1 Kasım seçimi Türkiye geneli sonuçlar

İnan ki senin çelişkilerin hiç umrumda değil şu an,ben kutlama yapmakla meşgulümSelo başgan "seni başkan yaptırmayacağız" dedi ve yaptırmayacak da

Ne kadar komiksin küçük insan . olaya baktığında pencere ne komik adamlar rekor kırıyor yıllardır başkan yaptırmadi diyor :)

Olur annem olur o da olacak yavaş yavaş sen hazırlıklı ol sindire sindire

Yanı HDP ye halkın verdiği oy iradesine saygın var . :) gülünç ki yüzde elli ye yok puhahahahah

kazanan belli akp li olmadığım halde kutlamamı yaptım onların sevincine katılırım...

yenilgi hırsıyla çirkinleşilmese ne güzel olur diyecem ama anlamıyacaklar saldırmaktan sıra gelmeyecek.tarzları saldırmak ve iftira etmek.durucum

Bu sonuca bakılırsa değmiş

Peki ya anti akp.cilerin emekleri ? heba oldu gitti işin yoksa dört sene daha tırmala dur

Sen de kimsin be,gölge etme kutlama yapıyorum ben

Ahahaha "başkanlık hırsına pkk'yı desteklemek" mi,o topa hiç girme bence sen zararlı çıkarsın
yok yok hic cikmam ben niye zararli cikayim rahat olll
Sana para ödendiğini sanmıyorum.
Aaaa aaa onu nereden cikardin bana buyuk paralar geldigini iddia edenler vardi sonra kendi gelirimi duyunca soyledigine pisman oldu

Keyif sigarası diyorsun he. Yak güzelim hakkınızdır. 4 sene daha üstünüzdeler, pardon yönetimdeler. Tepedeler yani işte. Anladın sen.

Çalıştın'ı karalama kampanyasına karşı mücadele ettin anlamında söyledim.
Herşey para mı???

Paraya iman edenlerin Türkiye'sinde bu düzene hizmet eden için herşey para, evet.

Şu aradan geçen zamanda,Hdp baraj aşmasına rağmen
Nasılsa birden şehitler oldu,Ankaranın göbeğinde patlamalar oldu.
Akp yaptı demiyorum ama güvenlik sıfırdı.
Ve İnsanların Akp ye kayma nedeni kan akmasın,hdp gitsin düşüncesiyle oldu.
Ne diyelim hayırlı olsun ülkeme.

Peki ya anti akp.cilerin emekleri ? heba oldu gitti işin yoksa dört sene daha tırmala dur
Ahhh ahhhh yaptiklari uslup bozukluklari kendi seviyesini gosterdi baby kimin ne oldugunu gorduk bildik
-Bildik miiii?
-Cok iyi bildikk....

H
cimcimegfb Hakkaten cimcime parti için amma sıkı çalıştın bu forumda. Ne kadar ödediler? Değmiştir umarım çabalarına.
Sizde bu zihniyet oldukça Ak Parti daha çoook kendi rekorunu kırar. Yanlış sorular soruyorsun biz ne yaptık, nerde yanlış yaptık, bu millet bize neden güvenmiyor vs vs kendinize, partinize soracağınız bir sürü soru varken hala kazananla uğraşıyorsunuz.
3 gün önce kaybeden dediğiniz parti bugün sizi yine yeniden yerle bir etti sizin zihniyette değişen birşey yok...

Siz derken kimden bahsediyorsun? Beni kendinle karıştırma. Hiçbir partinin paralı trollü değilim. Çalışmasını yürütüyor da değilim. Herhangi bir partinin sözcüsü değilim. Bu nedenle soru sorarken siz değil de sen yazarsan kendi adıma cevap verebilirim.

Git be! Seninle sevincimi mi gölgeliyecem?
Ama sana cevabım: Çalışanlar Kazandı..
o kadar..

Benim fikrim beyanin bak ulkeyi yonetiyor
Asagilamada bir ego tatmini
Oyle avun canm ne diyeyim
Benim düşünmeme gerek yok benim yerime düşünenler yönetsin diyorsun yani,ne diyeyim o da bir dünya görüşü saygı duyarım
+Aşağılamıyorum gözlemlerimi aktarıyorum

Yok baby ben patronum
Yanlis şıkkk
Niye devletin memuruna gorgusuz dedin kiz evrakla destekledi gorusunu hangisi gıkkk diyebildi
Onunla bile dalga gectiler

Maaş bordrosunu koyan insan isterse profesör olsun, görmemişin görgüsüzün önde gidenidir. Devletin memuruymuş.

Bende uzuldum Bende uzuldum dogrusu mune. Bahcelinin pkk karsidaki tutumunu beggeniyoum ancak ne yazikki vizyonu ortacag vizyonu valla artik baskan degisse bile mhp nin su durumunda bir ilerleme olacagini zannetmiyorum. Bahceliyi severim sayarim ama su tablonn tek sorumlusu kendisi hayirlisi artik. Baraj alti kalmadigina sevinerek avuttum kendimi

Bende kendini gördüğün için para aldığımı düşünmüyor muydun?
Para aldığım için, Ülke de istikrarı desteklediğimi düşünüyorsan Vatan Sevgisinden haberin yok demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…