1 haftalik burnum ... hayatım kabus

Yaaaa kizlar ya ayin 16 sinda bende burun amaliyati olmak istiyorum ama bu yazilanlari okuyunca acaba mi dedim . cunku benim kinde ufak bi kemer var silikon amaliyatindan sinra niye bu kadar beklemisim deyince direct ona da karar verdim ama simdi dusunuyorum da ya daha kotu olursa. Ayrica bi sorum daha olacak 12 gun sonra ise basladigimda burnumda herhangi bir bant bandaj vs bisey olacak mi. Ve de etrafimdakiler anlar mi burun amaliyati oldumu. Benim ki biraz gizli bi operasyon alacak ta

O düşüklük ucunun altının şiş olmasından olabilir mi acaba? İnşallah düzElir bikaç aya da bida o sıkıntıyı çekmene gerek kalmaz demek doktorun iyi değilmiş bilemiyosun tabi

O düşüklük ucunun altının şiş olmasından olabilir mi acaba? İnşallah düzElir bikaç aya da bida o sıkıntıyı çekmene gerek kalmaz demek doktorun iyi değilmiş bilemiyosun tabi
Maalesef öyle. inşallah canım elim kolum bağlı beklemekten başka çarem yok

Cnm merhaba peki bu ameliyati hangi hastaneye hangi dra ve en onemlisi ne kadara oldun ??

henüz burnun çok yeni bence 3 ay bekle bıçak altına yatma inan bana düzelcek burnun

doktordan doktora değişir bence benimkini anlamıyorlar eski halide öyle büyük kemerli değildi ondandır heralde burnun 1 hafta sonra alçı alınıyor birde dikişler sonra bant takıyor burnuna onuda 5 gün sonra alıyorlar

Bende oldum hemde 10 gun icinde iki kez bugun gittim kontrole sol burun kenarim sag taraftan daha cok sis doktor inicek dedi bugün tam 19 gun oldu bende aynalara bakamaz oldum ins iner bakalım ne olucak cok psikolojim bozuldu pismanim ya
merhaba benim de 9. günüm ve aynı sorun ben de de var, burun kanadımın bir tarafı diğerine göre şiş ve farklılar var. sadece burun kanadım da değil. benim açıkcası moralim bozuk ama kendimi işe veriyorum. umarım düzelecek

henüz burnun çok yeni bence 3 ay bekle bıçak altına yatma inan bana düzelcek burnun
zaten 6. ayın sonunda olmayı düşünüyorum revizyonu hemen şuan olamam:)
burnumu sana atsam göreceksin demek istediğim şeyi ama neyse..

Doktorum ile konuştum normal bunlar dedi. Kapalı ameliyat oldum ve burun kanatlarim dan girdiğini söyledi. 9 .günümde böyleyim.

İlk zaman lardaki asimetrik görüntü hasarlı nokta ile daha fazla uğraştığı için ödemin oralarda fazla olmasından kaynaklandığını öğrendim. Burun kanadımın bir tanesi daha yumarlak gibi sanırım buda burun deliklerim arasında fark yaratıyor. Burun deliklerim de hiç bir degisiklik yapmadı çünkü. Guldugumde burnumun uç kısmı aşağıya egiliyordu ve burnumun ortasında çocuk ken yaşadığım bir olaydan dolayı büyük bir yarık vardı. Burnum artık öne egiliyor ve ortadaki yarık çizgi hiç bir dikiş izi olmadan yok oldu. En sevindirici olaylarım bunlar

zaten 6. ayın sonunda olmayı düşünüyorum revizyonu hemen şuan olamam:)
burnumu sana atsam göreceksin demek istediğim şeyi ama neyse..
Senin sikayet hala buyuk olmasi mi?
Bir tane insan tanimadim ki o hastaneden memnun ayrilan. Sans midir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…