1 haftalık gelinken basıma gelenler

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
28 ekim Pazar günü evlendim. Düğün kına her sey Harika geçti balayına gittik döndük mutluluktan uçuyordum resmen. Ta ki geçen Pazar olanlara kadar..

Evlendik haftasına Pazar günü eşim evdeydi. Hoş vakit geçirdik vs derken biraz daha uyumak istediğini söyledi. Balayında ki fotoğrafları atıcam bahanesiyle telefonunu müsade isteyerek aldım. Hiç yapmam ama içime doğdu ve WhatsAppını karıştırmaya başladım. Arşivlere baktım ve kahroldum.

Biz nişanlıyken, evlenmeden 2 ay önce bir kadınla konuşmuş. Kadın evli (boşanma asamasındaymıs ) ve baska şehirde. Benden önce tanısıklıkları varmış. bel altı konuşmuşlar. 2 gün. Sonra iletişim kopmuş. Eşim düğün fotoğrafları koyunca kadın tekrar iletişime geçmiş. Yerin bende ayrı hep mutlu ol falan demiş. Söylediğine göre hiç buluşmamışlar.

Mesajları okudum basımdan asağı kaynar sular döküldü. Telefonu yatağın kenarına koyarak yüksek bi sesle kalk artık dedim. Şirinlik yaparak biraz daha uyuyayım dedi. Sonra telefonu fark etti. O sırada hızlıca eşyalarımı toplamaya başladım ben gidiyorum dedim. Ağladı yalvardı yakardı. Hataydı dedi. Ben allah önünde sana söz verdim ( dini nikah )sonrası olmadı olamaz da dedi.

Bende ama konuştuğumuz zamanlarda da nisanlıydık nasıl yaparsın dedim. Kırdım döktüm herşeyi ve ablama geldim. Peşimden geldi benimle birlikte ablama her şeyi anlattı. Yalvardı yakardı bir daha olmayacak ilk ve son kez oldu aklım basıma gelince konuşmayı kestim dedi. Kabul etmedim cok nettim ayrılık konusunda. Sonra gitti akşam geri geldi. Yine yalvardı yakardı bir şans istedi

Acıdım o haline tamam dedim. Kaybetmekten cok korkmus söylediğine göre.

Bugun annemlere geldim kalmaya uzaklaşınca daha iyi anladım ama hem kızgınım hemde kırgın. Kendime kızıyorum ona acıdıgım için. Şimdi mesajda yine yüzüne vurdum yarın konuşacağız dedi. Kafam sürekli bu olayla meşgul ne yapacağım bilmiyorum. Güvenim bitti zaman ver toparlayacağım dedi. Gerçektende öyle ne nisanlıyken ne öğrenene kadar gözümde cok efendi değerli birisiydi. Kırmadı incitmedi. Belki de kondurmadığım için bilmiyorum seytana uydum pişmanım diyor. Ben ne yapacağımı bilmiyorum kafam karmakarışık ...

Seninle nişanlıyken evli olan bir kadınla konuşuyor neresinden tutarsan elinde kalıyor bu konu.Böyle durumlarda sadece empati yapmalı sen olsan bunu yapan o seni affeder miydi ?
Bir de senin yerin ayrı bende mesajına cevap atmış mı?
Hayır mesaja cevap vermemiş. Güya aklı basına gelmiş o son konuşmadan sonra. Bende tıpkısını söyledim nerden tutsam elimde kalıyor bi savunman yok dedim. Haklısın dedi güya affedermiş bir kereye mahsus. Ama hiç inanmadım tabi bunu bir kadın yapsa adı bambaşka bişey olurdu.

Madem barıştın yüzüne vurma çünkü çok yıpranırsınız..bundan sonrası için daha uyanık ol sadece inşallah birdaha yapmaz pişman olmuş belliki.. çok yeni evliymişsiniz Allah mesut etsin..
Kendime kızıyorum barıştığım için. Görünce her sey siliniyo ama işteyken vs kafamda cok kuruyorum içimden atamıyorum. Cok teşekkür ederim

kararınızı sız vereceksınız
ıkı secenek var
ya kabul edeceksınız ama omur boyu asla yuzune vurmamak sartıyla . hıc olmamıs gıbı davranarak. aksı halde su oluyor cunku , bı kere yaptım kabul ettı bıdaha yıne kabul eder. bu yüz göz olma durumunda bulunmayacaksınız

ya da affetmeyeceksınız ben unutamam kavga anında yuzune vururum takıp ederım evlılıgımız zından olur dıyorsanız.

bu tamamen kısıye gore degısen bır konu

mesela ben asla affetmem ha nısanlı ha sevgılı ha bılmemne bu adam aldatmıs mı aldatmıs bu kadar basıt
ama affedıp ustunu ortup hıc yasanmamıs gıbı davranan kadınlar da var yanı sızın tercıhınız

28 ekim Pazar günü evlendim. Düğün kına her sey Harika geçti balayına gittik döndük mutluluktan uçuyordum resmen. Ta ki geçen Pazar olanlara kadar..

Evlendik haftasına Pazar günü eşim evdeydi. Hoş vakit geçirdik vs derken biraz daha uyumak istediğini söyledi. Balayında ki fotoğrafları atıcam bahanesiyle telefonunu müsade isteyerek aldım. Hiç yapmam ama içime doğdu ve WhatsAppını karıştırmaya başladım. Arşivlere baktım ve kahroldum.

Biz nişanlıyken, evlenmeden 2 ay önce bir kadınla konuşmuş. Kadın evli (boşanma asamasındaymıs ) ve baska şehirde. Benden önce tanısıklıkları varmış. bel altı konuşmuşlar. 2 gün. Sonra iletişim kopmuş. Eşim düğün fotoğrafları koyunca kadın tekrar iletişime geçmiş. Yerin bende ayrı hep mutlu ol falan demiş. Söylediğine göre hiç buluşmamışlar.

Mesajları okudum basımdan asağı kaynar sular döküldü. Telefonu yatağın kenarına koyarak yüksek bi sesle kalk artık dedim. Şirinlik yaparak biraz daha uyuyayım dedi. Sonra telefonu fark etti. O sırada hızlıca eşyalarımı toplamaya başladım ben gidiyorum dedim. Ağladı yalvardı yakardı. Hataydı dedi. Ben allah önünde sana söz verdim ( dini nikah )sonrası olmadı olamaz da dedi.

Bende ama konuştuğumuz zamanlarda da nisanlıydık nasıl yaparsın dedim. Kırdım döktüm herşeyi ve ablama geldim. Peşimden geldi benimle birlikte ablama her şeyi anlattı. Yalvardı yakardı bir daha olmayacak ilk ve son kez oldu aklım basıma gelince konuşmayı kestim dedi. Kabul etmedim cok nettim ayrılık konusunda. Sonra gitti akşam geri geldi. Yine yalvardı yakardı bir şans istedi

Acıdım o haline tamam dedim. Kaybetmekten cok korkmus söylediğine göre.

Bugun annemlere geldim kalmaya uzaklaşınca daha iyi anladım ama hem kızgınım hemde kırgın. Kendime kızıyorum ona acıdıgım için. Şimdi mesajda yine yüzüne vurdum yarın konuşacağız dedi. Kafam sürekli bu olayla meşgul ne yapacağım bilmiyorum. Güvenim bitti zaman ver toparlayacağım dedi. Gerçektende öyle ne nisanlıyken ne öğrenene kadar gözümde cok efendi değerli birisiydi. Kırmadı incitmedi. Belki de kondurmadığım için bilmiyorum seytana uydum pişmanım diyor. Ben ne yapacağımı bilmiyorum kafam karmakarışık ...

Sizce de evlendikten sonra ya da iletişimi o zaman kestiklerinde engellemesi daha net bir hareket olmaz mıydı, daha sağlam bir duvar olmaz mıydı?
Böyle durumları aşmak gerçekten çok zor, yaşadığınız duruma çok üzüldüm. Ama ya olayı ardınızda bırakmaya ya da eşinizden ayrılmaya net karar verin, yanında kalıp sürekli bahsini açarsanız karşı taraf bir süre sonra mahçubiyetini de kaybeder.

Allah yardımcınız olsun...

Neden sizinle nişanlıyken başka bir bayanla konuşma ihtiyacı duymuş ki sordunuz mu? Guven bir kere kırılınca tekrar guvenmek zaman alır ama düşünüyorum sadece konuştu diye ayrılmazdım ben.biraz surundurun ayrılcakmıssınız gibi davranın o zaman hatasını anlar belki aynı seyi yasatmaz tekrar..

şimdi kızgınsın ama eninde sonunda affedeceksin.

ama benden tavsiye bu işlere giren hiçbir zaman tek seferle uslanmaz. Yakalanmayacağını bildiği anda bir daha yapar, ya da sorunlar tartışmalar oldukça her zaman gidip başkasıyla iletişime geçebilir. Yani güvenme asla ama asla çocuk yapma bu adamdan birkaç yıl. Hatta şimdiden maddi olarak kendini hazırla yarın ne olacak bilinmez.

Yok ben o zamanda boşanamam dersen yut otur, yapmayacağın şeyle tehdit etme yoksa kıymeti kalmıyor.

Kadınla belliki duygusal veya başka türlü birşeyler yaşanmış ki kadın evlendiğinde bile mesaj atabiliyor. Yani normal şartlarda pişman olan biri hakkını helal et evlenicem ben artık diyip engellerdi.
Hala bir yerlerde durmuş ki bana göre yanlış sizin ilişkinizde yaşadığı ilk boşlukta onunla dertleşme adı altında iletişim kurucak kapı bırakmış.

Bunları göze alarak affedin ve herşeye baştan başlayın bir gençlik hatası gibi düşünüp.
Ya da kaldıramıyorsanız kendinizi üzmenin bir alemi yok dünyaya bir kere geliyoruz.
Karar tamamen size ait ailenizinde onayıyla beraber almalısınız.

Evlilik oncesi cinsellik olmadiysa kimi erkekler bunu karsilamak icin yapiyor bu da bir aldatma ama ne yazik ki yapanlar var ve evlenince aldatmiyorlar.
Eger evlilik oncesi cinsellik yasadiysaniz tekrar aldatma ihtimali daha yuksek olabilir.

Ne zor bi durum ya Allah yardımcınız olsun. Aileniz ne diyor bu duruma? Eğer arkanızdalarsa affetmeyin ya. Ben kendimi yerinize koyuyorum da ne olursa olsun unutamazdım. Ömür boyu eziyet çekeceğime yol yakınken dönerdim sanırım.

cok yeni evlisin gercekten uzuldum okuyunca ama kendine su soruyu sor eger eşin olacak herif siz nisanliyken senin baska adamla yazistigini gorse ne yapardi bunu kendine cevapla zaten yolunu bulucaksin cunku bu serefsizlik evlenmek uzere olduğun birisi var yetmiyo bi baskasi sonrada yalvar yakar guvenin gitti simdi surekli tetikte olmak ne kadar yorucu ve zor Allah yardimcin olsun ablan ne diyor peki bu duruma

Nişanlı bir adam, evli bir kadına askıntı olmuş.
Kadının ahlakı beni ilgilendirmez, konuyu açan sizsiniz.
Gözünün hiçbir şey görmeyeceği, hayatının en güzel zamanlarında sevdiğine kavuşmak için gün sayması gerekirken, bu ahlaksızlığı ben kaldıramam.
Muhtemelen boşanmayacaksınız, evinize döneceksiniz ama şunu unutmayın; içinizde daima bir şüphe ile yaşayacak, her dışarı çıktığında kimle görüştü diye delirecek, eline telefon aldığında kalbimiz pırpır atacak.
Bunu yaşamaya razıysanız devam edin.

Neden engelleyip mesajları silmek yerine arşive atmış yedekte bekletir gibi. Gerçekten çok üzüldüm 1 haftalık evliyken yaşadıklarınıza. Allah yardımcınız olsun. Ama lütfen iyi düşünün , tekrarını yaşamayacağınızdan emin olmanız lazım

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Affettiğim için kendime kızıyorum oda bugun oldu annemde kalıp biraz uzaklaşınca. Pişmanlığını ablam gördüğü için ve onların gözünde efendi, bugüne kadar hatasız birisi olduğu için birazda barışmamıza ablam vesile oldu. Ama benim hâlâ içim içimi yiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum her sey bir anda tersine döndü

Back
X