- 30 Aralık 2009
- 23.934
- 96.375
- 1.123
Aferin demeyeceğim kesin :)Kız anneleri döverim demiş hepbenimde kızım var o yüzden herhalde hemfikiriz
taktın ha illa dövecen
Brdbrjvbdvrb kelle paça yapicim daha ondan.
Olay kardeşin sevişip sevişmemesi değil mesela bana göre de...
Bekaretini bozmamış olmasının altını çizmesi.
Şimdi birliktelik yaşadığı kişiye güveniyorsa bu endişeyi taşımaması lazım. Ne yani sınır zarı mı?
He Yok güvenmiyor da kendini bu şekilde korumaya çalışıyorsa, ne demeye o adamla?
Ben abla olarak böyle bir ilişkiyi tercih eden kardeşimin alırım boyunun ölçüsünü...
O ne biçim kendini kandırmak bakireyim diye?
O zaman ayrıl derim işte.
He böyle detaylar olmasa da bana göre evlenmeden önce birliktelik yanlış olmasına rağmen, tepkim böyle olmaz.
Konuşurum da, ablalık yaparım da, bana göre nasıl olacağını söylerim de... birlikteliğinin devamını desteklerim de... ne demeye ayrıl diyim o zaman, mantıklı değil...
Sarmisaksiz olmaz zati dhnrbfvbrsÖyle birşey olsa dövemez :))) hönk diye bir kalırbakma bazen başımıza gelmeyen şeyler için net konuşuyoruz ama olunca ne yapacağımızı şaşırıyoruz, bugün benim için lakabı kemik kıran
Önce konuşmayı denersin, sonra istersen şirden bile yapabilirsinbol sarımsaklı olsun
ablanın yaptığını hiç normal karşılamadığımı itiraf etmem lazımKızlar lütfen yardım edin bana çok kötüyüm aglamaktan gözlerim şişti artık lütfen bi okuyun akıl verin bana. olayı anlatıyorum baştan.yeni mezunum haziranda mezun oldum ve temmuzda özel biyerde işe girdim bunun için de geçici diplomamı almak için okulumun olduğu ile gittim orda 2 gün sevgilimde kaldım son günde sevgilimle ilişkiye girdim ama öyle bakireligimin bozulması anlamında ilişki değil.geldikten sonra üstünden iki hafta geçti mesajlasirken sevgilimle bu konuya deginmistik konuşmuştuk biraz konusu geçmişti.Ablamda mesajlarımızı okumuş ben uyurken telefon Şifremi biliyormuş ilişkiye girdiğimi ogrenmiş. O gece uyandırdı beni bana birsürü kötü laf etti senin gibi kardeşim yok olmaz olsun gibi birsürü şey söyledi hakaretler etti kalbimi çok kırdı. Ama ben onu çok seviyorum Sevgilimi de çok seviyorum ayril ondan diyor bana ayrılmak istemiyorum sevdiğim adamdan.Ablamda benimle konuşmuyor konusmiycam diyo bana hiçbir şey söylemiyor artık olacakları yapacaklarını kuzenimden teyzemden öğreniyorum. Konuyu sadece ablam ben ve sevgilim biliyor. Ben napcam bilmiyorum ablamla aram duzelsin eskisi gibi olalım istiyorum ama o hiç konuşmuyor benimle.1 haftadır çok kötüyüm hergün ağlıyorum hergün düşünüp üzülüyorum sürekli konuşmaya çalışıyorum ama beni görmezden geliyor. Lütfen yardım edin ne yapmalıyım nasıl gönlünü alicam ablamın?
ama bakınca bu da bir tercih,
yani karşımda 20 yaşında genç bir kadın varsa, ben onun tercihlerini sorgulamam.
benim doğrularıma göre yaşamıyor diye de yargılamam, küsmem, kızmam, aşağılamam.
fikrimi söylerim, korun derim, güvenmiyorsan birlikte olma derim, suçluluk duyuyorsan, üzülüyorsan, zevk almıyorsan, o sorumluluğu alamıyorsan bir kez daha düşün derim.
ama ayrıl, evlen vs vs hayatıyla ilgili kararlarına karışılmaz ki koca kızın.
sanki bizim yap dediğimizi yapacak...
burdaki 18-20 yaşında ilk bulduğu kocaya kaçan kızlara bak, hangisinin özgürlükçü bir ailesi varmış?
hepsi flört edemediği için, hatta sevişemediği için, aile baskısından gözünü kapatmış kaçmış.
annem hep der ki, çocuk avcundaki serçe yavrusu gibidir, çok sıkarsan da serbest bırakırsan da kaybedersin, incitmeden tutmayı bileceksin. o zaman saçma buluyordum ama şimdi anlıyorum onu.
Hic oynastigi olmamis benceAblacığının hiçmi sevdiği olmamış
hani mesajları silmiştin? sen anal seks filan mı yaptın da ablan senden bu kadar iğrendi? ya da trol musun abicim sen?Hâlâ mesajlarımızı okuyor sevgilimle olan. Ve dün gece ne zaman ayriliyorsun ondan ona göre bekleyeyim dedi bana. Yoksa anneme babama söyliycem yaptığını diye de tehdit etti.
Bende tanistirmak istiyorum ama ikisinin de yüzü yok ki nasıl tanışmak istesin. İstemiyor tanışmayı da zatenAblan iyiliğini düşünüyor bana göre.
Endiselenmesi çok doğal.
Ortalık pislik kaynıyor.
Ben yerinde olsam ablamla sevgilimi tanistirirdim kendi tanısa içi bir parça rahatlardi belki.
Hâlâ mesajlarımızı okuyor sevgilimle olan. Ve dün gece ne zaman ayriliyorsun ondan ona göre bekleyeyim dedi bana. Yoksa anneme babama söyliycem yaptığını diye de tehdit etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?