- Konu Sahibi azginakrep
bana fikir verin ne yapmalıyım :uhm:benim sorunum marketler deki 19,99 15,99 vs olan etiketler alışveriş yapıyorum her zaman aldığım ürünlerin parasını kasada tam olarak ben den alıyorlar ve yetmezmiş.gibi bana vermeleri gereken para üstün den de alıyorla örnek aldıklarımın her zaman sonu kuruşlu oluyor mağlum her etiket 12,99 vs olduğu için aldıklarım 8,66 tutuyor ben 10 lira veriyorum para üstü fişte 1,34 yazıyor bana ise 1,30 lira veriyorlar ben den 1 kuruş almak için 4 kuruşumu da alıyor bana 5 kuruş vermiyor ama ben den 1 kuruş için 4 kuruş alı yorlar her seferin de kalan kuruşumu istiyorum bana hakaret ediyorlar kuruş olmadığın kuruşun kullanılmadığın vs söylüyolrar ben de kuruş kullanılmıyorsa ne den bütün etiketlerde kuruş yazdığını soru yorum cevap yok bu şekil de aldığım 1 kavanoz 1 kuruşum var yanım da da kuruş bulun duruyorum bazen parayı kuruşlarla ödüyorum bana ters ters bakıyorlar ve ne açıdırkı ben kasalarda hakkım olan paramı almaya çalışır ken kimsenin ses çıkarmaması
klava: bendemi bir sorun var bilmiyorum.
klava:
klava::başka sorunum da raftaki fiyatla kasadaki fiyatın farklı olması bim-şok-dia gibi yerlerde aynı sorunla karşılaştıgım zaman fişi elime alınca hemen farka itiraz ediyorum aldığım urunu geri bırakmamı söylüyorlar raftaki fiyatın ğeçerli olmadıgını ifade ediyorlar bu gidişle bir kasıyeri:mymeka:kaydirigubbakcemile size bir çok örnek verebilirim ama boş biz toplum olarak pek haklarımızı bilmiyoruz bilsekte uygulaması zor :Saruboceq: