1.kalitede 2 embriyo+2.kalitede 1 embriyo transferi

milkabeyaz öncelikle tebrik ederim. Rabbim güzel bir hamilelik hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. çok sevindim sizin ve hepimizin adına.. her hamile haberi aldığımda sanki kendim hamile kalmışım gibi heyecanlanıyorum ve mutluluktan ağlıyorum... memorialde tedavi olmuşun hangisinde olsun acaba şişlidemi yoksa ataşehirdekindemi...doktorun kimdi... ben de 2 kez şişli memorialde tedavi gördüm ama hamile kalamadım malesef...

biz doktora hiçbir şey demedik canım,tamamen doktorun kararı,benim zaten yumurtam oluşmuyor,riskli hasta grubundayım,ondan doktorum kendi karar verdi,zaten 1i tuttu

milkabeyaz nasılsın canım bebeklerinin durumu nasıl herşey yolundamı sağlıcakla kal

stres sinir yapmayayım diyorum eşimde azo. var tedaviye basladık once tese yapıldı cıkanlar donduruldu. daha sonra benim tedavime basladık bende iğnelere fln başladım polip ve rahimde çökme var denildi bunlar bebek olursa düşük riski yaratır denildi sonra tekrar iğneler fln yumurta toplama işlemi olduğu gün eşime 2. teseyi yaptılar (persembe günü) 16 yumurtadan 10 tane döllendi 6 tanesi iyi durumda sizi cumartesi günü transfere cağırıyoruz dediler.
2. gün transferi oldu ,ve 35 yaş altında ilk denemem olduğu için 1 tane embriyo transfer edildi bende direk çöktüm kalanları dondurduk .neden böle oldu herkes dioki 5. gün transferi daha basarılı neden bana 2. gün transfer edildi sansım çok mu az .2 gündür sürekli kasıklarda ağrı hissediyorum. bu hep böylemi sürecek bugün 2. gün bitti 30unda gelin dedi doktor tahlile

Merhaba ilk defa tup bebek denedik,uzun zamandır takip ediyorum.suan transferim olalı 2 gun oldu..dua edelim insallah birbirimize

Canım benimde seninle aynı 3 embiriyo gelişti sonuçların ne merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…