Zaten annesine bagliysa koparmak vok zor benceyok kendi başına halledebileceğini varsaymıyor gliba o kadar bağlı annesine ..
Konu Sahibi ben havayı dağıtmak istedim biraz :) gülmek herzaman iyidir. . Tüm sorunlarına rağmen yüzündeki gülümseme eksik olmasin.. hakkında hayırlısıni diliyorum
Zaten annesine bagliysa koparmak vok zor bence
Yok bu adamı anası memeden kesmemis.. unutmuş heralde
Igggg o ne ole ya biz kadin oldugumuz halde annemizle ole davranmiyoruzsürekli annesi varken dizinde yatar naz yapar .. vıcık vıcık konusurlar..yani ben sevmiyorum oyle ama sesimide cıkarmam
Igggg o ne ole ya biz kadin oldugumuz halde annemizle ole davranmiyoruz
Ozaman niye evlenmiski o ya anasiyla duraydi yamalesef böyle hemde hergün nerdeyseruhum sıkılmıştı iyice 1 haftadır kafam rahatladı bıraz
Hiç arama bence. Eğer sorumluluk sahibi bir insansa kendi arasın. İyi misin ne haldesin insan bir merak eder. Ben 3 aydır ayrıyım benimkide aramıyor.
O hep ailesine anlatiyorsa,senin ilk defa anlatmanda kusur görmedim. Belliki baban konuşup uyarmak istemiş ama seninki sinirlenmis iş büyümüş.
Dua et bol bol. Hakkında hayırlısı olsun
Canım hakkınız da hayırlısı olsun.
İnşallah kıymetine anlar yaptığı hatanın farkına varır..
Bencede haklisin bi insan gun icerisinde bile sevdigini merak eder bence 3ay nedemekHiç arama bence. Eğer sorumluluk sahibi bir insansa kendi arasın. İyi misin ne haldesin insan bir merak eder. Ben 3 aydır ayrıyım benimkide aramıyor.
O hep ailesine anlatiyorsa,senin ilk defa anlatmanda kusur görmedim. Belliki baban konuşup uyarmak istemiş ama seninki sinirlenmis iş büyümüş.
Dua et bol bol. Hakkında hayırlısı olsun
aynen bi defa ailem destek olsun diye anlattım ..baktılar gelininde desteği var dediler hemen yüz cevirdiler..ediyorum Allahın izniyle ..hayırlısı insallah cumlemizin sorunlarının
şuan o yaptı yaptı .en son ben babama anlattım diye ben suclu oldum hakmı bu yasagol aminn
Artık şu vakitten sonra ailene sana yaptıkları herşeyi anlat.
Bu arada sen babanın evinde o da annesinin evinde mi kalıyor? Eger öyleyse Sen kendi evinde kal bence. Sen rahat ol o zorda olsun
Zaten bu beklenirdi eşinden.
İnsan hata yaptığının farkında değilse daha çok hata yapar.
Umarım çok gecikmez..
Düzelir.
amin kuzum ..artık daha iyiyim ama ilk günlerde daha cok yıpratmıstım kendimi şükür rabbime daha iyiyim hersey olacagına varır diyorumm
Ooyy oyyyKeşke benimkini de anası alıp götürse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?