17 gun oldu ameliyat olali . burnum eskisinden kotu suan .Arkadaslar mrb ben esra 1 hafta önce rinoplasti oldum. .. burnum normalde çok az kemerli ve bu kemer çok az catladi.. Bu gün alcim ve tamponlarim alındı ... Sonuç kalın bir burun koku aynı hizada burun ucuna doğru uzanti ve kocaman bir burun ucu ... Tecrübeli arkadaşlarımdan rica etsem yardım ede bilirler mi ... ve inanılmaz morlugum var ... Çok fazla agresif bir grisim olmadığı halde tabiri caizse suratim tebdil olmuş durumda ... Bu durum ne zaman düzelir hızlandırma için ne yapmalıyım ...
sabirsizlikla bekliyorm canm fotograf da paylas lutfeen :)En 3 ay bekleyin derim
Gelecek ayin 18inde 6.ay tecrubemi yazacagim
Burun cok ama cok gec iyilesiyor. Uyku duzenindeki yarim saatlik sapma bile ertesi gun burna yansiyor, sekli bozuk oluyor, ertesi gun duzeliyor.
ameliyat olalı 7 ay oluyor tecrübelerimi anlatayım hiç kafana takma çünkü o mmorluklar en geç 15 içinde geçer bünyeden bünyeye değişir burun etin kalınsa öyle olabilir değilsede o çok taze 3 ay olunca tam şeklini alcakArkadaslar mrb ben esra 1 hafta önce rinoplasti oldum. .. burnum normalde çok az kemerli ve bu kemer çok az catladi.. Bu gün alcim ve tamponlarim alındı ... Sonuç kalın bir burun koku aynı hizada burun ucuna doğru uzanti ve kocaman bir burun ucu ... Tecrübeli arkadaşlarımdan rica etsem yardım ede bilirler mi ... ve inanılmaz morlugum var ... Çok fazla agresif bir grisim olmadığı halde tabiri caizse suratim tebdil olmuş durumda ... Bu durum ne zaman düzelir hızlandırma için ne yapmalıyım ...
ruj sürerken farkediceksiniz başta dudakları birbirine değdirip yayarken burun deliklerinin orası gerilir gibi oluyor ama zamanla şişlik indiği için eski hali gibi rahat ooluyorKizlar ... açıkçası biraz erkenci davranmis olabilirim ... Son 3 4 günde hızlı bir şekilde iylilesme görüyorum ama halen daha burun ucum fazla odemli.... Bu gün kontorlum vardı ona gidip öyle dönmek istedim size ... doktor burun ucuna krem sürüp masaj yapmam gerektiğini söyledi bu şekilde en gec 2 aya iner dedi ... bakalım duruma göre dönüş yapıcam size ....
bencede korkutmayın pekte tecrübeniz yok ve burnunuz inanın bana her geçen gün güzel olacak bende çok takıntılıyım burnuma bakardım hep ameliyattan sonra resmini çekerdim felan burnumun şişi indi nerdeyse şiş gibi durmuyor kimse ameliyat olduğunu anlamadı hatta geçende kulak burun boğaza gittim griptim doktor kamerayla baktı o bile anlamadısizi korkutmak istemem ama 36. günüm burnum her geçen gün uzuyo:) ve burun ucumda ineceğine büyüyo.
Tecrübemiz yok mu? bende oldum bu ameliyatı ve burun ucumun şiş olduğunu bende farkındayım. Ben şeklinden bahsediyorum uzunluğundan bahsediyorum. ,Burun uzunsa uzundur kısalmaz. Şiş ise şişi iner. Kendimizi kandırıp pollyannacılık oynamaya hiç gerek yok bencebencede korkutmayın pekte tecrübeniz yok ve burnunuz inanın bana her geçen gün güzel olacak bende çok takıntılıyım burnuma bakardım hep ameliyattan sonra resmini çekerdim felan burnumun şişi indi nerdeyse şiş gibi durmuyor kimse ameliyat olduğunu anlamadı hatta geçende kulak burun boğaza gittim griptim doktor kamerayla baktı o bile anlamadı
Sen revizyon olmayı düşünüyodun naptin kimseye karar verdinmiTecrübemiz yok mu? bende oldum bu ameliyatı ve burun ucumun şiş olduğunu bende farkındayım. Ben şeklinden bahsediyorum uzunluğundan bahsediyorum. ,Burun uzunsa uzundur kısalmaz. Şiş ise şişi iner. Kendimizi kandırıp pollyannacılık oynamaya hiç gerek yok bence
Canım senin burnun güzeldi diye hatırlıyorum şişler azaldıkça sevmemeye mi başladınTecrübemiz yok mu? bende oldum bu ameliyatı ve burun ucumun şiş olduğunu bende farkındayım. Ben şeklinden bahsediyorum uzunluğundan bahsediyorum. ,Burun uzunsa uzundur kısalmaz. Şiş ise şişi iner. Kendimizi kandırıp pollyannacılık oynamaya hiç gerek yok bence
Haldun kamburogluna olucam galiba.Sen revizyon olmayı düşünüyodun naptin kimseye karar verdinmi
Canım ucu kötü oldu. Top var ortasında ve dikiş yerleri cok sivri gösteriyo. garip bi anlatım oldu ama benım istediğim gibi değil ucu yanı anlayacağın. Ayrıca eski burnumdan 1-2 mm daha düşük duruyoCanım senin burnun güzeldi diye hatırlıyorum şişler azaldıkça sevmemeye mi başladın
son halinin resmi var mı benimde her gün değişiyo burnum kalkıyo iniyo şişiyo kavisleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?