dönmez canım diyorum ya % 1 ihtimal belki oda..cunku huyunu biliyorum hiç haksızlıgını kabul etmez..
o bu deilde 1 hafta önce ne olursa olsun dogum gunu yakınlastı bi sürpriz yapayım diye heyecanlanmıstım oda yalan oldu ...mutlu olsun şimdi ailesi ile kutlasın
evlenmeden öncede mi böyleydi ?
hiç mi kurtulmaz evliliğin günah daha bi senelik evlisin ayrılırsanız mutlu mu olucak ailesi yani bu mu ?
Boşa gitsin. Anasıyla yatsın
Bence bu gibi durumlarda 1 ay beklenmesi taraftarıyım. Peki sizi gelip alsa ve eskisi gibi devam etse boşanacak mısınız.ilk adımı ondan bekliyorum hala ..çünkü bu zamana kadar ben alttan aldım..üzülen ben oldum..ha bu arada eşim hala annesinin bebeği gerisini siz anlayın
yani vardı ama anlasılmadı bu kadar sonucta aynı evde kalmadan bu kadar anlasılmıyor ya
Bence bu gibi durumlarda 1 ay beklenmesi taraftarıyım. Peki sizi gelip alsa ve eskisi gibi devam etse boşanacak mısınız.
Seni üzmek istemem ama gelse özür dilese dahi erkekler kolay kolay değişmiyor. Evlenince annlere oğulları, oğullara anneleri tatlı geliyor nedense. Mutlu ol...ya zaten gelse sorunu cözmeden gitmek istemiyorum cunku yıne ben üzülcem olmazkı oyle..ama dediğin gibi bekliycem ben bıraz daha..
Deli oluyorum evlensede evliligi esiyle degil kendi ailesiyle yapmis erkeklere ayni beni anlatmisin her hafta sonumuz kaynanamda biktim ya benim aileme bu kadar gitsek sorun olur ama onun ailesi baska dokunulmaz annesi hakkinda konusturmaz bile hemen kapi orada der o kapi kafalarina düşseki kadinlari gucsuz sahipsiz saniyorlar canim insallah duzelir araniz ama anneci erkek degismez kolay kolay hemen bi anda yavas yavas icten fethet derim benim esim suan daha iyi cok iyi olmasada bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?