1 senede 5 bebeğimi kaybettim.Üçünü öncesinde ikisini doğar doğmaz=( Nasıl dayanılır?

merhaba inanın çok üzüldüm allahım onları erken yanına almış ama allah size ömür versin...

Ne zor şeyler yaşamışsın Allah sabır versin içim acıdı o resimlere bakarken..
bende 6 aylık bebeğimi kaybettim.Hiç bir sebep yoktu enfeksiyon dediler..
rabbim sabır versin cnm..
inşallah tez zamanda gebe kalıp sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

canım benım soylenecek soz yok ben okurken mahfaoldum kımbılır sen ne acılar cektın

rabbım yardımcın olsun dılerım bundan sonra cok mutlu olursun..

yadıklarını okuyunca sonrasında resimlere bakınca içim gitti. :çok üzgünüm: başın sağolsun. biliyosun meleklerin seni bekliyor olacak.

sevgili şeyma acını yüreğimde hissettim ve kızıma sarılarak ağladım..canım şu an aynında olup seninle konuşmayı çok isterdim..Rabbim sana sabırlar versin..bilki sen O'nun çok sevgili bir kulusun..ve bu büyük bir imtihan..zaten bu yalan dünyanın sadece bir sınavdan ibaret olduğunu tüm acıların geçici olduğunu düşünürsen acın biraz daha hafifler..sen zaten bunun farkındasındır..o yavrular ana babalarını cennet kapısında bekliyorlar inşaallah..sen de ahirette kurtulan kutlu kullar arasına gireceksin bence canım..bol bol Kuran oku salavat çek Esmaül husna zikri yap..için ferahlayacak..canım benim..dualarım seninle...

Amin inşaallah cnm saol.Rabbim sana da sabır versin. :Saruboceq: Umarım en kısa zamanda müjdeyi alırız a.s.

canım benım soylenecek soz yok ben okurken mahfaoldum kımbılır sen ne acılar cektın

rabbım yardımcın olsun dılerım bundan sonra cok mutlu olursun..
Amin canım inşaallah çok teşekkür ederim a.s.

yazdıklarını okuyunca sonrasında resimlere bakınca içim gitti. :çok üzgünüm: başın sağolsun. biliyosun meleklerin seni bekliyor olacak.
Evet canım biliyorum,tesellimizde bu zaten.Çok teşekkür ederima.s.

Çok teşekkür ederim tatlım.Dediklerine katılıyorum ve yapmaya çalıştığımız şey de tam da bu zaten.Yapacak başka birşey yok Tevekkül Tevekkül Tevekkül :çok üzgünüm:

Canım allah sabır versın basın sağolsun acımız cok buyuk ama sabredecegız baska bısey gelmıyo ellden

allahım böylr büyük bir acıyı yaşatmasa keşke dicem ama imtihan benceee.
sen sabrını koru ve hayırlısını dile allahtan.meleklerin seni izliyo bence unutma ve onlarla yaşa.
rabbim kollarını boş bırakmasınnn.bol bol dua edicez sana bunu billll:Saruboceq:

Canım allah sabır versın basın sağolsun acımız cok buyuk ama sabredecegız baska bısey gelmıyo ellden

Amin teşekkür ederim...a.s.

Amin inşaallah çok teşekkür ederim...a.s.

allah sabir versin tatlim cok zor bi durum ama allahin dedigi olur yapicak hicbir seyimiz yok .bende 2 dusuk yaptim 1 sene icinde

merhabe seyma bende senin gibi nisan annesi olacaktim 2010 bende tibki senin gibi kaybettim 4 aylik oglumu Umut umu.kasim 2009 da gitti oglum birakti beni hala antlatamadim uzerimden bu olayi cok zor bilirim.bebegimizle beraber son aylarimiz olacakti doguma az kalmisti ama olmadi iste biz basaramadik belkide bilmiyorum soyleyecek hic birsey bulamiyorum.sen yine konu acmissin ben kendimde o cesareti bile bulamadim canim allah sabir versin

Son düzenleme:
canım kardeşim seyma;

ben yaşadıklarını bugun okudum, keşke daha önce senı tanıyabilseydım ve destek olabilseydım ama buradakı arkadaşalar sana deteklerini esirgememişler ..ben daha evli bile değilim yani bebeğim yok ama her kadın gıbı bende anne olmayıı çok istiyorum.bu nedenle belkı insanlara garip gelebilir ama inan yureğim sızladı içim acıdı ama bizler çok şükürki inaçlı ınsanlarız herşeyı verende alan da yaratıcı olan rabbbim ve bu hayatta yuce yaradan bizleri çeşitli vesilelerle sınamakta ve sen çok ALLAH'IN ÇOK SEVGİLİ kulusun ve senı çok seviyoo kii sana böle bir imtıhan verdi meleklerin le senı asıl hayattımızda buluşturacak melekelrın sana şefaatci olacak inş.

BİLİYORUM söyledıgımız kelımeler senın acını asla asla tarife yetmıyodur. Ama güçlü bir kadın oldugunu düşünüyorum sana ve eşine geçmiş olsun allahım sabırlar versin bir daha böle acılar göstermesi rabbim ,rabbim yar ve yardımcın olsun herzman ianankı kelımeler bogazımda düğümlendi göz yaşlarım kendılıgınden akıyoor ama bılıyorumkı senın göz yaşların senın için dökülen göz yaşları allahımızın bizleri sınamasıı ve bılıyorumkı rabbım sana sağlıklı evlatlar nasip edecekk ve acılarını hafifletecek

ALLAH SENİ KÖTLÜKLERDEN KORUSUN SENI ÇOK ÖPÜYORUM..

umudunu yitirme tamammı:çok üzgünüm: en azından hamile kalabiliyorsun birde bu yönden düşün.nasipleri olsaydı yanında olurlardı zaten Allah her şerde bir hayır veriyor.umarım okursun bu yazacaklarımı. ıLK HAMıLELıĞıMDE 2 AYLIKKEN KAYBETTıM BEBEĞıMı VE ACI BıR YIKIM YAŞADIM.NEDEN BÖLE OLDU BEN NE YAPTIM FALAN FıLAN DERKEN 5 AY SONRA TEKRAR HAMıLE KALDIM.ARALIK AYINDA SEVGıLı BABAMI KAYBETTıM SONRA TARıHE BıR BAKTIM BENıM ıLK BEBEĞıMıN DOĞACAĞI HAFTALARLA BABAMIN ÖLÜM TARıHı AYNI:çok üzgünüm: BıR DÜŞÜNSENE EGER ıLKıNDE ıŞLER YOLUNDA GıTSEYDı BABAMIN VEFATIYLA AYNI ZAMANDA OLACAKTI DOĞUMUM.BABAM ÖLMEDEN 3 GÜN ÖNCE ÖĞRENDı HAMıLE OLDUĞUMU....o yüzden içini ferah tut ve sakın umudunu yitirme ben inanıyorum tekrar hamile kalacaksın.mutlu haberlerini bekliyoruz hepimiz canım...ii bak kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…