1 haftadır eşim aramıyor sormuyor..o annesinin dizinin dibinde bende ailemlerdeyim..

dönmez canım diyorum ya % 1 ihtimal belki oda..cunku huyunu biliyorum hiç haksızlıgını kabul etmez..

evlenmeden öncede mi böyleydi ?
hiç mi kurtulmaz evliliğin günah daha bi senelik evlisin ayrılırsanız mutlu mu olucak ailesi yani bu mu ?

evlenmeden öncede mi böyleydi ?
hiç mi kurtulmaz evliliğin günah daha bi senelik evlisin ayrılırsanız mutlu mu olucak ailesi yani bu mu ?

yani vardı ama anlasılmadı bu kadar sonucta aynı evde kalmadan bu kadar anlasılmıyor ya

ilk adımı ondan bekliyorum hala ..çünkü bu zamana kadar ben alttan aldım..üzülen ben oldum..ha bu arada eşim hala annesinin bebeği gerisini siz anlayın
Bence bu gibi durumlarda 1 ay beklenmesi taraftarıyım. Peki sizi gelip alsa ve eskisi gibi devam etse boşanacak mısınız.

yani vardı ama anlasılmadı bu kadar sonucta aynı evde kalmadan bu kadar anlasılmıyor ya

sende haklısın !
evlenmeden anlaşılmaz ama kocanıda bırak istemem hoş sen diğil o bırakmış seni ama ah bu aileler herşeyin içinde olmasalar olmuyo.

Bence bu gibi durumlarda 1 ay beklenmesi taraftarıyım. Peki sizi gelip alsa ve eskisi gibi devam etse boşanacak mısınız.

ya zaten gelse sorunu cözmeden gitmek istemiyorum cunku yıne ben üzülcem olmazkı oyle..ama dediğin gibi bekliycem ben bıraz daha..

Fevri hareket etme, bu erkeklerin de evlenince anne düşkünlüğünü anlamıyorum.
Tabiki anne baba sevilecek sayılacak ama eş ayrı, anne ayrı.
Bekle bakalım.

ya zaten gelse sorunu cözmeden gitmek istemiyorum cunku yıne ben üzülcem olmazkı oyle..ama dediğin gibi bekliycem ben bıraz daha..
Seni üzmek istemem ama gelse özür dilese dahi erkekler kolay kolay değişmiyor. Evlenince annlere oğulları, oğullara anneleri tatlı geliyor nedense. Mutlu ol...

öncelikle neden bilmiyorum ama yazdiklarindan cok yumusak basli halim selim bir insansin izlenimini aldim, ben genelde burda bosanmakla ilgili konulara yorum yapmaya cekiniyorum,yanlis bisey derim felan maazaallah, zira bir durumda her iki tarafin dinlenmesi taraftayim ama zahiren anlattigina bakinca zor bir durumdasin, kaldi ki haksiz oldugu halde aramamak nedir? iyi düsün tasin, evladin da yokmus,hatasini anlamayan insan bilmiyorum ya. cidden fazla da yorum yapmak istemiyorum.

Anneler oğullarınızı kendilerinize bağımlı yetiştirmeyin. Bağlı olsun, değer versin, sevsin ama bağlanmasın. Böyle hastalıklı insanlar yetişiyor ve böyle ziyan olan evlilikler, hayatlar yaşanıyor.

Yeni nesil anneler lütfen özenli yetiştirsin çocuklarını.

Esprisine çocuğun yanında 'kimselere vermem oğlumu, kız beğenmem, kim layıkmış oğluma, gözbebeğim o benim' v.b cümleler bile kurulmamalı.

Çok sağlıksız.

Kolaylıklar diliyorum size.

kendisi kaybeder gelmesin gitsin girsin annesinin dibine boyleleri niye evlenir ki

S.a cnm evlilikle ilgili bi konu acmissin hani bu siteye yeni uye oldum bazi konularda gorus begeniyoum da bu konular da insanlar o kadar cabuk ve ayarsiz yorum yapiyorlar. akil hocaligi yapiyorlar da.anasiyla yatsin diyene kadar vardirmislar.tabi neler yasadiklarini biz bilemeyiz ama bize dusen olumlu destekle derdini azaltmak olmali.benim sana tavsiyem sabir dua ve hergun ya vedud cek.arkaaslardan dua iste.rabbim muhabbetinizi arttirsin ins

Bence sorun kv nizin oğluna ve evliliğinize bakış açısından kaynaklanıyor. Benim eşim evin tek oğlu. Hem annesi ona düşkün hem de o annesine. Her gün telefonda konuşurlar, hatta kayınvalidem hep sorar beni eşime. sürekli gelinime iyi bak ki o da sana iyi bakabilsin. Birbirinizin kıymetini bilin vs. der. Belki farklı şehirlerde yaşadığımız için böyledir, bilemiyorum ama ben şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım hamd olsun. Rabbim size de düzen getirsin inşallah ve en kısa zamanda sorunlarınız hallolur. Allah yardımcınız olsun.

Deli oluyorum evlensede evliligi esiyle degil kendi ailesiyle yapmis erkeklere ayni beni anlatmisin her hafta sonumuz kaynanamda biktim ya benim aileme bu kadar gitsek sorun olur ama onun ailesi baska dokunulmaz annesi hakkinda konusturmaz bile hemen kapi orada der o kapi kafalarina düşseki kadinlari gucsuz sahipsiz saniyorlar canim insallah duzelir araniz ama anneci erkek degismez kolay kolay hemen bi anda yavas yavas icten fethet derim benim esim suan daha iyi cok iyi olmasada bu konuda

Sagolun Allah razi olsun hepinizden..bekliyorum fevri davranmiycam ..hayırlısı olur inşallah..

İnşallah duzelirizde canım..dua edin benim için..

birileri bu erkeklere karısından ayrılınca anneleriyle evlenemeyeceklerini söylesin..... diye bi soz duymustum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…