1 Kasıma kadar 8 Kilo

didomido

baslangic: 84.5 guncel: 71.6 hedef: 70
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
166
82
298
Herkese merhaba!
Bu başlıkta sizinle kilo verme sürecimi paylaşacağım.
Boy: 175cm
Kilo: 84.5 (27.06.2017)
Bol su içmek,
bitki çayları,
şekersiz Türk kahvesi ve nescafe,
Yumurta,
Yulaf,
Yoğurt,
Yağsız sut başlıca besinlerim olacak.
Bu sitenin büyüsüne güveniyorum. Öncelikli hedefim 75 kilo olmak ve daha sonra 70 ve 65.
Yaptıklarımı gunbegun buraya aktaracağım. Beni takip ediniz!

Son düzenleme:
Herkese merhaba!
Bu başlıkta sizinle kilo verme sürecimi paylaşacağım.
Boy: 175cm
Kilo: Yarın sabah tartılıp yazarak tam anlamıyla başlangıç yapmış olacağım. En son 85 civarı seyrediyordum.
Bol su içmek,
bitki çayları,
şekersiz Türk kahvesi ve nescafe,
Yumurta,
Yulaf,
Yoğurt,
Yağsız sut başlıca besinlerim olacak.
Bu sitenin büyüsüne güveniyorum. Öncelikli hedefim 75 kilo olmak ve daha sonra 70 ve 65.
Yaptıklarımı gunbegun buraya aktaracağım. Beni takip ediniz!
Hadi kolay gelsin .iradeli olup motivasyonunu düşürmezsen neden olmasın.

Verilsin canım ben geçen yıl 85 lerdeydim bu yıl 65 im ..ama tabi ara verdim bazen ..isteyince oluyor yanii
Ben de iki kez 79dan 67e düştüm. Bu defa dogum sonrasi kilolarla tanisan vucudum bu ektra yukten vazgecmek istemedi ama artik bitti. Gidiyorlar!

Başlangıç tarihi: 27.06.17
Bitis tarihi: 01.09.2017
Başlangıç kilo: 84.5
Hedef kilo: 70
9 haftam ve 15 kilom var.
Haftada ortalama 1.5 kilo vermem gerek bu da pek sağlıklı ve gercekci değil.
Onun icin ilk hedefimi 10 kilo olarak belirliyorum. Fazlasını verirsem de hayir demem
1 eyluldeki durumuma göre sureyi eylul sonun kadar uzatabilirim ve bu daha gercekci bir tarih olur nihai hedef için.

Bu sabah güne bol su ve ardindan 3 kasik yulaf ve 1 cay bardagi sut ile basladim. Cayla devam ediyorum.

Turk kahvesini cok severim ve diyetim boyunca bol bol tuketmeyi planliyorum.

Kirmizi et ve tavukla pek aram yok. Protein olarak peynir ve yumurta tuketebilirim.

Taze sebze meyve severim ama meyve tuketmemeye ozen gostericem. En azindan olgun ve sekerli olanlari. Elma olabilir.

Yogurt, ayran ve sut diyetimde olacak.

Simdilik notlarim bu kadar.

Hadi bakalım hep böyle motivasyonlu ol inşallah ..takipteyim:KK66:
Insallah. Dun gece bol bol basari öyküsü okudum ve iyice gaza geldim. Ben 2008de burada zayiflama gruplariyla 67 kiloya düşmüştüm. Hatta bir hafta 2 kilo vererek takımıma birincilik getirmistim.

Insallah. Dun gece bol bol basari öyküsü okudum ve iyice gaza geldim. Ben 2008de burada zayiflama gruplariyla 67 kiloya düşmüştüm. Hatta bir hafta 2 kilo vererek takımıma birincilik getirmistim.
Evet canım bende bir zamanlar yarıştım kilo da verdim ama pek koruyamadım..o zaman vücudunu tanıyorsun bu iyi ne kilo yapar ne yapmaz biliyorsun ..aslında sağlıklı beslenince tıkır tıkır gidiyor kilolarda işte ben abarttım biraz..

Olacak olacak bu defa son diyet. Sen de guzel gidiyorsun masallah!
Ben de nisanın ortasına doğru 89 ile başladım. İnan kendine ve beynini sürekli başaracağım diyerek telkin et.ilk zamanlar zor olsa da sonraları daha kolay oluyor.
Benim ilk hedefim 70,sonra 63. 172 boyundayım.
Hep birlikte sağlıklı ve fit günlerimiz gelecek inan.sadece biraz sabır ve çaba lazım.

Ben de nisanın ortasına doğru 89 ile başladım. İnan kendine ve beynini sürekli başaracağım diyerek telkin et.ilk zamanlar zor olsa da sonraları daha kolay oluyor.
Benim ilk hedefim 70,sonra 63. 172 boyundayım.
Hep birlikte sağlıklı ve fit günlerimiz gelecek inan.sadece biraz sabır ve çaba lazım.
Sen ban abaya yakinsin boy ve hedef olarak. Seni yakindan takip edeceğim

Evet canım bende bir zamanlar yarıştım kilo da verdim ama pek koruyamadım..o zaman vücudunu tanıyorsun bu iyi ne kilo yapar ne yapmaz biliyorsun ..aslında sağlıklı beslenince tıkır tıkır gidiyor kilolarda işte ben abarttım biraz..
Evet aslinda tamamen aliskanliga cevirmekte is. Korumak da en buyuk mesele ama hepsini cozecegiz insallah

Sen ban abaya yakinsin boy ve hedef olarak. Seni yakindan takip edeceğim
Haklısın.Oldukça yakın hedef ve boydayız.
Ben de sık sık buraya gelirim birbirimizi kontrol eder ve motive oluruz.
ilk dönemler sıkı tutarsan güzel kilo gidiyor.Sonra biraz sporla destekleyebilirsen sıkılaşma çok güzel oluyor. Ben bir aydır Leslie yapıyorum gerçi son dört gündür bayram telaşı derken biraz aksadı ama. Bir ayda ciddi sıkılaşma ve enerji kazandım.

Haklısın.Oldukça yakın hedef ve boydayız.
Ben de sık sık buraya gelirim birbirimizi kontrol eder ve motive oluruz.
ilk dönemler sıkı tutarsan güzel kilo gidiyor.Sonra biraz sporla destekleyebilirsen sıkılaşma çok güzel oluyor. Ben bir aydır Leslie yapıyorum gerçi son dört gündür bayram telaşı derken biraz aksadı ama. Bir ayda ciddi sıkılaşma ve enerji kazandım.
Çok çok iyi. İstikrarlı olmak en önemli ve başarması zor kısım özellikle spor konusunda. Insallah azmin bana da güç verir.

Bugun oldukça kararlı bir gündü. Diger gunler de kesinlikle böyle olacak!

Günaydın! Güne 300 gram eksik başladım. Dün gece en son 1 kase yogurt içine 3-5 dut kurusu koyup yedim gayet güzel oldu. Bugün de aynı azimle devam edeceğim. Evde bir deste zayıflık zamanımdan kalma pantolonvar ve ben eylülde onları giymek istiyorum

Hadi bakalım ahh o pantolonlardan bendede var
İyi başlangıç yaptın devamı gelsin inşallah

Bir şişe kefirimizi ve taze zencefilimizi de aldık bakalım, bu kutsal yolda bize eşlik edecekler.

Back
X