1 haftadır eşim aramıyor sormuyor..o annesinin dizinin dibinde bende ailemlerdeyim..

Boşansın
Çünkü bu hep böyle devam edecek özür dilemeden barışırsan, annesi herşeye dahil olacak seni de babanı da saymayacak
Çocuğunuz var mıydı ?

yok canım..

Ben bir sey sormak istiyorum konu aydinlansin diyerek merakimdan yanlis anlamayin

Annesi maddi ve manevi olarak ogluna muhtac midir

Annesi tek mi yasiyor erkegi var midir evinde

Annesin tek oglu mudur

Annesinin yasi kactir ve duygusal asiri evlat sevgisi olan annelerden mi

Sorulatrima cevap verirseniz ben o zaman yorum yapmak istiyorum

hayır kayınbabamın durumu cok iyi.. tek deil yani..3 kardeş eşim gil .. annesi 56 yaslarında. evet aşırı bi durumu var..

Çoçuğunuz yok, ekonomik bağımsızlığınız var. Aileniz arkanızda sadece bunlardan 1 tanesi bile ana kuzusu eşinizden ayrılmanız için yeter.
Kimseye kolay kolay boşan demem ama evin sırrı dışarıda anlatılıyorsa her kavgada annesini arıyorsa böyle biri için üzülmeye değmez.
Merak etmeyin şimdiden ailesine yük gelmeye başlamıştır. Gelin çamaşır bulasik temizlik ütü yaparken oğullar sevilir ama yükü tekrardan annesine kalınca bakalım kaç gün daha idare edecek annesi.

canım hiç merak etme annesine hiç yük olmaz kocam. çünkü kayınvalidemin elinden gelse bizim toptan camasırları alır halleder tabi buda her zaman deil söylenmeyede baslar bana kapalıdan..ama oglununkini hiç söyletmez yapar herseyini ..evlendiğini farkına varmasını istemiyorlar gibi davranıyorlar

Öncelikle böyle kadınlar oğullarını neden evlendirirler hiç anlamam.Al dizinin dibine oturt.Evlenince bi de kıymete biner oğulları sormayın.Ama burda sizin sorununuz kv sorunundan cok eşinizin gerçekleri görememesi sizi objektif değerlendirememesi çünkü annesine bağımlı.İnşaalah hakkınızda hayırlısı olsun yuvanız yıkılmasın ve eşiniz en kısa zamanda sizin değerinizi anlasın anlamazsa da kendi kaybeder emin olun

hayır kayınbabamın durumu cok iyi.. tek deil yani..3 kardeş eşim gil .. annesi 56 yaslarında. evet aşırı bi durumu var..

Himmm sonuna kadar haklisin o zaman kesinlikle arayip sormayin sizinkilerden de kimse arabuluculuk yapmasin. Sizden haber alamasinlar gerekirse bosanma davasini o acsin sayet geri donmez acarsa sizi sevmemis annesi icin bile yuvasini dagitacak kadar cocuk ruhlu biriyle zaten evli kalmayin uzulmeyin de ama bekleyin sonra pisman olan siz olmayin

aminn inşaallah artık..hayırlısıyla..yoksa ben alıstım artık şu günlerde kendi kendime..

aynen bekliyorum o yüzden bende..bakalım rabbim ne gösterecek hayırlısı ile..

aminn inşaallah artık..hayırlısıyla..yoksa ben alıstım artık şu günlerde kendi kendime..
canım bu kadar sabretmişsin biraz daha sabır cok zor biliyorum ama hepsi geçiyor sadece zamana ihtiyacın var.

canım bu kadar sabretmişsin biraz daha sabır cok zor biliyorum ama hepsi geçiyor sadece zamana ihtiyacın var.

HAKLISIN CANIM SABREDİCEM İNSALLAH ARTIK BEKLİYORUM..

Kötü olmuş,keşke aileleri dahil etmeseydiniz,
Kaç yıllık evlisiniz bu arada ?

1.5 senelik ama bastan beri hep eşim dahil etti ben yalvarmama ragmen

çok da yeni evlisiniz eşin sana hiç mi dönmez merak ediyorum ?

dönmez canım diyorum ya % 1 ihtimal belki oda..cunku huyunu biliyorum hiç haksızlıgını kabul etmez..

o bu deilde 1 hafta önce ne olursa olsun dogum gunu yakınlastı bi sürpriz yapayım diye heyecanlanmıstım oda yalan oldu ...mutlu olsun şimdi ailesi ile kutlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…