- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzaklaş seni biraz önemseyen insan böyle mi davranırBi de şöyle bi durum var. 2. Buluşmadan önce merdivenlerden düşmüştüm. Buluştuk, diyorum ki merdivenlerden düştüm, bana aşık oldun ondandır diyip geçiştirdi. Ya bi sor bi şey oldu mu, bi yerin acıyor mu.
mesajda da öyle tek dediği şey “ seni ne zaman görcem”
“Aşağı in dolaşalım”
Hep böyle yani. Bir hal hatır sorma durumu yok
sizi evine davet etmesinden daha vahim bir şey bu. Zaten teşhisi koymuşsunuz, yol verin gitsin.Bi de şöyle bi durum var. 2. Buluşmadan önce merdivenlerden düşmüştüm. Buluştuk, diyorum ki merdivenlerden düştüm, bana aşık oldun ondandır diyip geçiştirdi. Ya bi sor bi şey oldu mu, bi yerin acıyor mu.
“Aşağı in dolaşalım”
Bi de şöyle bi durum var. 2. Buluşmadan önce merdivenlerden düşmüştüm. Buluştuk, diyorum ki merdivenlerden düştüm, bana aşık oldun ondandır diyip geçiştirdi. Ya bi sor bi şey oldu mu, bi yerin acıyor mu.
“Aşağı in dolaşalım”
Henüz çok yeni tanışıyoruz tarzım değil deNeden derse. Uyuşamıyoruz mu diyim yani
Uff hal hatır sormak bana da bazen çok saçma geliyor, hayata sabrım yok maalesef direkt konuya dalıyorum.Bi de şöyle bi durum var. 2. Buluşmadan önce merdivenlerden düşmüştüm. Buluştuk, diyorum ki merdivenlerden düştüm, bana aşık oldun ondandır diyip geçiştirdi. Ya bi sor bi şey oldu mu, bi yerin acıyor mu.
“Aşağı in dolaşalım”
1 haftadır tanıdıgın birine acıklama yapmana gerek yok bence.
Sert olmazmı üzülürmü cart curt diye dusunuyorsun birde.
O evine cagirirken hiç düsünmemiş ne düsüncegini?
Bakış açımiz ve görüşlerimiz farklı ben konuşmaya devam etmek istemiyorum diyebilirsinArtık ne yaşasam buraya yazmadan karar veremiyorum. Bi çocukla tanıştım 26 yaşında. Ben de 24üm. Daha 2 kere görüştük ana kafeler kapalı olduğu için ce hava soğuk olduğu için illa evime gidelim diyor. Ben de haliyle zerrrreee güvenmiyorum. Bunu da belirtiyorum tanışalı 1 hafta oldu diye.
sonuçta arkadaş da sayılırız diyip duruyor. Mesela ev arkadaşları kızmış eskiden. Kızlarla yaşamış bi bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum ama. Bu benim yapıma da uygun bi şey değil.
konuşmayı kesmek istiyorum. Ama bu konularda çok beceriksizim nasıl dicem acaba ? Çok tecrübesizim. YANİ NASIL Bİ AÇIKLAMA YAPIP KONUŞMAYI KESMELİYİM