- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Para da saraya gidiyor......Ayrıca o yorumda kimden bahsettiğim belli değil yani herif demişim bir herif altın klozete sıçıyor diye ama o herif diye bahsettiğim kişi bir muamma. Yani yakıştırmayı siz yapmışsınız ona neticede, çünkü kimsenin ismi yazmıyor orada. o bahsettiğim kisinin cumhurbaskanı oldugunu siz tahmin edip banlamşsınız.
Bana cicim diye konusmazsan sevinirim. Ne demek istegidimi hic bir sekilde anlamamissin. Ben akpli olmamanin ve ataturke sahip cikmaya calismanin ne kadar zor oldugunu anlatiyorum bu sitede. Sen gelmssn mune cokPara da saraya gidiyor......
Ben çok düşünmüştüm aslında,bu kimden bahsediyor diyebulamamıştım kim olduğunu mune çok zeki demek ki bak anlamış hemen :)
Şurda akpli olduğumu bilmeyen kalmamıştır....hiçte ban yemedim bu yüzden....edebinle yazarsan bişey olmaz cicim merak etme...
Son sayfaları dikkatle okudum...belki bilmediğim belki anlayamadığım karşı bir görüşü atlıyorumdur diye....çok mu zor karşı fikri anlamaya çalışmak ?
Asıl sana yazıklar olsun,sen kimin malını kime feda ediyorsun?Vay efendim birisi çıkmış AK partili değilim ama ban yemekten korkuyorum demiş
Bu site'ye kız kardeşim tarafından üye edildim ve bu seneye kadar aktif değildim ve şu bir kaç ayda benim kadar çok ''BAN'' yiyen yoktur sanırım!..Gururla Onurla ve Şerefle Söylüyorum ki, AK PARTİLİYİM ve AK Partili Olmaktan Gurur Duyuyorum Eeee ne oldu hanımefendi?! Kim daha çok ''BAN'' Yiyormuş?! 1 aya yakın bir ceza aldım ve siteye 20 günden fazla süre girişim engellendi
Hay Allahım ya, iyiki bu Saray varmış acaba olmasaymış nereden ve nasıl çatacaklardı bu Uzun ADAMA acaba?!
Sanırsın bundan önceki Cumhurbaşkanları aynı konfor içinde yaşamıyorlardıÖnceden milletin cebinde 1 ekmek parası bile yok iken Devlet adamları konfor içinde yüzüyordu ve şimdi milletin altında araba cebinde son model telefonlar ve Ülkem Zirvedeyken basit bir sarayı bu Devlete Çok görenlere ''YAZIKLAR OLSUN'' diyorum
Dünya Ümmetinin Umudu Olan Erdoganıma Binlerce saray feda olsun!... 7 haziranda sevinip sokaklara dökülen israilin yerine 1 Kasım'da Ümmmet ve Filistin Sevindi ve Sokaklara dökülüp Kutlamalar yaptılar
https://www.facebook.com/ https://www.facebook.com/
Vay efendim birisi çıkmış AK partili değilim ama ban yemekten korkuyorum demiş
Bu site'ye kız kardeşim tarafından üye edildim ve bu seneye kadar aktif değildim ve şu bir kaç ayda benim kadar çok ''BAN'' yiyen yoktur sanırım!..Gururla Onurla ve Şerefle Söylüyorum ki, AK PARTİLİYİM ve AK Partili Olmaktan Gurur Duyuyorum Eeee ne oldu hanımefendi?! Kim daha çok ''BAN'' Yiyormuş?! 1 aya yakın bir ceza aldım ve siteye 20 günden fazla süre girişim engellendi
Hay Allahım ya, iyiki bu Saray varmış acaba olmasaymış nereden ve nasıl çatacaklardı bu Uzun ADAMA acaba?!
Sanırsın bundan önceki Cumhurbaşkanları aynı konfor içinde yaşamıyorlardıÖnceden milletin cebinde 1 ekmek parası bile yok iken Devlet adamları konfor içinde yüzüyordu ve şimdi milletin altında araba cebinde son model telefonlar ve Ülkem Zirvedeyken basit bir sarayı bu Devlete Çok görenlere ''YAZIKLAR OLSUN'' diyorum
Dünya Ümmetinin Umudu Olan Erdoganıma Binlerce saray feda olsun!... 7 haziranda sevinip sokaklara dökülen israilin yerine 1 Kasım'da Ümmmet ve Filistin Sevindi ve Sokaklara dökülüp Kutlamalar yaptılar
https://www.facebook.com/ https://www.facebook.com/
Aferin google'dan kopyala yapıştır yapmayı öğrenmişsin.Peki şimdi söyle bakalım rte'nin külliyesinin neresinde medrese,imaret,aşevi,hastane,kervansaray var?Yoksa sadece kendisi için yaptırdığı binalar topluluğuna mı külliye diyor?Arapça bir kelime olan külliye, cami ile birlikte medrese, ibadet, imaret, türbe, kütüphane, hamam, aşevi, (da-rüşşifa) kervansaray, çarşı, okul, hastane, tekke, zaviye binalarından oluşan yapılar topluluğuna denir.
Külliye'nin acaba nesi rahatsız etti sizleri?!
kemal kılıçtaroğlunun genel müdürlüğü yaptığı SSK Hastanelerinin rezilliğini bakın görün nasılmış
Diğerleri hortumlarken,Erdoğanın kazandığı parayı Halk olarak Erdogana bağışlıyorum
Hazineyi borç batağından kurtaran ve hazineyi dolduran Erdogana tüm hazineler feda olsun çünkü O hazineyi boşaltmayı değil, O hazineyi doldurmayı gaye edinmiş bir LİDERDİR!....
İşinize gelince nette uydurma haberlerle gelme dersiniz ama işin ucu size dokununca hemen yan yatarsınızHazineyi mi doldurduAllahım her cumle ayrı bi facia
Neyle doldurmus hazineyi sekerim? Bak ipucu vericem, google amcaya oyle sor.."dış b...ç" hadi azcık oku ogren bakayım, uretimin neredeyse sıfırlandıgı ulkeye, bu degirmenin suyu nerden giriyor?
Valla yalan konuşmaya da utanmıyorsun ha,Kılıçaroğlu nerede hazine dolu diyor o videoda?Kaynak var diyor kaynak...Kaynak var ama bir de giderler var hani...O kaynaklar nereye gitmiş de bu millet hala borç içinde yüzüyor acaba?İşinize gelince nette uydurma haberlerle gelme dersiniz ama işin ucu size dokununca hemen yan yatarsınız
Hazinenin dolu olduğunu ben değil canım o sizin yere göğe sığdıramadınız chp partisinin genel müdürü kemal söylüyor!...
Hani AK Partim Hırsızdı kemal
Hmmm pardon 'KAYNAK'' denildiğinde hazinede ki para devlete ait olmuyor mu?!Valla yalan konuşmaya da utanmıyorsun ha,Kılıçaroğlu nerede hazine dolu diyor o videoda?Kaynak var diyor kaynak...Kaynak var ama bir de giderler var hani...O kaynaklar nereye gitmiş de bu millet hala borç içinde yüzüyor acaba?
Yav kardeşim neyini anlamıyorsun,adam kaynak var diyor,hazine dolu demiyor.O kaynaklar hazineye aktarılmış mı ki hazine dolu olsun?Gerçekten bu kadar mı zorlanıyorsun anlamakta?Yok kılıçdaroğlu merdivene ters binmiş bilmemne,çıkar artık şu tartışma tarzını ilkokul 2 seviyesinden,ilerle biraz yaHmmm pardon 'KAYNAK'' denildiğinde hazinede ki para devlete ait olmuyor mu?!
Hazine dolu olmasa ve o trilyon dolarlar kaynak olarak nasıl gösterecek acaba?!
Sizin şu yazınız tıpkı kemalin yürüyen merdivene tersten binmesine benzemişAllah Aşkına yanlışta olduğunuz zaman da, doğru yoldayız diye inatlaşmayın
Peki benim yorumlarıma cevap vererek sen hangi seviyede oluyorsun acaba?!çıkar artık şu tartışma tarzını ilkokul 2 seviyesinden,ilerle biraz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?