1 haftadır eşim aramıyor sormuyor..o annesinin dizinin dibinde bende ailemlerdeyim..

Anlıyorum seni de arkadaşım sağol yinede..bende bekliyorum bakalım nasılsa aylarca sürmez diye düşünüyorum bu ayrılık ..hayırlısı inşallah..Rabbime dua ediyorum artik..

Bende ilk evlendiğim aylarda buna benzer sorunlar yaşadım. KV sürekli eşimi bir bahaneyle çağırırdı. Bekarken ütüsünü kendi yapan bulaşığını yıkayan yemeğini hazırlayan eşim evlenince annesinin evinden hep tok gelirdi. Annesi hemen sofra kuruyormuş
Kaynım evlendi ona da aynı şekilde davranıyor. Evlenince kıymete bindi oğulları.
Eşimde evlenene kadar gittiğini gezdiğini haber vermeyen adam evlenince günlük rapor verir oldu.
1 sene uğraştım, her günüm ağlamakla geçti. Biraz daha iyiyiz şimdi ama yine de tam düzelme olmuyor.

sorum şu neden evlendirmiş oğlunu o zaman

günaydın herkese Nurrrs umarım bugün daha iyisindir ve herşey gönlünce olur.

sorum şu neden evlendirmiş oğlunu o zaman
Bazı erkek anneleri oğullarının evlenip çocuk sahibi olmasını istiyor. Oğulları evlenince gelinlerini rakip görüyor maalesef.
Bizde eşlerimizle hayatı paylaşmak için evleniyoruz. Kocalarımıza hizmetçi lik yapmak için onların Gönüllerini hoş etmek için evlenmiyoruz.

Kocanızın cinsiyeti belli oldu mu? Anasını tekmeliyor mu? Kaynananıza söyleyin iyi beslensin kocanızın gelişimi açısından bu önemli :)

Bende de vardı ayni modelden. Anasının rahmindeyken evlendik biz de. Evlenmeden önce doğmuş gibi davranıyordu meğerse doğmamış daha yola girmemiş girmeye de niyeti yokmuş

10 gun bekledim annemin evinde 10 gun sonra takilari alabilmek icin aramisti. Bosadim catir catir oh olsun. Anasina doysun istedim uc gunluk dunyada

Da biz cok baska sorunlarimiz da vardi. Sizin tek sorun anneciligiyse ilerleyen yillarda duzelen erkekler de varmis.

Ayy arkadaşım gülmekten fenalık geldi tek sorun deil bizimde canım ya

E insan kocam beni arasin diye evi terk etmez ki bosanmak icin terk eder. Adami babana sikayet etmis dovusturmus evden gitmissin simdi de arasin diye bekliyosun

Ayy arkadaşım gülmekten fenalık geldi tek sorun deil bizimde canım ya

Ay bu moral bozukluguyla iyi güldüm buna. . Ben de bosuyorum işte çatır çatır oh olsun :)

E insan kocam beni arasin diye evi terk etmez ki bosanmak icin terk eder. Adami babana sikayet etmis dovusturmus evden gitmissin simdi de arasin diye bekliyosun

Dövdurtme nerden cıktı kardeş :)) sen tamamen anlamamamissin beni

Evide terk etmedim ben sen başka bi yerlerden anlamak istemişsin bunlari vah yazikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…