1 Kasım seçimi Türkiye geneli sonuçlar

Para da saraya gidiyor......
Ben çok düşünmüştüm aslında,bu kimden bahsediyor diye bulamamıştım kim olduğunu mune çok zeki demek ki bak anlamış hemen :)
Şurda akpli olduğumu bilmeyen kalmamıştır....hiçte ban yemedim bu yüzden....edebinle yazarsan bişey olmaz cicim merak etme...
Son sayfaları dikkatle okudum...belki bilmediğim belki anlayamadığım karşı bir görüşü atlıyorumdur diye....çok mu zor karşı fikri anlamaya çalışmak ?

Bana cicim diye konusmazsan sevinirim. Ne demek istegidimi hic bir sekilde anlamamissin. Ben akpli olmamanin ve ataturke sahip cikmaya calismanin ne kadar zor oldugunu anlatiyorum bu sitede. Sen gelmssn mune cok
Zeki falan yaziyorsun. Diger sayfalarda Ataturke ettigin hakaretleri gorduk bide
Gelmis akil veriyor akilsiz

Vay efendim birisi çıkmış AK partili değilim ama ban yemekten korkuyorum demiş
Bu site'ye kız kardeşim tarafından üye edildim ve bu seneye kadar aktif değildim ve şu bir kaç ayda benim kadar çok ''BAN'' yiyen yoktur sanırım!.. Gururla Onurla ve Şerefle Söylüyorum ki, AK PARTİLİYİM ve AK Partili Olmaktan Gurur Duyuyorum Eeee ne oldu hanımefendi?! Kim daha çok ''BAN'' Yiyormuş?! 1 aya yakın bir ceza aldım ve siteye 20 günden fazla süre girişim engellendi
Hay Allahım ya, iyiki bu Saray varmış acaba olmasaymış nereden ve nasıl çatacaklardı bu Uzun ADAMA acaba?!
Sanırsın bundan önceki Cumhurbaşkanları aynı konfor içinde yaşamıyorlardı Önceden milletin cebinde 1 ekmek parası bile yok iken Devlet adamları konfor içinde yüzüyordu ve şimdi milletin altında araba cebinde son model telefonlar ve Ülkem Zirvedeyken basit bir sarayı bu Devlete Çok görenlere ''YAZIKLAR OLSUN'' diyorum
Dünya Ümmetinin Umudu Olan Erdoganıma Binlerce saray feda olsun!... 7 haziranda sevinip sokaklara dökülen israilin yerine 1 Kasım'da Ümmmet ve Filistin Sevindi ve Sokaklara dökülüp Kutlamalar yaptılar
https://www.facebook.com/ https://www.facebook.com/

Asıl sana yazıklar olsun,sen kimin malını kime feda ediyorsun?
Utanmadan bir de böyle insanları aptal yerine koymaya çalışan sahte,hileli fotolar paylaşıyorsun.Ne binası yahu adam kendisi külliye diyor KÜLLİYE!!Ne olduğunu biliyor musun külliyenin?Öyle kenardan küçücük çekilmş fotoyla göstermek olmaz,şöyle adam gibi tamamını göstereceksin

Daha önceki hiçbir devlet yöneticisi böyle bir zenginlik içinde yaşamadı.Senin reisin sarayda yaşarken bu bebekler açlıktan,soğuktan,doktorsuzluktan öldü bu ülkede

Senin böyle saçmaladığın her yazının altına bu çocukların resimlerini koyacağım.Sen yine anlamazsın ama gören gözlere ibret olsun diye paylaşacağım.

Son düzenleme:

Kendine gel biraz ..utanmasan peygamber ilan edeceksin..nasıl bi inancınız var sizin? Dunya ummetinin umudu nedir ya? Haddinizi bilin.

Ayrıca sen kimsin, kimin malını kime feda ediyorsun? Git kendi malını mulkunu feda et.

Yalan oldugunu dusundugum ornekler verip ajitasyon yapacagına imanını saglamlastır biraz. Utanmasanız ilah ilan edeceksiniz.

Biri de cıkmıs edepten seviyeden bahsediyor. Ataturkun soyunu sopunu diline dolarken, daha dogrusu "soysuz" iması yaparken, ozel hayatını cirkince tiye alırken nerdeydi edebin derler adama..

İnsan kendinde ne eksikse onu dusurmez agzından demisler..dogru demisler. Ele verir talkımı kendi yutar salkımı.

Arapça bir kelime olan külliye, cami ile birlikte medrese, ibadet, imaret, türbe, kütüphane, hamam, aşevi, (da-rüşşifa) kervansaray, çarşı, okul, hastane, tekke, zaviye binalarından oluşan yapılar topluluğuna denir.

Külliye'nin acaba nesi rahatsız etti sizleri?!
kemal kılıçtaroğlunun genel müdürlüğü yaptığı SSK Hastanelerinin rezilliğini bakın görün nasılmış
Diğerleri hortumlarken,Erdoğanın kazandığı parayı Halk olarak Erdogana bağışlıyorum

Ayyyy yinemi geldik atatürke
Neden acaba ben Erdoğan deyince hemen birileri çıkıp atatürk diyor
Atatürkün soyuna sopuna ben laf söylemedim söyleyene gidin sorun onu
Dünya Ümmetinin umudu olmasaydı şayet, Dünya Müslümanları Erdoğanın Başarısı için ''DUA'' etmezlerdi herhalde!...

Hazineyi borç batağından kurtaran ve hazineyi dolduran Erdogana tüm hazineler feda olsun çünkü O hazineyi boşaltmayı değil, O hazineyi doldurmayı gaye edinmiş bir LİDERDİR!....

Aferin google'dan kopyala yapıştır yapmayı öğrenmişsin.Peki şimdi söyle bakalım rte'nin külliyesinin neresinde medrese,imaret,aşevi,hastane,kervansaray var?Yoksa sadece kendisi için yaptırdığı binalar topluluğuna mı külliye diyor?
Kılıçdaroğlu en azından eksikliğini kabul etmiş dürüstçe çıkıp söylüyor,sizin gibi hatalarını allayıp pullayıp millete yutturmaya çalışmıyor.Bak o yukarda paylaştığım ikinci resimde babasının sırtında çuvalla taşınan çocuk yaşadığı yerin yakınlarında hastane olmadığı için öldü,hani sizin o süper hastaneleriniz var ya,onlardan yokmuş oralarda demek.Ve yol da olmadığı için babası sırtında çuvalla ölüsünü taşımak zorunda kaldı,sizin o süper duble yollarınız oralara ulaşamamış demek ki.Hani senin o uydurduğun uçak ambulanslar da gitmemiş oraya demek ki adam çocuğunun ölüsünü sırtında taşmış.
Sen halk DEĞİLSİN,sadece bu halkın arasından bir vatandaşsın,halkın hiçbir şeyini hiç kimseye feda etme hakkın yok,sadece kendi hakkını feda edebilirsin ki o da herhalde reisin çerez parası olur ancak.

Son düzenleme:
Hazineyi borç batağından kurtaran ve hazineyi dolduran Erdogana tüm hazineler feda olsun çünkü O hazineyi boşaltmayı değil, O hazineyi doldurmayı gaye edinmiş bir LİDERDİR!....

Hazineyi mi doldurdu Allahım her cumle ayrı bi facia

Neyle doldurmus hazineyi sekerim? Bak ipucu vericem, google amcaya oyle sor.."dış b...ç" hadi azcık oku ogren bakayım, uretimin neredeyse sıfırlandıgı ulkeye, bu degirmenin suyu nerden giriyor?

Son düzenleme:
Evet evet çok insan gördüm ki sülalece edepsizler...koca kadın olmuş buruşmuş gitmiş hala facede orda burda o cırt sesiyle akplilere hakaret ve küfürler yağdırıyor...e böyle ananın evladından ne beklenir ki edep ?

Ataya soysuz mu demiş birisi
Tüüüü yazıklar olsun!!!
Kiblemediniz mi terbiyesizi

İşinize gelince nette uydurma haberlerle gelme dersiniz ama işin ucu size dokununca hemen yan yatarsınız
Hazinenin dolu olduğunu ben değil canım o sizin yere göğe sığdıramadınız chp partisinin genel müdürü kemal söylüyor!...
Hani AK Partim Hırsızdı kemal

Valla yalan konuşmaya da utanmıyorsun ha,Kılıçaroğlu nerede hazine dolu diyor o videoda?Kaynak var diyor kaynak...Kaynak var ama bir de giderler var hani...O kaynaklar nereye gitmiş de bu millet hala borç içinde yüzüyor acaba?

Meyer ak parti nekadar buyukmus... yüzde elli az bile bizim gönlümüz yüzde yüz ....
Dibdesiniz dipde konustukca batıyorsunuz iyi atın iyi atın atın bedava nede olsa.. AK partiyi karalaya karalaya oy verenlere hakaretler küçük görmeler kendinize gelin kendinize burnunuzun ucunu gormuyorsunuz ...Bitti seçim ak parti tek başına tekrar iktidar küçük gordugunuz hakaret hakaretler ettiğiniz oy verenlerden neyiniz farklı yılan gibi sokup duruyorsunuz.. Rabbimiz büyük hesabını allaha vereceksiniz yorumlarınızı 4 yıl sonraya saklayın

Hmmm pardon 'KAYNAK'' denildiğinde hazinede ki para devlete ait olmuyor mu?!
Hazine dolu olmasa ve o trilyon dolarlar kaynak olarak nasıl gösterecek acaba?!
Sizin şu yazınız tıpkı kemalin yürüyen merdivene tersten binmesine benzemiş Allah Aşkına yanlışta olduğunuz zaman da, doğru yoldayız diye inatlaşmayın

Yav kardeşim neyini anlamıyorsun,adam kaynak var diyor,hazine dolu demiyor.O kaynaklar hazineye aktarılmış mı ki hazine dolu olsun?Gerçekten bu kadar mı zorlanıyorsun anlamakta?Yok kılıçdaroğlu merdivene ters binmiş bilmemne,çıkar artık şu tartışma tarzını ilkokul 2 seviyesinden,ilerle biraz ya

çıkar artık şu tartışma tarzını ilkokul 2 seviyesinden,ilerle biraz ya
Peki benim yorumlarıma cevap vererek sen hangi seviyede oluyorsun acaba?! İlkokul mu,yoksa okul öncesi olan kreş seviyesi mi?!
Eweeet bundan sonra devletin hazinesinde toplanan biriken paralara, hazinenin parası demiyoruz, hep birlikte o ''KAYNAK'' diyoruz
Benim zeka küpüm kemalimden inciler Birinci başlıktan ikinciye geçemeyen adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…