1 haftadır tanıştığım çocuk evine çağırıyor ?

Sans vermeyin niyeti belli... Uzuleceksiniz hic gerek yok. Once biraz uzulursunuz yurumedigi icin bir ay sonra iyi ki dersiniz. kalbinizi koruyun. ustelik niyeti kotu degilse bu teklifini geri cevirmeniz hosuna dahi gidebilir

Bi de şöyle bi durum var. 2. Buluşmadan önce merdivenlerden düşmüştüm. Buluştuk, diyorum ki merdivenlerden düştüm, bana aşık oldun ondandır diyip geçiştirdi. Ya bi sor bi şey oldu mu, bi yerin acıyor mu.
mesajda da öyle tek dediği şey “ seni ne zaman görcem”
“Aşağı in dolaşalım”
Hep böyle yani. Bir hal hatır sorma durumu yok
uzaklaş seni biraz önemseyen insan böyle mi davranır

Bi de şöyle bi durum var. 2. Buluşmadan önce merdivenlerden düşmüştüm. Buluştuk, diyorum ki merdivenlerden düştüm, bana aşık oldun ondandır diyip geçiştirdi. Ya bi sor bi şey oldu mu, bi yerin acıyor mu.
“Aşağı in dolaşalım”
sizi evine davet etmesinden daha vahim bir şey bu. Zaten teşhisi koymuşsunuz, yol verin gitsin.

“Aşağı in dolaşalım”

Size bu kadar değer vermeyen birine ne cevap yazacağını sormak için konu açmak bile tuhaf bence.
Yani niye iyi ayrılmak istiyorsun ki görüşmek istemiyorum yaz engelle bitti yani kibar ayrılsan ne olacak

Bir hafta benim için -hele kafeler de kapaliyken- eve gitmek için uygun bir süre. Son sevgilimle de bir cumartesi tanıştık. Salı dolaştık, persembe piknik yaptık. Cumartesi de (7.gun) hava çok kapalıydı, dışarıda dolasmanin da keyfi yoktu, ben söyledim 'eve mi geçsek, yemek yaparız' diye :)
Gayet de tatlış bir gün olmuştu. Yemek yapmıştık, Dans etmiştik, oldukça romantikti.
İlla ki eve çağıran herkes sapik olacak diye bir kaide yok, eve geldigin gibi kapıyı üstüne kilitleyip sana saldıracak diye de bir şey yok. Ben çok severim sevgilimle evde takılmayı...
Ama sen istemiyorsan gitme tabii ki.
Açıklama yapmak zorunda da degilsin. 'istemiyorum' demek yeterince net bir açıklama. Buna saygı duymayan adama da yol ver gitsin ,zaten buna bile istemediğin halde ısrar eden,eve geçtiğinizde de istemediğin halde sana sirnaşmaya devam eder

Çocuk seni 1 haftadır tanıyor olmasına rağmen pişkin pişkin eve nasıl çağırıyorsa, sen de aynı pişkinlikle ona bir destur çekebilirsin. Nasıl söyleyeyim diye düşünmene de gerek yok, hiçbir şey söylemesen de olur öyle bir abazana

Niye kesemiyorsunuz ki ? ben rahatsız olduğumda direk belirtiyorum ve engelliyorum siz neden yapamıyorsunuz ? bir insan daha yeni tanıdığı birini eve çağırıyorsa zaten herkesin aklına aynı şey gelir benimde başıma çok geldi direk kestim zaten.

“Aşağı in dolaşalım”
Uff hal hatır sormak bana da bazen çok saçma geliyor, hayata sabrım yok maalesef direkt konuya dalıyorum.
Disardan kısmen muhafazası ve ciddi görünurum ama hayatımın birkac ayında yurt disindayken normal erkek arkadaşlarımla ayni evde yaşamak zorunda kalmıştım.
Disardan bakılırsa direkt elenecek bir seçeneğim.esimi de tanıştıktan 1 ay sonra eve çağırdım o zamandan bu zamana aktif cinsel yaşamımız var.
Yani tüm bunları yaşamak ya da yaşamamak adamın tarzi falan tamamen sizin hayata bakış acinizla ilgili.
"Su kadar zaman sonra eve cagirdi gideyim mi"diye bize soracaginiza kendi kalbinize ve ic gudulerinize sorun bence doğru cevap orada

Bahane sunarsaniz konusma uzar. En garanti yöntem, c.ici olmadigi bi zaman "ben düşündüm hayat tarzımiz hic bir seyımız uymuyor, olmayacak is icin birbirimizi yormayalim, hayatta basarilar" diyip ENGELLE engellemek cok önemli, yoksa sakiz gibi uzuyor mevzu

“ canım kusura bakma, sen cok iyi birisin ama biz birbirimize uygun değiliz’’ bunu yazıp yolla bence gercekten isteklıyse pesıne duser yol derdı takılmaksa kacar gıder

Artık ne yaşasam buraya yazmadan karar veremiyorum 😅. Bi çocukla tanıştım 26 yaşında. Ben de 24üm. Daha 2 kere görüştük ana kafeler kapalı olduğu için ce hava soğuk olduğu için illa evime gidelim diyor. Ben de haliyle zerrrreee güvenmiyorum. Bunu da belirtiyorum tanışalı 1 hafta oldu diye.
sonuçta arkadaş da sayılırız diyip duruyor. Mesela ev arkadaşları kızmış eskiden. Kızlarla yaşamış bi bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum ama. Bu benim yapıma da uygun bi şey değil.
konuşmayı kesmek istiyorum. Ama bu konularda çok beceriksizim nasıl dicem acaba ? Çok tecrübesizim. YANİ NASIL Bİ AÇIKLAMA YAPIP KONUŞMAYI KESMELİYİM
Bakış açımiz ve görüşlerimiz farklı ben konuşmaya devam etmek istemiyorum diyebilirsin

Birbimize uygun olduğunuzu düşünmüyorum o yüzden görüşmek ve konuşmak istemiyorum de başka bişey deme

Back
X