1 haftadır eşim aramıyor sormuyor..o annesinin dizinin dibinde bende ailemlerdeyim..

1.5 sene oldu ben dahil etmedim hiç hep eşim dahil etti ama sonunda bende dayanamadım benim desteğim yok sandılar

madem ana kuzusuymuş ne için bu kızlarımızın başında üşüşürler anlamam,
E kal ozaman annenin dizi dibinde olsun bitsin,
Nedir yani bu ? hayret birşey !!
Beklemede kalın bakalım beyefendi ne zaman arayacak soracak bu sefer ilk adım ondan atılsın,

aynen şuan bende bekliyorum...değerimi bilirde ararmı sorarmı konusalım dermi bilmiyorum..ama eşim cok gurur yapıp buyutuyor herseyi o yuzden pek beklemiyorum aslında..sadece hayırlısı diye dua ediyorum rabbime..

Ben sonuna kadar size hak veriyorum, anne sevgisini yadırgadığınızı filan da düşünmedim zaten. Ama demek ki eşiniz olgunlaşmamış, eşine saygı göstermeyi becerememiş, karakteri oturmamış bir insan. İnsan anne babasını sever elbette, ama artık siz de onun ailesisiniz. Size de en az onlara gösterdiği saygı ve sevgiyi göstermesi gerekir. Bunu beceremeyen bir adamla ömrünüzü heba etmeyin, yazık olur size. Hemen kestirip atın demiyorum ama koyun mesafenizi, arayıp sormayın. Onun çaba göstermesini bekleyin. Kendini değiştirmezse, bu evliliğin biteceğini, başka bir şansı olmayacağını da kesin bir dille söyleyin. Arayıp, sormuyorsa da o kaybeder. Ömür boyu annesine yapışık yaşasın o zaman.

Se

aynen şuan bende bekliyorum...değerimi bilirde ararmı sorarmı konusalım dermi bilmiyorum..ama eşim cok gurur yapıp buyutuyor herseyi o yuzden pek beklemiyorum aslında..sadece hayırlısı diye dua ediyorum rabbime..

Allah herşeyin hayırlısını gönlünüze göre versin,

oyle yapıcam artık bende..yoksa cozum yok gibi gorunuyor..zaten şimdi birbirlerine doysunlar ..

Sanırım o arkadaşta eşinden çekıyor. Umarım eşlerınız ya duzelır yaada onlardan kurtulursunuz.

Kavga ediyoruz mesela soğuk savaş ilan ediyo okey
Bide küs ya arayip ne yemek var diyo
Essen başı var yin mi diyom
Saygisiiizzz edepsiiiiz başlıyor bana
Insan der ki karımı kırdım bi gönlünü alayım yok ama nerdee cibiliyetsiz

ayy seninkide bi değişik versiyon ..ama benimkide küstümü hiçç eyvallahı yok ne cayı ıcer yaptıgım ne yemegi yer hatta her seferinde carpar kapıyı gider annesine :)

Soyledigim sozu geri aliyorum anasinin kuzusuysa biram anasiyla kalsin bide bi haftadir aramiyo demek birak gitsin degeriyle kalsin

ayy seninkide bi değişik versiyon ..ama benimkide küstümü hiçç eyvallahı yok ne cayı ıcer yaptıgım ne yemegi yer hatta her seferinde carpar kapıyı gider annesine :)

Öf aman bıraksın gitsin napcan allesen yaa
Otur evinde kafa dinle film izle mısır patlat oooh gel keyfim gel

:D Olur kız arada öyle odunlukları sen yınede düzeltmeye çalış yuva kolay kurulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…