1 haftalik bebegimin yaninda siddet

Tövbe tövbe sabah sabah şu okuduklarıma bak.1 haftalık lohusa kadın başından beri iş yapıyor öküz koca dayak atıyor.Siz zaten en başında herşeyi alttan alarak zemini hazırlamışsınız.Eşinizin ve ailesinin gözünde iyice ezik konuma sokmuşsunuz kendinizi.Ben boşanacağınızı düşünmüyorum çünkü bizim kadınlarımız baba evine dönmektense el evinde çile çekmeyi daha çok sever.o bebeğe o kadar üzüldüm ki onu pamuklara saracak yıllardır onun hasretiyle yaşayan insanlar varken sizin eşiniz ona bile acımamış.

1haftalık lohusaya yapılırmı bu.. İçim sızladı offff bu nasıl insan... Insallah hemen kurtulursun ama normal ınsan deıl bu adam

Yasadiklariniza çok üzüldüm.Ama DARP RAPORUNU MUTLAKA ALIN.Cunku ben de sizin gibi şiddet gördüm ağrılar çekerken bile gözüm kafam bacağım yumruklandi.Boyle vicdansizlar hep yapıyor dozunu arttirarak.Su anda boşanma aşamasındayım evliliğime daha da zarar gelmesin belki pişman olur diye almadığim darp raporu için o kadar pişmanım ki.Benim boşanma dilekçem de yazdigim onun her şiddet olayını detaylıca anlattığım ve yaptığı şiddetin fotoğrafini koyduğum halde beni iftira atmakla suçlayıp hepsini reddettiler.Siz benim yaptığım hataya düşmeyin o DARP RAPORUNU MUTLAKA ALIN.Allah yardimciniz olsun.

Mrb arkadaslar
1 hafta once melegimi dogum yaptim ve 3 gundur evdeyim.. kaynanamla altli ustlu oturuyoruz yani bebegi sevmek icin gunde 4 5 kere ugruyo.
Kocam takintili o yuzden eve geli gelmez temizlik camasir yemek herseye son gaz devam ettim dikislerim sizliya sizliya yinede bisey demedim ki kabga etmiyelim diye
Bugun oglen kaynanam geldi cocuk sevmeye biz film izlioduk bos bos sonra esim sordu annesine bisey icion mu yok bn nenek sevmeye geldim hemen cikacam dedi sonra bi 5 dk gecti esim dedi emin misin kahve yapsin karim dedi oda tekrar yok dedi orda esim dedi sen karimin sormadigina bakma yorgunmus hanimefendi dedi bnde dedim sanki yabanci ev biri bisey isterse soyler ztn sormaya gerek yok. Bunu dedim diye esim ayaga kalkti kafama vurmaya basladi bagirmaya basladi bnde kostum.hemen bebegimi alip bagirima bastim kokumu alip etkilenmesin diye😥 o vicdansiz saldirmaya devam etti kaynanam da anlamadi onune gecmeye calisiyo kiz ne dedi bisey demedi fln diye ama erkek gucu. Bebek kucagimda olmasina ragmen sacimi cekmeye kafama vurmaya yuzumu cirnaklamaya devam etti.
Tum gun bebegim kucagimda agladim simdi neden bilmiom uykusunda ic cekiyo :KK43: odayi kitledim guvende olalim diye ama sabah bosanmak istedigimi soylicem cocugum icin onu bu sartlarda buyutemem :KK43:
Yeni doğum yapmış kadına ev işi de yaptırılmaz bebek gibi bakılır ama sizin koca tam bir öküzmus. Böyle sudan bir sebepten lohusa eşine el kaldirdiysa büyük tartışmalarda hayati tehlike söz konusu olabilir maalesef. Umarım bir mesleğiniz ve arkanızda aileniz vardır kurtulun bu öküzden şiddet meyillisi bir adam yarın obur gün bebeğinize de kotu davranabilir.

O kayınvalidende suç var öyle her dakka her dakka kahvemi çaymı sorulmaz. Sürekli tepende onlar sana yardım edeceği yerde sen bide hizmet etmediğin için şiddet görüyosun. Allahım bu insanoğluna akıl merhamet vicdan ver... öküz kocanı kayınvalide doldurmuş belliki. Direk boşanma yoluna gir lütfen herşeyin bi karşılığı olduğunu göster

Normalde karşı tarafı anlamaya çalışırım her zaman ve çok dikkatli yorum yaparım bu konularda FAKAT NEYİ BEKLİYORSUNUZ ALLAH AŞKINA ARTIK YAA!!

Minicik bebeğiniz kucağınızdayken bile vurmaya devam eden bir mahlukat, iğrenç yaratık! Boşanın lütfen bakın lütfen boşanın!

bende yaşadım bebegin 20 günlüktü annesinin lafina baktı beyefendi şiddet uyguladı allah belasını versin o zaman boşanabilirdim bebeğimi bende aldılar sürüm kesildi üzüntüden allah kaynananın içini yaksın kovanında belasını versin imkanım varsa bosan

Böyle cansiparane yol gösteren arkadaşlarımı üzmek istemiyorum bununla birlikte bu adamın akşamdan sabaha, doğumdan bugüne,
bu hale geldiğini de sanmıyorum.
Adam hep böyle psikopattı ama konu sahibi üstünü örttü, sessizce kabullendi,
bebeğimiz olursa mutlu bir aile olabiliriz diye düşündü.
Sonuç ortada.

Boşanırlar mı?
Sanmıyorum.
Aileler araya girer,
konu sahibi çilesini çekmeye devam eder.
Acı ama muhtemel tablo bu...

Öncelikle gecmis olsun.. Imkaniniz varsa ailenize haber verip darp raporu alin cok gecmeden, ve yine imkanin varsa (evet bize soylemesi kolay ama yuvayi yikmasi baya zor) ama bosan cunku bugun sirf bunu yapan yarin neler yapmaz.. lohusasin be.. evlat dogurmussun zilli kaynanan da iki de bi gelmeseydi evine yeni dogum yapmis insan bu kadar darlanir mi ya?

Aaaaa adam takıntılı diye yeni doğum yapmış kadın evi at gibi temizliyor.
Sizin kendinize hiç mi saygınız yok, hiç mi kendinizi saydırmadınız, benimde karakterim bu isteklerim bu denediniz... Ve dememişsiniz.
Kölesi gibi evin içinde çalışmışsınız.
Adam iyice azıtmış.
Çok istiyorsa annesine kahveyi kendi yapsaymış, kv kahve de içmek istememiş adam zorla usteleyerek kahve yaptırmak istiyor.
Aslında canı kahve içmek istemiştir size soyleyememistir, e annesi de istemeyince iyi s delirmiş. Bu sefer sizi dövmüş. Ve bebekte kucağınızdayken....
Çok ciddi söylüyorum bu adam sizin ilerde kemiklerinizi kırar ve sizi öldürür.
Yeni doğum yapmış kadına bunu yapan cani ruhludur.
Aileniz arkanızda ise kesinlikle arkanıza dahi bakmadan ve barışmayı bile düşünmeden bu caniden boşanın.

Bence açıklama yapmadan evde yokken güzelce hazırlanın ailenizi çağırın sizi alsınlar yoksa müsaade etmez etse bile bebeği vermez alır elinden..

Takı, para vs. ne varsa da yanınıza almayı unutmayın.
Boşanır mısınız bilmem ama gidin ailenize uzun bi süre de gelmeyin bu yaptığı şeyi sakın unutmayın!!
Hayvan herif cani merhametsiz ayrıca yeni doğum yapmış kadın kahve içer misin diye sormayacak sen yatacaksın onlar sana soracak bi isteğin var mı diye
Kucağında bebekle vurmak nedir yaaa Allah ıslah etsin..

Konu sahibi sen belçikada mı yaşıyorsun?o zaman niye duruyosun?avrupa her zaman kadın ve bebeğin yanındadır.İşsizlik maaşı diye birşey var iş yoksa işini buluyorlar.hadi türkiye de olsan anlarımda avrupada bir sürü hakkın varken boşanmamak niye?

O kayınvalidende suç var öyle her dakka her dakka kahvemi çaymı sorulmaz. Sürekli tepende onlar sana yardım edeceği yerde sen bide hizmet etmediğin için şiddet görüyosun. Allahım bu insanoğluna akıl merhamet vicdan ver... öküz kocanı kayınvalide doldurmuş belliki. Direk boşanma yoluna gir lütfen herşeyin bi karşılığı olduğunu göster
Birde erkekler lohusaligin önemini tam olarak bilmiyo kayinvaliden gün de 4 5 kez cocuk sevmeye geleceğine bu kız yeni doğum yapmış gideyim bi evini süpereyim sileyim 1 tencere yemek yapayım demesi lazım birde hizmet bekliyomus tövbe yarabim oğluna anlatması lazım bu kız yeni doğum yaptı doğumdan sonra şöyle olur böyle olur demesi lazım allaha havale et ama yanında 1 dk durma ıns ailen sana ve bebeğine sahip çıkabilecek bir ailedir çok üzüldüm sabah sabah

Back
X