1 Nisana Kadar 10 Kilo Bunu Başarabilirim

zeyna611

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
20
0
16
Kocaeli
Bugün 25.01.2013 perşembe bugünde itibaren hayallerime kavuşmak için dengeli beslenmeye söz vereceğim.Kilo vermek beyinde biter aslında.Kendime inanmalıyım ve bu kilolardan kurtulmalıyım.Ben 16 yaşındayım.Boyum 1.67 kilom 66 spor yapmayı çok severim.(ancak şuan bildiğiniz üzere üniversite sınavına hazırlandıgım icin spor yapmaya vaktim kalmiyor) 10 kilo vermek istiyorum ve kendimede inanıyorum.Bende bir çok diyet yaptım.Ama sonuç yine aynı.Ama bu sefer öyle olmayacak biliyorum.Her gün ne yedim ne içtim buraya yazacagım sizde bana yardım ederseniz çok sevinirim.Hepinize iyi geceler :-)

bende boydan fotoğrafımı çekip twittera koymak istiyorum.okuldakilerin hepsini kıskandırmak istiyorum.bu sen okul bitti zaten az kaldı seneye okuldakilerin hepsini kıskandırmak istiyorum.seneye hergün değişik kiyafetler giymek istiyorum okula giderken ama bunlari kilo vererek yapabilirim verecegim inanniyorum herkese inat kilolari verecegim gorecekler

Aaa bu konu tam benliik :D bende 17 yasındayım 1.65 boyundayım 54 kiloyum 45 e düşmek istiyorum çünkü görseniz oldugumdan 10 kilo fazla gösteriyorum :( eee basladın mı calısmalara neler yapıyorsun :)

Son düzenleme:
kızlar bende 17 yaşındayım.
burası 17 yaş kilo verme grubu olabilir ahah :52::52:
bende 1.59 boyunda 60 kiloyum ve aynı hedefim 1 nisana kadar 50 kilo olmak istiyorum bende.
tam tamına 10 kilo vermek istiyorum :16::16:

Back
X