- 25 Temmuz 2013
- 13.178
- 53.696
- 798
Silinmiş tabi. Bulmuştum. Tekrar bulup atayım.Silinmiş midirbulursan linki at lütfen.
Yukarıda link verilmiş baktım silinmiş. Niye iğrenç şeyleri yine de görmek isteriz bilmiyorumSilinmiş tabi. Bulmuştum. Tekrar bulup atayım.
Merak. Kediyi öldürmeyip kusturanindan ama.Yukarıda link verilmiş baktım silinmiş. Niye iğrenç şeyleri yine de görmek isteriz bilmiyorum
W.T.F?Kizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?
Ben de normal yazdim.sonra o uye bu uye yorumlarini görünce kim oldugunu çaktimB0tün üyeler cin yahu ben normal cevap yazdım
Çocuğun şuan 3 yaşındaysa bu mesaj ne? 2 yıl önceki meseleyse neden şimdi konu açıyorsun?Iciniz soğusun evet ben o üyeyim.tekrar evleniriz diye bosandi.1 tl de almadım bosanirken.zor duruma düştüm.bankadan kredi çekmek zorunda kaldım.benden bosanip 2 ay sonra anasına ev aldı oturttu ben kaldım 8 aylık cocukla.
Sanırsın Paris ve AdanaIki komşu şehir, nasıl bir kültür farkı var da 2 kere boşanmış ?
Ben de bilmiyorum.kültür farkı varmış silifkenin kızları daha fedakar daha evcimenmis.Sanırsın Paris ve AdanaMersin ve Adana işte seslensen duyulur ne kadar büyük bir fark olabilir acaba
İnşallah SilifkelisindirBen de bilmiyorum.kültür farkı varmış silifkenin kızları daha fedakar daha evcimenmis.
Siz nerelisiniz??Kizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?
Kebap tantuniye karşı.Adana ile Mersin arasında çatışma yaratacak bu kültür farkı neymiş onu merak ettim
Niloşi bi tanış istersen, tam ideal bir goca.Bence evlenilir bu adamla üstelik ikiz dogurulur
Yapmak istediklerinde başarısızlığa ugradı BibimNe oldu ya foton gitti
Ben gözel gariyım aNiloşi bi tanış istersen, tam ideal bir goca.Ben malesef evliyim. Püh.
Ciddi ciddi düşünüyorum katibim. Allah hazir bir kiz bir erkek evlat veriyor yaninda. Dogurmak icinde ugrasmayacagimNiloşi bi tanış istersen, tam ideal bir goca.Ben malesef evliyim. Püh.
Bunu kaçırdığıma inanamıyorum. İnsan ss alırBunlar genital siğil mi
Hiç burdaki gibi minik kabartı şeklinde genital siğili olan var mı bunlar genital siğil mi? Verrutol uyguluyorum hemen kabarıp kızarıyor , hiçbir şey düşmüyor ikinci üçüncü sürüşte kabuk bağlıyor.www.kadinlarkulubu.com
Buydu da silindi.
Öyle de bi acidan cekmis ki kukusu poposu her sey gozukuyordu
Bunu kaçırdığıma inanamıyorum. İnsan ss alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?