1.kadindan oglu 2.kadindan kizi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam vizyon sahibi bir halt olsa bu kadınla ne işi olsun zaten. Hala pişkin pişkin cevap veriyor sorulara bazen şaşırmam dediklerime bile şaşırıyorum.

Gercekten neden boşandığını iyi arastirin bence..

Ablacığım sizin sorununuz bu site çözemez ki. Gidin psikolojik destek alın. Bir sürü üyelik ile geldiniz hep aynı konuyu yazıyorsunuz. Ciddi sorunlarınız var sizin

Bir tane daha konunuz var, eşiniz 3. Ye evlenmek istiyormuş. Siz de başka birinin 3. Eşi olmaya adaymışsınız

Bu bahsettiğiniz yoksa eşiniz mi?

Benim kafa error....

Gerçek şu ki, konu sahibi adamın 2.karısı idi, yine 2.olacak. Yani adam konu sahibi ile tekrar evlenmeye ikna olursa.

Hadi birincisiyle anlaşamadı ikincisiylede mi anlaşamadı yani suç hep eski eşlerinde miydi bu çok mantıksız değil mi ? Ben olsam eski eşlere ulaşırım çok istiyorsam evlenmeyi onlarla konuşup onlardanda dinlerdim neden boşanmışlar

Yahu kadınlar kötüymüş işte. Ne sorcam. Direkt evlenirim ben. Ama evli olduğum için bi daha evlenemem şu an.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…