1 haftadır eşim aramıyor sormuyor..o annesinin dizinin dibinde bende ailemlerdeyim..

Konu Sahibi ben havayı dağıtmak istedim biraz :) gülmek herzaman iyidir. . Tüm sorunlarına rağmen yüzündeki gülümseme eksik olmasin.. hakkında hayırlısıni diliyorum

Allah razı olsun ..huyum deildir şükür Allaha hiç yüzüm asık uzun sure kalamam ben

Valla bi tanidigimiz vardi gulumser ablam oda boyle biriyle evliydi adam annesiyle yatiyomus annesiyle uyuyomus ayrikdilar

Hiç arama bence. Eğer sorumluluk sahibi bir insansa kendi arasın. İyi misin ne haldesin insan bir merak eder. Ben 3 aydır ayrıyım benimkide aramıyor.
O hep ailesine anlatiyorsa,senin ilk defa anlatmanda kusur görmedim. Belliki baban konuşup uyarmak istemiş ama seninki sinirlenmis iş büyümüş.
Dua et bol bol. Hakkında hayırlısı olsun

aynen bi defa ailem destek olsun diye anlattım ..baktılar gelininde desteği var dediler hemen yüz cevirdiler.. ediyorum Allahın izniyle ..hayırlısı insallah cumlemizin sorunlarının

Canım hakkınız da hayırlısı olsun.
İnşallah kıymetine anlar yaptığı hatanın farkına varır..

Canım hakkınız da hayırlısı olsun.
İnşallah kıymetine anlar yaptığı hatanın farkına varır..

şuan o yaptı yaptı .en son ben babama anlattım diye ben suclu oldum hakmı bu ya sagol aminn

Bencede haklisin bi insan gun icerisinde bile sevdigini merak eder bence 3ay nedemek

aynen bi defa ailem destek olsun diye anlattım ..baktılar gelininde desteği var dediler hemen yüz cevirdiler.. ediyorum Allahın izniyle ..hayırlısı insallah cumlemizin sorunlarının

Artık şu vakitten sonra ailene sana yaptıkları herşeyi anlat.

Bu arada sen babanın evinde o da annesinin evinde mi kalıyor? Eger öyleyse Sen kendi evinde kal bence. Sen rahat ol o zorda olsun

şuan o yaptı yaptı .en son ben babama anlattım diye ben suclu oldum hakmı bu ya sagol aminn

Zaten bu beklenirdi eşinden.
İnsan hata yaptığının farkında değilse daha çok hata yapar.
Umarım çok gecikmez..
Düzelir.

Artık şu vakitten sonra ailene sana yaptıkları herşeyi anlat.

Bu arada sen babanın evinde o da annesinin evinde mi kalıyor? Eger öyleyse Sen kendi evinde kal bence. Sen rahat ol o zorda olsun

aynen oyle ama ben gitmek istemiyorum evime çünkü evi onun ailesi aldı döşedi o yuzdenn

Zaten bu beklenirdi eşinden.
İnsan hata yaptığının farkında değilse daha çok hata yapar.
Umarım çok gecikmez..
Düzelir.

amin kuzum ..artık daha iyiyim ama ilk günlerde daha cok yıpratmıstım kendimi şükür rabbime daha iyiyim hersey olacagına varır diyorumm

amin kuzum ..artık daha iyiyim ama ilk günlerde daha cok yıpratmıstım kendimi şükür rabbime daha iyiyim hersey olacagına varır diyorumm

Maşallah sana güçlü bir kadınsın ne güzel.
Keşke tüm bayanlar böyle olabilsek.
Kimse için üzülüp ağlamaya değmiyor aslında üç günlük dünyada.
Ama beşeriz işte mecbur az ya da çok üzüleceğiz bu dünyada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…