1 haftadır üzülmekten ve aglamaktan harap oldum lütfen bana yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bir1A

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
111
127
103
Kızlar lütfen yardım edin bana çok kötüyüm aglamaktan gözlerim şişti artık lütfen bi okuyun akıl verin bana. olayı anlatıyorum baştan.yeni mezunum haziranda mezun oldum ve temmuzda özel biyerde işe girdim bunun için de geçici diplomamı almak için okulumun olduğu ile gittim orda 2 gün sevgilimde kaldım son günde sevgilimle ilişkiye girdim ama öyle bakireligimin bozulması anlamında ilişki değil.geldikten sonra üstünden iki hafta geçti mesajlasirken sevgilimle bu konuya deginmistik konuşmuştuk biraz konusu geçmişti.Ablamda mesajlarımızı okumuş ben uyurken telefon Şifremi biliyormuş ilişkiye girdiğimi ogrenmiş. O gece uyandırdı beni bana birsürü kötü laf etti senin gibi kardeşim yok olmaz olsun gibi birsürü şey söyledi hakaretler etti kalbimi çok kırdı. Ama ben onu çok seviyorum Sevgilimi de çok seviyorum ayril ondan diyor bana ayrılmak istemiyorum sevdiğim adamdan.Ablamda benimle konuşmuyor konusmiycam diyo bana hiçbir şey söylemiyor artık olacakları yapacaklarını kuzenimden teyzemden öğreniyorum. Konuyu sadece ablam ben ve sevgilim biliyor. Ben napcam bilmiyorum ablamla aram duzelsin eskisi gibi olalım istiyorum ama o hiç konuşmuyor benimle.1 haftadır çok kötüyüm hergün ağlıyorum hergün düşünüp üzülüyorum sürekli konuşmaya çalışıyorum ama beni görmezden geliyor. Lütfen yardım edin ne yapmalıyım nasıl gönlünü alicam ablamın?

Alma. Tam tersine senin özeline müdahale ettiği, kişisel mesajlarını okuduğu için senin onunla konuşmaman lazım. Madem ailenin bilmesini istemediğin durumların var, bir zahmet telefon şifreni değiştir. Hatta ailen özel hayatını bilse bile değiştir. Ablanın yaptığı terbiyesizlik.

Saygısızlığı yapan ablan trip atan yine ablan.
Bana da aşırı tepkisi kıskançlık gibi geldi. Sen görmeyebilirsin ama bilinçaltında kıskanma olabilir. Dinleme, umursama bir süre. Onun senin hayatına böyle dalması saygısızlık.

Hepinize çok teşekkür ederim birazda olsa beni rahatlattiniz. Ama ben çok üzülüyorum nasıl eskisi gibi olucam tekrar ne yapmalıyım bilmiyorum. Kendimi öldürmeyi de çok düşündüm. Ama o zaman anneme babama söyleyip onları uzecekti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…