1 haftadır eşim aramıyor sormuyor..o annesinin dizinin dibinde bende ailemlerdeyim..

Öf aman bıraksın gitsin napcan allesen yaa
Otur evinde kafa dinle film izle mısır patlat oooh gel keyfim gel

ah oyle olsa olmuyor işte 2 dakka sonra annesi ile geliyor düşün yani

vazgeç te demiyorum ona ama benide hiç yerine koymasın istiyorum bende insanımm.

Kimse kusura bakmasın. Evlenen adam o süt kuzusu hallerini bırakmak zorunda. Vazgeçecek tabiibaşka yolu yok. Evlenmeseymiş o zaman.

Koca da bi yere kadar canimmmm aaa bu ne ya anasiydi bacisiydi bulask çamaşır ütü
:D Olur kız arada öyle odunlukları sen yınede düzeltmeye çalış yuva kolay kurulmuyor.

HUhaa bizim ki kolay kuruldu da yavrum zor bozulcek gibi

oyle yapıcam artık bende..yoksa cozum yok gibi gorunuyor..zaten şimdi birbirlerine doysunlar ..
Hayırlısı olsun sizin için. Umarım eşiniz aklını başına alır ama almazsa da böyle bir adamın geleceğinizde olmaması, olmasından bin kat daha iyidir.

Soyledigim sozu geri aliyorum anasinin kuzusuysa biram anasiyla kalsin bide bi haftadir aramiyo demek birak gitsin degeriyle kalsin

ah bilmiyorum artık ne olacak kardiş İNSALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLURR

ben bekarım,anlamam,ama çocukluk arkadaşım evlendı,hep anlatırdı,ana kuzusu,evliliğe alışmadı,arada anasına gider yatarmış,filan fılan,en son damadın ailesi başka şehre taşındı,oğlanda bavulunu toplayıp gitmış,ve geliyorsan gel demiş,arkadşaımda resti çekti,boşandılar,hıççç zorluk çıkarmadı boşanırken,aralrında ciddi sorunda yok bu arada,ama şimdi o çok sevdiği ailesine ağır gelmış,istemıyoıramuş,lakın arkadaşımla barışmak istiyor,arkadaşım dönmuyor,durum bu,

aynen böyle benimde eşimde oyle der hep onlar giderse ben burda duramam ben giderim der farkı yok ondann

zaten bu defa ben kararlıyım belki yanlış yapıyorum ama kararlıyım yinede cunku böyle devam ederse yıne hep uzulen ben olacagım

Bnede nisanliydim uc aydirda ben konusmuyorum hatayi hep bana yuklediler kendileri ne arayip ne soruyor bende senin gibiyim cok uzuluyorum dayanamiyorum hep agliyorum.

Bnede nisanliydim uc aydirda ben konusmuyorum hatayi hep bana yuklediler kendileri ne arayip ne soruyor bende senin gibiyim cok uzuluyorum dayanamiyorum hep agliyorum.

ne kötü durum deme demiyorlarki insan beşerdir şaşar diye.. hep bizde arıyorlar suçu ben sucum oldumu kabullenirim ben yapmadım demem

ne kötü durum deme demiyorlarki insan beşerdir şaşar diye.. hep bizde arıyorlar suçu ben sucum oldumu kabullenirim ben yapmadım demem

Bende ayni. suçumu her zaman kabul ederim tamam haklisin derim. ama bilmiyorum sonu nolcak. sen bende bi asama daha yuksektesin. senin asamanda bu kavgayi yasasam daha kahrolurdum. ama nisan asamasindada napicami dahi cozemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…