- 25 Haziran 2017
- 42
- 98
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi cok iyi bence. Efsane bir gun gecirmissin yine. Spora yogunlasmak ve guzel bir yeme duzeni olusturmak anahtar. Ustune ustune gidiyoruz kilolarin. Bugun 83.700 geldm az yemekten kaynakli bir kabizlik olustu haliyle ona bağlıyorum. Bugun de ayni sekilde devam.Afiyet olsun canım yediklerin de sporunda gayet iyi.
Benim menüm
Kahvaltı: peynir,domates,salatalık,haşlanmış yumurta,3 ceviz., 1 dilim tb ekmeği
Öğlen; ton balıklı salata
Akşam: 4 ızgara köfte,yarım içli köfte ve ayran
Çok ama çok su ,2 kupa yeşil çay, 1 türk kahvesi
3 mil leslie ve akşam dışarıda 1 saat yürüyüş.
Tartı günü sana da uygunsa pazartesi yapalım.böylelikle hafta sonu kaçamak yapacağımız zaman biraz daha düşünürüz.
Pilatesi nasil yapiyorsun?Süper canım ..ben evde başladım pilatese iyi oldu .
Yeşil çay iyi geliyor
Kaçamak yapmak istemiyorum bende
Motivasyon çok önemli hep başarı hikayelerini okuyorum
Suyu da arttırdım bakalım akşam de yememek için parka çıktıkiyi geldi
Evde Ebru şallının DVD'lerini almıştım onlarla yapıyorumPilatesi nasil yapiyorsun?
Vucuda az yemek girişi olduğu için haliyle az çıkış oluyor.bol su ve lifli gıdalar alırsan kabızlık sorunun minimuma iner.Pazartesi cok iyi bence. Efsane bir gun gecirmissin yine. Spora yogunlasmak ve guzel bir yeme duzeni olusturmak anahtar. Ustune ustune gidiyoruz kilolarin. Bugun 83.700 geldm az yemekten kaynakli bir kabizlik olustu haliyle ona bağlıyorum. Bugun de ayni sekilde devam.
Dun bir suru oncesi sonrasi video izledim hikayelerini anlatmis millet cok iyi bir motivasyon kaynağı.
Afiyet olsun canım.çok güzel menünKahvaltı 1tane has.yumurta 4 tane zeytin domates biber 30 Gr peynir şekersiz cay
hoşgeldin aramıza.hep birlikte inşallah bol bol kilo veririz .Merhaba ben de size katılmak isterim. Boyum 1.72 kilom 75. Hedefim eylüle kadar 10 kilo vermek.
pilatese bi başlayamadım ben de.tebrikler canım.Evde Ebru şallının DVD'lerini almıştım onlarla yapıyorum
Bazen hareketlere internetten bakıyorum kafama göre ama düzenli yapıyorum inceltiyor 3 haftada bir beden kiçülüyorsun

Tarcinli sut iyi fikir ben de deniycem afiyet olsun :)Ben gunde iki ogun besleniyorum sabah aksam aksamki menum 1 porsiyon taze fasulye yogurt salata ekmek hic yemiyorum gece tarsinli sut icerim..spor 3 mil leslie yaptim ve 2 lt su![]()