1 haftadır üzülmekten ve aglamaktan harap oldum lütfen bana yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
taktın ha illa dövecen

Öyle birşey olsa dövemez :))) hönk diye bir kalır bakma bazen başımıza gelmeyen şeyler için net konuşuyoruz ama olunca ne yapacağımızı şaşırıyoruz, bugün benim için lakabı kemik kıran

Brdbrjvbdvrb kelle paça yapicim daha ondan.

Önce konuşmayı denersin, sonra istersen şirden bile yapabilirsin bol sarımsaklı olsun

Son düzenleme:

ama bakınca bu da bir tercih,
yani karşımda 20 yaşında genç bir kadın varsa, ben onun tercihlerini sorgulamam.
benim doğrularıma göre yaşamıyor diye de yargılamam, küsmem, kızmam, aşağılamam.
fikrimi söylerim, korun derim, güvenmiyorsan birlikte olma derim, suçluluk duyuyorsan, üzülüyorsan, zevk almıyorsan, o sorumluluğu alamıyorsan bir kez daha düşün derim.
ama ayrıl, evlen vs vs hayatıyla ilgili kararlarına karışılmaz ki koca kızın.
sanki bizim yap dediğimizi yapacak...
burdaki 18-20 yaşında ilk bulduğu kocaya kaçan kızlara bak, hangisinin özgürlükçü bir ailesi varmış?
hepsi flört edemediği için, hatta sevişemediği için, aile baskısından gözünü kapatmış kaçmış.
annem hep der ki, çocuk avcundaki serçe yavrusu gibidir, çok sıkarsan da serbest bırakırsan da kaybedersin, incitmeden tutmayı bileceksin. o zaman saçma buluyordum ama şimdi anlıyorum onu.

Ayy ne bilim. . Kıskanıyor diyenlere şaşırdım. . Alaka kuramadım.. ben evliyim ama kız kardeşimin böyle bişeyini yakalasam gerçekten çok kötü şeyler olurdu. . Küser miydim bilmiyorum. . Ama uyarırdım çok sert bi şekilde...

Bu arada benim en çok takıldığım yer bakireliğim gitmedi yazman.. pardon da bekaret ne?? Herşeyi yaşadıktan sonra bi zar kaldı diye bakire olmuyorsun maalesef. . Ablan buna bile kızmış olabilir. .

Sarmisaksiz olmaz zati dhnrbfvbrs

Ablan gereksiz abartmış kafana takma sen. Gebe fln kalma da ona dikkat et sadece.

ablanın yaptığını hiç normal karşılamadığımı itiraf etmem lazım
kardeşim yapsa böyle bişey çok modern karşılamazdım eminim üzülürdüm çünkü öyle bir anlayışım var bana göre yanlış
ama tutup kardeşime küsmem ya bilmiyorum
çok üzülürdüm sadece...garip ne bileyim o da o yapıda sanırım ya da kıskanıyor aranızdaki sevgiyi sevgilinle olan...bilemedim inan

İşte bu tercih bana göre karaktersiz bir tercih...
Kaçak göçek bir tercih.
Yalancı bir tercih.
Atıyorum sonraki sevgilisi ve eş adayı için aşağılayıcı bir tercih.
Artık adına ne dersen.
Tabiki yanlış tercih yapılabilir, ama herkesin yanlış sınırları başkadır.
Diyorum ya birlikte oldu geldi bu da bana göre yanlış, bu konuda da kızardım, ama nasihatten öteye geçmezdim, biraz dırdır yapardım o olurdu.

Ama birlikte oldum ama bakireyim, ne güvendeyim ne değilim, seviyorum ama arkasında duramam, givi bir ilişkinin içindeyse evet abla olarak ayrıl derim.
Çünkü bu kafayla ayrılmaz, gider yediği haltı bir daha yer, nasıl olda bekarete bir şey olmuyor der, sonra kendilerini tutamadıkları bir gün hamile gelir.
Yada o çok kıymetli bekaretini kaybeder bunalımlara girer. Kendini o güvenmediği adama mecbur hisseder... vs vs...

Yani ben buradaki abla kıskanç yorumlarını çok çocukça buldum.
Abla muhafazakar veya anlayışsız biri olsa evlen baskısı yapar.
Burada abla bence kardeşinin kendini düşürdüğü abuk duruma kızgın, yılsın bitirsin kendini toplasın diye düşünüyor...

Ben normal karsiladim ablaniz sonucta sizi korumak istemiş.. ben olsam bende oyle yapardim.

Hâlâ mesajlarımızı okuyor sevgilimle olan. Ve dün gece ne zaman ayriliyorsun ondan ona göre bekleyeyim dedi bana. Yoksa anneme babama söyliycem yaptığını diye de tehdit etti.

Ne yapacağımı sastim artık. Canım çok acıyor hem ailemi hem Sevgilimi kaybediyorum. Ve elimden hiçbir şey gelmiyor hiçbir şey yapamıyorum

Akıl verin ben ne yapayım nasıl duzelteyim

Hâlâ mesajlarımızı okuyor sevgilimle olan. Ve dün gece ne zaman ayriliyorsun ondan ona göre bekleyeyim dedi bana. Yoksa anneme babama söyliycem yaptığını diye de tehdit etti.
hani mesajları silmiştin? sen anal seks filan mı yaptın da ablan senden bu kadar iğrendi? ya da trol musun abicim sen?

Ablan iyiliğini düşünüyor bana göre.
Endiselenmesi çok doğal.
Ortalık pislik kaynıyor.

Ben yerinde olsam ablamla sevgilimi tanistirirdim kendi tanısa içi bir parça rahatlardi belki.

Ablan iyiliğini düşünüyor bana göre.
Endiselenmesi çok doğal.
Ortalık pislik kaynıyor.

Ben yerinde olsam ablamla sevgilimi tanistirirdim kendi tanısa içi bir parça rahatlardi belki.
Bende tanistirmak istiyorum ama ikisinin de yüzü yok ki nasıl tanışmak istesin. İstemiyor tanışmayı da zaten

Bence ablanla konusmayi dene..
Bastan anlat herseyi belki dnler

Hala şifreni falan değiştirmemen de senin problemin yani bunun aklını da mı biz verelim? Özelini bile bile okutmak da yani saçmalık resmen kusura bakma.

Ablan ayrilmazsan aileme söylerim diyor
Yani ayrılman için ailene söylemekle tehtit ediyor
Burda mevzu yaşadığın cinsellik değil o adamdan ayrılman

Resmen adamla seni gozetlemis mesajları okuyarak bunla seni tehtit ederek

Normal bı insan ne zaman evleneceksin iz der ablan ayrıl diyor üstelik tehtit ederek

Yasin cok mu küçük ? Hani 15_18 yaşında hata yapıyorsan gözünü korkutmaktan başka çare kalmamışsa bı nevi derim de ... benim ablam beni böyle tehtit etse hayırdır adamdan ayrılsam bundan çıkarın ne olacak derim yani...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…