1 haftadır üzülmekten ve aglamaktan harap oldum lütfen bana yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla dediğin gibi üniversite mezunu, çalışan bir kadınsan şu yazdıklarını yaşaman çok tuhaf. Koskoca insansın ablana neden bu kadar müsamaha gösteriyorsun. En basitinden şifreni değiştirmemişsin hala. Ne diyelim, ayrılmış gibi yap ayrılma o zaman.

Ablan kiskandi heralde. Baska bisey dusunemiyorum. Deli mi ne? Ona ne? Bu kadar birbirine maydanoz olan aile iliskilerinden hic hoslanmiyorum.

Ayrica ayril demek nedir yahu? Madem muhafazakar, evlen demesi gerekiyordu. Bildigin kiskanmis o sizi

Hâlâ mesajlarımızı okuyor sevgilimle olan. Ve dün gece ne zaman ayriliyorsun ondan ona göre bekleyeyim dedi bana. Yoksa anneme babama söyliycem yaptığını diye de tehdit etti.
Saka misin?

Hala mesajlarimizi okuyor yazmissin. sen ne yapiyorsun o okurken? Ilk basta ablaniz kendisinden once siz sevistiniz diye sizi kiskanmis diyordum ama simdi sizin samimiyetinizden hem supheliyim, hem de sizin bu kafayla nasil universite bitirdiginizi merak ediyorum. Size hersey mustehak.

Kiskanmis belli. Ayril demesinin tek sebebi senin ondan once evlenmeni istemiyor olmasi
Normal olani seni dogru duzgun uyarmasiydi bak ailem duymamali madem boyle bisey yasadin cagir gelip istesinler demeliydi
Ama boyle bisey yok kork bence ablandan heran ailene soyleyebilir. Ayrilma ama ayrildim de
Kuzenlerinden ve teyzenden ne duyuyosun orayi tam anlamadim ? Onlara mi soylemis ?

Ablanla gidip konuş emin ol aranız düzelecektir o seni çok seviyor. Bak tam bana dediğin gibi "abla bir anda oldu. O günden beri üzgünüm ve pişmanım. Sen de bana sırtını dönme. İyiliğimi düşündüğünü ve sevdiğin için yaptığını biliyorum. Ben de seni çok seviyorum ama seninle böyle oldukça ben daha kötü oluyorum zaten durum benim için yeterince zor lütfen sende daha fazla zorlaştırma" gibisinden. Yaz dediğin için bayağı açtım :) Bu arada son durum ne? Foruma girmedim bildirimi görünce yazdım ama

Böyle bir durumda ablanın evlenin diye baskı yapması gerekmezmiydi ayrıl diyeni de ilk defa gördüm. Herkesin dediği gibi ablan çok abartmış, küsmek ne alaka ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…