1 Kasım seçimi Türkiye geneli sonuçlar

Hanımlar,
topiklerde tam olarak neler yazıyorsunuz bilemiyorum, da Seçimlerde oyları bizler veriyoruz değil mi? 7 Haziran'da da bizler verdik, şimdi de, sizin benim yerime Mary, Angelica, Thomas oy vermiyor, sonuçları saygıyla karşılamak gerekir, hayırlı uğurlu olmasını temenni etmek gerekir, öte yandan sevinenler çatla da patla moduna girmemeli, muhaliflerde koyunlar oy verdi aşağılamaları yapıp yüksekten bakar tavırda olmamalı.

Biziz arkadaşlar, halkız hepimiz...

birak sevinsinlaer
baraji yirtina yirtina gectiler
okadar sevinci fazla görme garibanlara

tabiki sevinsinler herkes ne yaparsa yapsın ama bazı şeyler vardır hani yakışan yakışmayan gibi..
mesela hdp ye sevinipte türk bayrağını sallamak pek olmuyor hdp ye türk bayrağı
sevinçten sanırım bir an dalgınlık oldu
Dimi ama ne cahillik kaldi ne asagilama ama Allah buyuk
Milletim herseyi gorur

MHP nin oyları akp ye kaydı deyince bahanelere sığınmayın dedin ya sonuçta akp kazandı dediğim gibi Türkiyem için iyi olur inşallah
ama bu bahanelere sığınıp sevinenlere bence söyle ilginç ilginç bahanalere başgannnn

Ben yarışmama geri döneyim en iyisi orası edepli hiç değilse atla arkama seni de götüreyim bebek
Yemek yarismasi basladimiki ayy canm incittiysem kusura bakma burda cok asagilara cekilen uslubun verdigi sinirle yaziyor bu gurup
Biz yarismalarada geliyoruz sohbet muhabbet

Baskanlik hirsina pkk yi desteklemek ayri bir kafa tabi

Türkiye huzur istedi, bombalar patlamasın istedi, gözünü korkutmak istedikleri gibi korkmuşlar. Türkiye için hayırlı olsun, diyecek pek bir şey kalmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…