
Kavga ediyoruz mesela soğuk savaş ilan ediyo okey
Bide küs ya arayip ne yemek var diyo
Essen başı var yin mi diyom
Saygisiiizzz edepsiiiiz başlıyor bana
Insan der ki karımı kırdım bi gönlünü alayım yok ama nerdee cibiliyetsiz
ayy seninkide bi değişik versiyon ..ama benimkide küstümü hiçç eyvallahı yok ne cayı ıcer yaptıgım ne yemegi yer hatta her seferinde carpar kapıyı gider annesine :)
:D Olur kız arada öyle odunlukları sen yınede düzeltmeye çalış yuva kolay kurulmuyor.Kavga ediyoruz mesela soğuk savaş ilan ediyo okey
Bide küs ya arayip ne yemek var diyo
Essen başı var yin mi diyom
Saygisiiizzz edepsiiiiz başlıyor bana
Insan der ki karımı kırdım bi gönlünü alayım yok ama nerdee cibiliyetsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?