Canınız acıyacak diye düşünüp korkuyorsunuz kanayacak diye doğru mu anladım?Yardım edin 1 senelik evliyim 24 yasındayım kan görmekten canım yanacak diye korkumdan ilişkiye giremiyorum zehir oldu evliliğimin keyfini çıkaramıyorum her yolu denedim uyuşturucu kremler uyku ilaçları en son özele gittim doktorum kızlık zarı operasyonu yapalım dedi tamam dedim sonrasında pişman oldum fiyatta 4 000 bin tl kötüyüm 2 güne operasyon var ne yapacagım diye düşünmekten kafayı yicem önerisi olan var mı
Ayni durumdayiz malesef bende 1 yildir ayni durumdayim. Gecen hafta tam tamam yapacağım dedim hastaneden izin aldim ki sonra izinleri iptal ettiler. Ama ameliyattan önce bir psikolog psikiyatriste falan da görünseydiniz. Sorununuz fizyolojikmiymisYardım edin 1 senelik evliyim 24 yasındayım kan görmekten canım yanacak diye korkumdan ilişkiye giremiyorum zehir oldu evliliğimin keyfini çıkaramıyorum her yolu denedim uyuşturucu kremler uyku ilaçları en son özele gittim doktorum kızlık zarı operasyonu yapalım dedi tamam dedim sonrasında pişman oldum fiyatta 4 000 bin tl kötüyüm 2 güne operasyon var ne yapacagım diye düşünmekten kafayı yicem önerisi olan var mı
Tamam da zarla ılgısı yok ki bunun, psikolojik bu.Severek evlendimmBöyle olacagını bilemezdim kan tutuyor beni canım çok tatlı acıycak diye aklım gidiyor
Kan tutuyor beni korkuyorum canım çok tatlıendişelenmeyin ameliyatınızı olun, benzer durumda bir tanıdığım 10 sene kadar eşiyle ilişkiye giremedi, yıllarca psikolojik destek de aldı. En sonunda hazır hissetti, bu sefer eşinde sorunlar var diye duydum (kendisi söylemedi, yakın bir arkadaşım söyledi), yaşı 35 oldu. Çok da sevdiğim bir insandır. Çocukları da olmadı haliyle. Maddi imkanınız varsa kurtulun zardan, dünyanın sonu değil
Hayır kan tutuyor görünce bi hoş oluyorumAa ilk defa duyuyorum nasil yani sürekli kanama mj oluyor
yahu kan tutuyor diyosunUzda sular seller gibi kan olukoluk akmiyor ki neden kendjnizi bukadar korkutuyorsunuz,bazilarininki hic kanamiyor bile.Kan tutuyor beni korkuyorum canım çok tatlı
Evet canım acıycak kanıycak diye çok korkuyorum 2 günede operasyonum var özel hastanede ne yapacagım bilmiyorumCanınız acıyacak diye düşünüp korkuyorsunuz kanayacak diye doğru mu anladım?
Gormedıgın kanın seni tutmasından korkmam biraz garip degıl mı, regl olunca napıyorsunHayır kan tutuyor görünce bi hoş oluyorumkulaktan duyma cok sey duydum duyuncada canım acıycak diye ödüm kopuyor
Seninde mi 1 yıl oldu evleneli bu durum çok iğrenç bişeyAyni durumdayiz malesef bende 1 yildir ayni durumdayim. Gecen hafta tam tamam yapacağım dedim hastaneden izin aldim ki sonra izinleri iptal ettiler. Ama ameliyattan önce bir psikolog psikiyatriste falan da görünseydiniz. Sorununuz fizyolojikmiymis
Size göre hava hoş yapıdan yapıya degişiyorGormedıgın kanın seni tutmasından korkmam biraz garip degıl mı, regl olunca napıyorsun
Kova kova kan akmayacak bu arada
Sanmıyorumm :/ her sey güzel iş oraya geldi mi buz gibi oluyorumevet kadınların neredeyse %30 unda kanama bile olmuyor diye biliyorum
kan tutan doktorlar var
sorununuz psikolojik destekle de çözülür gibi
Size gore hava hos derken, ben yaptım superdi neden korkuyorsun be korkma mı dedim?Size göre hava hoş yapıdan yapıya degişiyorordan söylemesi kolay yapamıyorum yardım istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?