- 15 Ekim 2015
- 1.077
- 2.745
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
İnan ki senin çelişkilerin hiç umrumda değil şu an,ben kutlama yapmakla meşgulümSelo başgan "seni başkan yaptırmayacağız" dedi ve yaptırmayacak da
Bu sonuca bakılırsa değmiş
Peki ya anti akp.cilerin emekleri ? heba oldu gittiişin yoksa dört sene daha tırmala dur
Sen de kimsin be,gölge etme kutlama yapıyorum benNe kadar komiksin küçük insan . olaya baktığında pencere ne komik adamlar rekor kırıyor yıllardır başkan yaptırmadi diyor :)
Olur annem olur o da olacak yavaş yavaş sen hazırlıklı ol sindire sindire
Yanı HDP ye halkın verdiği oy iradesine saygın var . :) gülünç ki yüzde elli ye yok puhahahahah
yok yok hic cikmam ben niye zararli cikayim rahat olllAhahaha "başkanlık hırsına pkk'yı desteklemek" mi,o topa hiç girme bence sen zararlı çıkarsın
Aaaa aaa onu nereden cikardin bana buyuk paralar geldigini iddia edenler vardi sonra kendi gelirimi duyunca soyledigine pisman olduSana para ödendiğini sanmıyorum.
Bu sonuca bakılırsa değmiş
Çalıştın'ı karalama kampanyasına karşı mücadele ettin anlamında söyledim.
Herşey para mı???
Aaaa aaa onu nereden cikardin bana buyuk paralar geldigini iddia edenler vardi sonra kendi gelirimi duyunca soyledigine pisman oldu
Ahhh ahhhh yaptiklari uslup bozukluklari kendi seviyesini gosterdi baby kimin ne oldugunu gorduk bildikBu sonuca bakılırsa değmiş
Peki ya anti akp.cilerin emekleri ? heba oldu gittiişin yoksa dört sene daha tırmala dur
Sizde bu zihniyet oldukça Ak Parti daha çoook kendi rekorunu kırar. Yanlış sorular soruyorsun biz ne yaptık, nerde yanlış yaptık, bu millet bize neden güvenmiyor vs vs kendinize, partinize soracağınız bir sürü soru varken hala kazananla uğraşıyorsunuz.cimcimegfb Hakkaten cimcime parti için amma sıkı çalıştın bu forumda. Ne kadar ödediler? Değmiştir umarım çabalarına.
Yok baby ben patronumBuraya maaş bordrosunu koyan bir görgüsüz vardı? O sen miydin?
Sen de haklısın tabi,hangi tartışmada bir fikir beyan edebildin ki bunda edesinyok yok hic cikmam ben niye zararli cikayim rahat olll
Benim fikrim beyanin bak ulkeyi yonetiyorSen de haklısın tabi,hangi tartışmada bir fikir beyan edebildin ki bunda edesinSıfıra sıfır elde var sıfır olunca senin hesap zarar da olmuyor tabi
H
Sizde bu zihniyet oldukça Ak Parti daha çoook kendi rekorunu kırar. Yanlış sorular soruyorsun biz ne yaptık, nerde yanlış yaptık, bu millet bize neden güvenmiyor vs vs kendinize, partinize soracağınız bir sürü soru varken hala kazananla uğraşıyorsunuz.
3 gün önce kaybeden dediğiniz parti bugün sizi yine yeniden yerle bir etti sizin zihniyette değişen birşey yok...
Senin sayende kazandı az haber yapmadın dinlenirsin artık artık Türkiyeyi RTE yönetecek eskisi gib1 Kasım seçimi Türkiye geneli sonuçlar
Sandıkların kapanmasının ardından Türkiye genelinden ilk sonuçlar gelmeye başladı.
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=384734
Buraya maaş bordrosunu koyan bir görgüsüz vardı? O sen miydin?
Git be! Seninle sevincimi mi gölgeliyecem?Keyif sigarası diyorsun he.Yak güzelim hakkınızdır. 4 sene daha üstünüzdeler, pardon yönetimdeler. Tepedeler yani işte. Anladın sen.
Paraya iman edenlerin Türkiye'sinde bu düzene hizmet eden için herşey para, evet.
Benim düşünmeme gerek yok benim yerime düşünenler yönetsin diyorsun yani,ne diyeyim o da bir dünya görüşü saygı duyarımBenim fikrim beyanin bak ulkeyi yonetiyor
Asagilamada bir ego tatmini
Oyle avun canm ne diyeyim
Yok baby ben patronum
Yanlis şıkkk
Niye devletin memuruna gorgusuz dedin kiz evrakla destekledi gorusunu hangisi gıkkk diyebildi
Onunla bile dalga gectiler
Bende uzuldum dogrusu mune. Bahcelinin pkk karsidaki tutumunu beggeniyoum ancak ne yazikki vizyonu ortacag vizyonu valla artik baskan degisse bile mhp nin su durumunda bir ilerleme olacagini zannetmiyorum. Bahceliyi severim sayarim ama su tablonn tek sorumlusu kendisi hayirlisi artik. Baraj alti kalmadigina sevinerek avuttum kendimipelin senle ben şaşırmadık sanırım, Üzücü mü? Bence MHP'nin durumu üzücü.
Bir öngörü daha yapalım mı? Bahçeli bu seçim sonrası ciddi şekilde sorgulanacaktır parti içinde, dürüst, saygılı ve iyi biri olduğunu düşünüyorum fakat hırslı bir lider değil, bazı şeyleri reddetmesi partisinin içinde bile anlaşılamadı, bu sebeple sanırım MHP kendine başka bir lider arayışına girecek, Devlet Bahçeli kırmızı çizgilerini, kendince yaptığı siyasi hesaplarını eleştiremez, partisinin bir misyonu var, o misyona uygun hareket etmeye çalışıyor fakat Meral Hanımı liste dışında bırakması da hoş karşılanmadı bana kalırsa.
Bakalım önümüzdeki günlerde MHP bol bol kaynayacağa benziyor.
Siz derken kimden bahsediyorsun? Beni kendinle karıştırma. Hiçbir partinin paralı trollü değilim. Çalışmasını yürütüyor da değilim. Herhangi bir partinin sözcüsü değilim. Bu nedenle soru sorarken siz değil de sen yazarsan kendi adıma cevap verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?