1. Negatif tüp bebek

Anladim tabii ki onceki merkeze devam etmeyisiniz cok iyi olmus bence de suanki doktorunuzla devam edin guvenmek cok önemli yoksa insan devamli stres oluyor hayirlisi olsun :)

merhabalar.öncelikle ALLAH sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.bende sizin gibiyim sadece yumurtalıklarımda fazla yumurtam var.bi defa kendiliğimizden hamile kaldık 1 yıl öce.devamında bekleyin doğal yolla olur dediler.yaşım 33 beklemeye gerek yok dedim ve doktor klomen verdi 2 tane çatlatma iğnesi olmama rağmen yumurtam çatlamamış ve kiste dönüşmüş.bizde bu afta rahim filminden sonra doktor tedavi şekline karar verecek.merak ettiğim direk tüp bebek isteyebiliyor muyuz?

Merhaba cok tesekkur ederim amin insallah Allah size ve isteyen herkese nasip etsin insallah:) 1yil deneme sonucu hamile kalamazsaniz doktorunuz igne hap deniyor isteyen asilama isteyen tüp bebek seklinde yoluna devam ediyor benim pcostan kaynakli bir problemim yok ignesiz yumurtalarim catliyordu ama nasip degilms olmamisti 6ay ilac tedavisi denedim bu surecin icibde 1kere asilama oldum yine olmadi doktorum maddi durumun varsa bu sekilde yipranma tüp bebek yaptir daha hizlu sonuc alirsin dedi ben de o sekilde yaptim bir de 30dan sonra yumurtalar azaliyormus bildigim kadariyla yani bence tup bebek daha kesin bir cozum ben herseyime baktirdim esimde oyle sorun cikmadi hersey yolundayken bile olmadi tup bebekte ilk seferde oldu 15tane 5.gun embriyom olustu sorun neydi halâ anlam veremedim

amin inşallah :) benim de çatlıyordu aslında tedaviye ilk başlayınca progesteron tahlili veriyorduk çatlamış gözüküyordu.klomen kullanınca ne hikmetse çatlamadı.yazmayı unutmuşum kendiliğimizden hamile kaldığımızda kimyasal gebelik geçirdik.bende direk tüp bebek istiyorum doktor kabul ederse.teşekkür ederiz

O size bağlı eğer özelde yaptircaksaniz aynı hikaye durumu bende de oldu. Yaklaşık 2 senedir evliyiz ama evlendigimizden beri denedik 1 klomen 5 kez femara kullandim sadece bir kimyasal gebelik geçirdim. Sonrasında bu böyle olmaz deyip tüp bebek Dr una başvurdum. Aşılama yapmadan direk tüp bebek yapalım dedi o zamana kadar eşime bakilmadi ama onunda değerleri dusukmus. Ben de pkosum. İlk tedavide güzel sonuçlar alamadık malesef ama şimdi yine tedavideyim. Özelde kabul ediyolar ama devlette sanırım bazı prosedürler var

Merhaba, benim de 9ocaktaki ilk tüp bebek denemem negatif geldi, 4AA genetiği normal embriyoydu
Doktorum 2 ay dinlenme verdi. Bu aşamada neler yapmak gerekir acaba? Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi

Merhaba, benim de 9ocaktaki ilk tüp bebek denemem negatif geldi, 4AA genetiği normal embriyoydu
Doktorum 2 ay dinlenme verdi. Bu aşamada neler yapmak gerekir acaba? Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi
Başka embriyolarınız var mı benimde ilk denemem negatif. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Sizin var mı embriyolarınız, süreç nasıl ilerleyecek ne dedi hekiminiz
Benim maalesef hiç embriyom yoktu Buda orta kalitede bi embriyoydu olmadı. Baştan başlayacağız doktora göre şubatta hemenn başlayabilir de ben sanırım martta başlayacağım öyle daha iyi olacak. Sizinki inşallah güzelce tutunur bi sonrakine

Benim doktor her ay detayli sekilde ultrasonda bakiyordu kiste dönusen bir sey var mi diye daha garanti olsun diye 5ay klomen 1ay gonalf kullandim ben ama maalesef olmamisti kimyasal gebelik sebebini hic bilmiyorun acaba bir sebebi varmiymis?
Tup bebek merkezine gidip yaptirabilirsiniz tabii durumu anlatip

Umarım hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Sizin tedaviniz nerde ben istanbuldayım, ilk deneyimim olduğu için fikir alışverişi yapmak iyi gelicek diye düşünüyorum

günaydın.Devlete hiç gitmeyi düşünmedik bu sebepten hep özelde devam ettik.devlette süreç uzuyor iyice.eşimin değerleri ekim ayında bakıldı iyi demişlerdi.bende direk tüp bebek diyeceğim.

kimyasal gebelik için sağlıksız döllenmeyi vücut kabul etmiyor diyorlar.
özele gidiyoruz,devlette süreç iyice uzar

özele gidiyoruz süreç devlette daha geç ilerliyor.eşimin testlerinde bir şey çıkmadı bu yüzden aşılama önerebilir gibi ilk seferde.pcos başa bela

özele gidiyoruz süreç devlette daha geç ilerliyor.eşimin testlerinde bir şey çıkmadı bu yüzden aşılama önerebilir gibi ilk seferde.pcos başa bela
Aşılama olmadan direk tüp bebeğe geçtim ben eğer tüp bebek dusunuyosaniz şuandan itibaren sağlıklı beslenmeye başlayın en az üç ay bu şekilde öneriliyor. Bana onermedi kimse biz birden kendimizi tüp bebekte bulduk o yüzden sanırım biraz embriyo kalitelerimiz düşük çıktı bugün tekrardan yumurta toplama oldu bu yüzden size tavsiyem öncesinde yemenize icmenize dikkat etmeniz

kimyasal gebelik için sağlıksız döllenmeyi vücut kabul etmiyor diyorlar.

özele gidiyoruz,devlette süreç iyice uzar
Anladim sagliksiz oldugu icin deger sonradan dusuyor oyuzden sanirim.
Devletteki prosedur cok uzun gercekten özelde yaptirmak daha mantikli maddi durum varsa tabii ki

psikolojik olarak her ay alttan muayene beni çok sarstı.o yüzden daha fazla yıpranmamak adına eşimle öyle düşündük direk tüp bebek olsun.inşallah yumurtalarınız çok kaliteli,güzel çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…