Rabbim sabir versin kardesim, yavrularinla cennet bahcelerinde bulusmayi nasip etsin
merhaba inanın çok üzüldüm allahım onları erken yanına almış ama allah size ömür versin...
Ne zor şeyler yaşamışsın Allah sabır versin içim acıdı o resimlere bakarken..
bende 6 aylık bebeğimi kaybettim.Hiç bir sebep yoktu enfeksiyon dediler..
rabbim sabır versin cnm..
inşallah tez zamanda gebe kalıp sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Amin canım inşaallah çok teşekkür ederim a.s.canım benım soylenecek soz yok ben okurken mahfaoldum kımbılır sen ne acılar cektın
rabbım yardımcın olsun dılerım bundan sonra cok mutlu olursun..
Evet canım biliyorum,tesellimizde bu zaten.Çok teşekkür ederima.s.yazdıklarını okuyunca sonrasında resimlere bakınca içim gitti. :çok üzgünüm: başın sağolsun. biliyosun meleklerin seni bekliyor olacak.
sevgili şeyma acını yüreğimde hissettim ve kızıma sarılarak ağladım..canım şu an aynında olup seninle konuşmayı çok isterdim..Rabbim sana sabırlar versin..bilki sen O'nun çok sevgili bir kulusun..ve bu büyük bir imtihan..zaten bu yalan dünyanın sadece bir sınavdan ibaret olduğunu tüm acıların geçici olduğunu düşünürsen acın biraz daha hafifler..sen zaten bunun farkındasındır..o yavrular ana babalarını cennet kapısında bekliyorlar inşaallah..sen de ahirette kurtulan kutlu kullar arasına gireceksin bence canım..bol bol Kuran oku salavat çek Esmaül husna zikri yap..için ferahlayacak..canım benim..dualarım seninle...
Canım allah sabır versın basın sağolsun acımız cok buyuk ama sabredecegız baska bısey gelmıyo ellden
allahım böylr büyük bir acıyı yaşatmasa keşke dicem ama imtihan benceee.
sen sabrını koru ve hayırlısını dile allahtan.meleklerin seni izliyo bence unutma ve onlarla yaşa.
rabbim kollarını boş bırakmasınnn.bol bol dua edicez sana bunu billll:Saruboceq:
allah sabir versin tatlim cok zor bi durum ama allahin dedigi olur yapicak hicbir seyimiz yok .bende 2 dusuk yaptim 1 sene icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?