- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Ben yarışmama geri döneyim en iyisi orası edepli hiç değilse atla arkama seni de götüreyim bebek
birak sevinsinlaer
baraji yirtina yirtina gectiler
okadar sevinci fazla görme garibanlara
Dimi ama ne cahillik kaldi ne asagilama ama Allah buyuk
Milletim herseyi gorur
Yemek yarismasi basladimiki ayy canm incittiysem kusura bakma burda cok asagilara cekilen uslubun verdigi sinirle yaziyor bu gurupBen yarışmama geri döneyim en iyisi orası edepli hiç değilse atla arkama seni de götüreyim bebek
Baskanlik hirsina pkk yi desteklemek ayri bir kafa tabitabiki sevinsinler herkes ne yaparsa yapsın ama bazı şeyler vardır hani yakışan yakışmayan gibi..
mesela hdp ye sevinipte türk bayrağını sallamak pek olmuyor hdp ye türk bayrağı
sevinçten sanırım bir an dalgınlık oldu
MHP nin oyları akp ye kaydı deyince bahanelere sığınmayın dedin ya sonuçta akp kazandı dediğim gibi Türkiyem için iyi olur inşallah
ama bu bahanelere sığınıp sevinenlere bence söyle ilginç ilginç bahanalere başgannnn
Cimcime sana da teşekkür etmek lazım çalıştın bu forumun ortamında. Valla sinirlerin çok sağlammı
yazık size ya bırakın artık bu lakırdıları.cimcimegfb Hakkaten cimcime parti için amma sıkı çalıştın bu forumda. Ne kadar ödediler? Değmiştir umarım çabalarına.
Ay bana ne odediler soyleyi micimcimegfb Hakkaten cimcime parti için amma sıkı çalıştın bu forumda. Ne kadar ödediler? Değmiştir umarım çabalarına.
Ahahaha "başkanlık hırsına pkk'yı desteklemek" mi,o topa hiç girme bence sen zararlı çıkarsınBaskanlik hirsina pkk yi desteklemek ayri bir kafa tabi
yazık size ya bırakın artık bu lakırdıları.
Ay bana ne odediler soyleyi mi
cimcimegfb Hakkaten cimcime parti için amma sıkı çalıştın bu forumda. Ne kadar ödediler? Değmiştir umarım çabalarına.
Bazı şeylerin bedeli olmaz.
Benden alıntı yapıp çarpıtma.
cimcimegfb Hakkaten cimcime parti için amma sıkı çalıştın bu forumda. Ne kadar ödediler? Değmiştir umarım çabalarına.
Çalıştın'ı karalama kampanyasına karşı mücadele ettin anlamında söyledim.Bir soru sordum cimcimeye. Onun dışındaki herkes cevap kasıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?