1 Kasım seçimi Türkiye geneli sonuçlar

Çocuklara cevap verip yanlışlarını düzelten ilkokul öğretmeni de ilkokul çocuğu mu oluyor?Hah işte ben o öğretmenim ama senin anlattıklarımı anlamaya niyetin yok,kuru gürültü yapıp dersi kaynatma derdindesin.Hakikaten buraya yakışmıyorsun.Hala anlamamakta ısrarcısın ya,hazinede biriken birşey yok kaynak geliyor ve gidiyor,basit matematiğin de mi yok,1000 lira maaşın varsa ve o 1000 liranın hepsini masraflarına harcıyorsan bankaya yani "hazinene" para atamazsın,işte o 1000 lira senin kaynağın ama hazine boş yani,kapiş?

Eskiden hazine doluydu ağzına kadar doluydu bunlar boşalttı ...
1 milyar dolar için kemal dervişi tayyip beymi getirdi
Cookkk bilmiş

Sen çok bilmissin ya milletin seviyesini dusureyim derken batıyorsun
Eskiden dolu değildi madem şimdi niye konuşuyorsun bos
İstesem de daha fazla düşüremem seviyeniziÇok bilmiş olmak sizler gibi hiç bilmemiş olmaktan iyidir
Eskiden dolu değildi diye şimdi dolu olmadığını söyleyemeyecek miyiz?Mantığa bak çay demle

İstesem de daha fazla düşüremem seviyeniziÇok bilmiş olmak sizler gibi hiç bilmemiş olmaktan iyidir
Eskiden dolu değildi diye şimdi dolu olmadığını söyleyemeyecek miyiz?Mantığa bak çay demle
Şu yazdiklarin bile yeter seviyene siz konusuyorsunuz biz kazaniyoruz hoscakal sen anca booooşşşşşşş konusursun booooşşşşşşş bayan bilmişfazla burnunun ucundan bakiyorsun sonrada şokdan kiliktan kiliga giriyorsun

Evet bilmişim,biliyorum,bildiklerimle de övünüyorum,beni ordan vuramazsın boşa uğraşmaHiç şok olamadım ya valla o kadar tahmin edilebilirsiniz kiŞu haline bak,bana yazdığın ilk mesajdan itibaren bir tane bile fikir yok yazdıklarında,tamamen bir saldırma çabası,boş konuşan ben miyim sen misin bir düşün bakalım şimdi
Siz delik cebinizle kazandığınızı zannededurun,ben daha çok kazanıyorum,sağolsun iktidarın en çok canlı tuttuğu sektör benimki biliyon muAma ben sizin gibi rabbena hep bana olmadığım içim kazanamayanları da düşünüyorum,bu da aramızdaki insaniyet farkı işte.

Allah sana daha çok versin ben kendi kazandığıma EYVALLAH
Benim kimsenin parasinda gözüm yok sen bildiğinle ovunuyorsunya ben bilmedigimle ovunuyorum bilipde senin gibi kor değilim
Benide senin dusunmene gerek yok rizki veren Allah tır o nederse o olur allah istemedikten sonra bir kuruş kazanamazsin Rabbim kazandığına sukredenlerden eylesin AMİNNNN

Burada ne sen ögretmen nede ben öğrenciyim!....
Çocuklara cevap verip yanlışları düzelten değil,anlatan öğretmen vardır!...
Buraya kimin yakışıp yakışmadığına sen mi karar veriyorsun?! Hayırdır burası neresi ki, ben buraya yakışmıyor muşum
Yazdıklarımı eleştirmek için değil de, anlayabilmek için okursan şayet gerçekleri görebileceksin ama sende maalesef bu meziyet yok!...
Videoda 12 yılda elde edilen kaynak deniliyor yani o para biriken ve bütce de toplanan bir paradır. O Para borca gittiği falan yok. Cidden sen buna inanıyor musun?!Eğer sen buna inanıyorsan o zaman demek ki kemal borca gidecek olan bir parayı kaynak gösteren bir ''SAF MI?! ''
Tüh ya bu kemalin kırdığı potların arasına birde bu vukuatı eklendi iyi mi Türkiyenin borçlarına vereceği kaynak olarak gösteren bir genel müdürümüz var

evet hakaret edildi kaç defa okudum lütfen Atatürke hakaret edilmiyor bu sitede demeyin çünkü adamla devamlı dalga geçiliyor ve küçük düşürülüyor bence buna bir dur demeli. Bana kuralları göndermişsiniz ama Atamızla dalga geçen insanlar cok rahat nedense olan bizlere oluyor.

Siz üye olarak ne yaptınız peki? Yorumların altında K.İ.B butonu var, ona basıp şikayet ettiniz mi mesela? Zira o butona basılıpta bildirilen tüm yorumlar değerlendirilir bu sitede ve evet lafımı yineliyorum, Atatürk'e hakaret olursa gereken yapılıyor.

Su Akp li olmayan tayfa neden sürekli Atatürk üzerinden saldırıyor Atatürk de Atatürk Atam kadar tas düşsün başınıza emin olun koyu bir Akp li olarak sizden daha Atatürkçüyüm kızım henüz 3 yaşında iken biliyordu atasını simdi 6 yaşında doğum tarihini olum tarihini anne babasını ve bizim için neler yaptığını o kadar iyi biliyor ve idrak ediyor ki bugün gün boyu anne nolur yarin okula bayrak ve Atamın resmini götürelim yarin Atatürk ölecek diye ağlayıp durdu.. Akp li olmam Atamı sevmedigim anlamına gelmez en azından bazıları gibi onun sevgisini sermaye etmiyorum kendime..

neden biliyormusun. burada Atatürke denen lafları biz gördük. geçen aylarda biri çıkıp kadınların başını açıp fuhuş yaptırdı,genelevleri açtı diye hakaretler etti.
daha yeni soyu sopu belli değil diyerek biri Atatürke hakaret etti.
akp olmayan siizin deyiminizle tayfa ki ben tayfa değilim bir vatandaşım,bunları çok okudu burada.
ve tepkisinide verdi. her ne kadar sizler rahatsız olsanızda yine verecek.

Sizler rahatsız olsanız diyerek beni ve benim gibi Atatürkçüleri de zan altında bırakamazsınız sadece Akp de değil her partide var Atatürk düşmanları size cevap vermeyin diyen yok ama her bi konuda Atatürk diye çırpınıp kendini has Atatürkçü Akp li seçmeni ise Atatürk düşmanı göstermeye kimsenin hakki yok ve kimsenin de haddi değil .. Gereken cevap verilir ve konu içeriği üzerinden devam eder tartışma ben Cumhuriyetciyim ben Atatürkçüyüm demek ile olmuyor o işler ..

bu sevgisini sermaye etmek değil. benim demek istediğim akpli olan tayfanın genellikle Atamızı kötülemesi çok üzücü bir durum. insan köklerini bilmeli nankörlük etmemeli ben bunu söylemek istiyorum.

benn kimseyi zan altında bırakmıyorum. bu sitede olan ve herkesin okuduğu şeylerden bahsediyorum.
ilgisi olmayanların üstüne alınmasna gerek yok zaten.
alınan zaten kendini bilir.alınmasnın nedenide ortadadır zaten.

kendiyle alakası olmadığınıda, kendini bilen, Atatürk severler anlar.
mesela ben nasıl alınmıyorsam ,Atatürk severlerde alınmaz.
kısaca ve net olarak
alınması gereken kişi yada kişiler haricinde kimse alınmaz. merak etmeyiz siz

O zaman benim mesajimi alıntı yapıp sizler yazmayın benim mesajimin altına sizler yazarsanız tabii ki bende bana söylendiğini anlarım .. Asıl siz ben sizi alıntı yapmadigim halde üzerinize alındınız..

O zaman benim mesajimi alıntı yapıp sizler yazmayın benim mesajimin altına sizler yazarsanız tabii ki bende bana söylendiğini anlarım .. Asıl siz ben sizi alıntı yapmadigim halde üzerinize alındınız..
çünkü genelleme yapıp suçlama yapmışsınız.
yazdığınız bu sitede bu tarz olaylar oldu ve tepkiler verildi , evet tepkiler oldu halada oluyor. bende o tepki verenlerden biriyim.
yazınız herkesi bu tarz tepki veren kkdaki herkesi , zan altında bırakıyor, açıklama gerektiğini hissettiriyor.
hele başınıza taş düşsün denince. insanlar yazmak durumunda kalıyor.

Farkındaysanız tepki verenlere değil benim sözüm Atatürk lafını diline dolayanlara ve her bi konuda bunu yazanlara tabii ki tepki verilecek ama genelleme yapıp sadece Chp liler Ataturku seviyor gibi değil şuan ki tartışmamız aslında sadece sizin yazımı yanlış anlamamız ile alakalı tekrar okursaniz tepki verene değil Ataturku kendilerine ait bir olguymuş gibi kullananlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…