birileri bu erkeklere karısından ayrılınca anneleriyle evlenemeyeceklerini söylesin..... diye bi soz duymustum....
İnsallah canim Allah yardimcimiz olsun cümlemizinİnşallah duzelirizde canım..dua edin benim için..
Amin..İnsallah canim Allah yardimcimiz olsun cümlemizin
öncelikle neden bilmiyorum ama yazdiklarindan cok yumusak basli halim selim bir insansin izlenimini aldim, ben genelde burda bosanmakla ilgili konulara yorum yapmaya cekiniyorum,yanlis bisey derim felan maazaallah, zira bir durumda her iki tarafin dinlenmesi taraftayim ama zahiren anlattigina bakinca zor bir durumdasin, kaldi ki haksiz oldugu halde aramamak nedir? iyi düsün tasin, evladin da yokmus,hatasini anlamayan insan bilmiyorum ya. cidden fazla da yorum yapmak istemiyorum.
Bende ilk evlendiğim aylarda buna benzer sorunlar yaşadım. KV sürekli eşimi bir bahaneyle çağırırdı. Bekarken ütüsünü kendi yapan bulaşığını yıkayan yemeğini hazırlayan eşim evlenince annesinin evinden hep tok gelirdi. Annesi hemen sofra kuruyormuşcanım hiç merak etme annesine hiç yük olmaz kocam. çünkü kayınvalidemin elinden gelse bizim toptan camasırları alır halleder tabi buda her zaman deil söylenmeyede baslar bana kapalıdan..ama oglununkini hiç söyletmez yapar herseyini ..evlendiğini farkına varmasını istemiyorlar gibi davranıyorlar
sorum şu neden evlendirmiş oğlunu o zamanBende ilk evlendiğim aylarda buna benzer sorunlar yaşadım. KV sürekli eşimi bir bahaneyle çağırırdı. Bekarken ütüsünü kendi yapan bulaşığını yıkayan yemeğini hazırlayan eşim evlenince annesinin evinden hep tok gelirdi. Annesi hemen sofra kuruyormuş
Kaynım evlendi ona da aynı şekilde davranıyor. Evlenince kıymete bindi oğulları.
Eşimde evlenene kadar gittiğini gezdiğini haber vermeyen adam evlenince günlük rapor verir oldu.
1 sene uğraştım, her günüm ağlamakla geçti. Biraz daha iyiyiz şimdi ama yine de tam düzelme olmuyor.
inanılır gibi değil:)Zor kızlar durumumuz allahtan benimki öyle değil dünya tatlısı kayınvalidem var
Bazı erkek anneleri oğullarının evlenip çocuk sahibi olmasını istiyor. Oğulları evlenince gelinlerini rakip görüyor maalesef.sorum şu neden evlendirmiş oğlunu o zaman
Kocanızın cinsiyeti belli oldu mu? Anasını tekmeliyor mu? Kaynananıza söyleyin iyi beslensin kocanızın gelişimi açısından bu önemli :)
Bende de vardı ayni modelden. Anasının rahmindeyken evlendik biz de. Evlenmeden önce doğmuş gibi davranıyordu meğerse doğmamış daha yola girmemiş girmeye de niyeti yokmuş
10 gun bekledim annemin evinde 10 gun sonra takilari alabilmek icin aramisti. Bosadim catir catir oh olsun. Anasina doysun istedim uc gunluk dunyada
Da biz cok baska sorunlarimiz da vardi. Sizin tek sorun anneciligiyse ilerleyen yillarda duzelen erkekler de varmis.
Ayy arkadaşım gülmekten fenalık gelditek sorun deil bizimde canım ya
E insan kocam beni arasin diye evi terk etmez ki bosanmak icin terk eder. Adami babana sikayet etmis dovusturmus evden gitmissin simdi de arasin diye bekliyosun
E insan kocam beni arasin diye evi terk etmez ki bosanmak icin terk eder. Adami babana sikayet etmis dovusturmus evden gitmissin simdi de arasin diye bekliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?